- 5 Şubat 2015
- 102
- 137
- 28
- 46
teşekkürler peki tatlı olarak? bu tuzlu galiba?
http://2.bp.blogspot.com/-nQz9mk3jLAU/VCrDY_L0aHI/AAAAAAAADpw/NRR3m1S2zEs/s1600/IMG_5897.JPG
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler peki tatlı olarak? bu tuzlu galiba?
Ben şöyle birşeylet yaptım. Amatörce ama idare eder gibi. Fikrn olsn. Bi kısmı da saplı onları küçğk saksıma koyucmbutik kurabiye yapamam almak da istemiyorm ama sıradan ikramlık da olsun istemiyorum kız bebek için hem görsel hem lezzetli hem de pratik bir önerisi olan var mı ? çok şeyi bir arada istedim ama napiim
gayet güzel eline sağlık :) şeker hamuru mu o üstündekilerBen şöyle birşeylet yaptım. Amatörce ama idare eder gibi. Fikrn olsn. Bi kısmı da saplı onları küçğk saksıma koyucm
Aslında değil marshmallowlaro eritip yaptım. Şeker hamuru hibi oldu. Aslında ben granül kullancaktım renkli jellerden bulamayonca bunlar çıktı ortayagayet güzel eline sağlık :) şeker hamuru mu o üstündekiler
Amin bende martta doğdum bebişte martta doğcak :)Her mart ben ayin biriyle beraber coşmaya başlıyorum. Mart sadece doğanın doğuşunu degil, benim doğumumu da müjdeliyor; sebepsiz değil mutlu oluyorum, neşe doluyorum, doğum günüme kadar; hergun yeniden doğuyorum...
Bu sene heyecanıma kat be kat heyecan var;
İlkim'i; bebeğimi bekliyorum!
Bu martta kutlanacak iki 'doğum' günüm var!
Bebeğimizin sağlıkla doğması bu seneki tek doğum günü dileğim. Ve eğer ki hamile duası tutuyorsa; her bekleyenin sağlıkla doğurmasını dilerim.
Valla canım bende öyle biliyordum ilk iki doğumumda ama oluyormus ben Sezeryan îstiyorum dedim ilk iki normal OLMASINA ragmen termin verdilerBende almanyadayim ve secilmiyorkinormal dogumu engelleyecek bir risk yoksa sezeryan yapilmiyor
A
Amin bende martta doğdum bebişte martta doğcak :)
41.haftası olur beklerse. Ama kılosuda artar doktor 5marttA kadar gelmezse sezeryanla alcam dedi. 10gundaha beklemesi lazım bu durrumdaVar mı senin doğum gününle aynı gün doğma ihtimali?
Bizim doktorun demesine göre o güne kalmayacak
Ye gıtsın bende gundyz uyudum simdi uyuyamıyorumİyi geceler Nasılsıniz kızlar saat 10 gibi uyudum şimdi uyandım uykumu ne güzel almışım. Ama resmen midem kaziniyor gidip yesem mi biseyler:)
Aynen ya akşam üstü uyudum gece zaten zor uyumak bu durumda hiç uyuyamıyorum birde acıkıyorum fena :))Ye gıtsın bende gundyz uyudum simdi uyuyamıyorum
Ye gıtsın bende gundyz uyudum simdi uyuyamıyorum