- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıldı ? 38 haftanmıydıKızlar bugün çatı muayenesi oldum
ya netten normal doğum videosu izleyesim geliyo ama korkuyorumda kötü etkilenirim die
aynen yaa napalımCanım evet doktor yapıyor benimki de erkek ama napalım mecburuz
nasıl gectı zormuyduKızlar bugün çatı muayenesi oldum
Valla şehir masallah in varmışselam kzlar doğuranlardan pek giren yok sanırım hamişler kamış hep :) herkes bebek doğunca hamileliği aradığını söylemiş ama bence tam tersi bana hamilelik çok zor gelmişti gece uyumak eziyet sürekli uyanıyosun hiç uyuyamıyosun yürüyemiyosun herhangi bi iş yapamıosun herşeyi eşimden istiyodum son zamanlar, bel ağrıları eğil kalk hepsi sıkıntıydı benim için hamilelikte şimdi çok rahatladım valla sanki bi hafta önce karnı burnunda olan ben değilim :) bebek bakmak meşakkatli olduğu kadarda zevkli onun için yaptığınız herşey keyif veriyor zaten karnının doyması , gazının çıkması , kaka yapması bile sevindiriyor :)
minicik bi ayva göbüşü kaldı bende d. sonrası oda iner sanırım zamanla ... karnımdayken karnım gerilmekten patlıycak gibiydi birden sönünce çok rahatladım gerçekten sezeryanında korkulacak bi tarafı yok kızlar hatta hiçbişeyi yok ben 2. gün hasta bezini çıkarınca külotlu olan korselerden taktım altı korse değil zaten karnı sıkıyor sıktığı içinde dikişlerinizi tutuyor hissi veriyor ağrı filan olmuyorhiç, gayet iyi çıktım hastaneden hemşireler normal doğummu filan diye soruyolardı hatta akşamına ertesi günkü misafirler için ıslak kek filan yaptım hastaneden çıktığım gün ilk gebeliği olup korkacak taze anneler için yazıyorum bunları hiçbişyi yok merak etmeyin bugün 6. gün doğum yapmamış kadar iyiyim bi haftada normale dönyosunuz zaten... yinede normal doğum nasip olursa herkese normal doğum kısmet olur inş.kalan tüm anneler sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inş.
bosver canim belkide gelmemesi gelmesinden daha hayirlidir öyle düsün bu kafadaysa zatenSelamlar. Ben sık okuyan ama az yazan biriyim :) bugün nihayet bütün hazırlıklarımı tamamladım alışveriş adına. Şimdi evi ve kendimî temizleme işimle, çikolata Süs vs kaldı. Ankara'da yalnızım ( Kayınvalidem eşimle konuşmuş bugün, siz çağırdığınızda geliyorum hemen Demiş, normal doğum beklediğimi e biliyor. Aslında bebeğin Mevlüt'üne çağırmak lazım şu durumda :))) insan bir düşünür, gelin 38 hafta hamile, yemek temizlik yapamaz, ilk bebesi hazırlıklarını bilemez diye. Artık daha çağıracakmışız, inşallah erken falan doğar oğlum, o gelemeden. Eşime de evi temizleriz süsleriz anneni öyle çağırırız dedim (kinayeyle) ... Eşim de iyi olur demesin mi ciddi ciddi. Boşa dememişler, ağlarsa anam Ağlar gerisi yalan Ağlar..
Aynen cnm dediğin gibi :) doğum belgrsini muhakkak yazdırın hatta tarih hesaplasınlar. Bzm sömestr olayı belki kaynar o sebeple
aynen katiliyorum birak yardimi birde hizmet beklerlerValla kv ler ne yapsa yaranmaz :) emin ol gelseydi de şikayet ederdin bence kendi başına olman daha ii tecrubeyle sınamıs bır ınsan olarak soyluyorum kendı kendıne daha rahatsın hem dogumdan sonra hem dogumdan once :) kv geldı bır hafta sonra gıttı hatta 3 gunluk cocukla benı yanlız bırakıp gezmeye bıle gıttı ıyıkıde gıtmıs ben cocuguma ddaha guzell bakıyorum. ayrıca temızlık vs olayını sakın gozunuzde buyutmeyın ev dogumdan gelır gelmez curcuna ıle berbat oluyor hele bıde baskası evınızı kullancaksa siz lohusasınız dıye
Hayırlı olsun. Gözün aydındogum sancisiymis zaten.oglum bekleyemedi normalde bugun dogacakti.ben agriyi anlatmaya calistim.aksam ustu 18 gibi dokyora gittik.biraz agri cikti ama acilma yoktu.eve geri gonderdiler sancilar sıklasirsa gelbdediler.ben sabah 5 e kadar dayanabildim.sabah 5 te hastaneye gittim cunku sancilar agirlasti...doktorum gelip sezeryana aldi..06.30 da oglum dunyaya geldii.sezeryandan cok korkuyodum.epidural spinal kombine olucaktim.cok agrim oldugu icin sadece spinal yapabildiler.bos yere korkmusum sezeryanda hicbisey yokmus.ama sonra agrisini cektim.cunku miyomda aldirdim 2 tane.ve biraz usuttum gaz problemi oluyor.gecelik tabikide cok daha iyi ama pijama tavsiye ediyorum cunku usutmemek gerekk
benden henüz 6 kilo gitti ama bende şişlik var hala ayaklarım okadar şişki.bu gün dr.a dedim normal olabilir dedi hamilelikte toplanan su daha atılamıştır 7-10 güne kadar geçer dedi.Doguma 68 le gittim toplm 15 kilo alark suan 58 im :) gun gectkce de eriyrm sanki sizde durumlr nasil ?
gecmis olsun canim tr de cok erken cikiliyor hastaneden yine de evde cok is yapip yorma kendini derim malum dogum kolay degilemınmısın canım :) gece saat 2 de suyum geldi hastanetı aradık doktor gelın dedı ıkı cm acılmam oldu hıc sancım yoktu doktor en gec 24 saat ıcınde almamız lazım dedı normal dogum yok sa sezeryanla.. ertesı gun oglen 2 ye kadar nst deydım cok cok hafıf adet gıbı sancılarım vardı saat 4 e kadar bekledı dr gelmeyınce sancı sunı sancı verdı serumla.. baslarda hafıf hafıf sonradan sıddetlenmeye basladı nst ye baglıydım ve yataktan kalkamıyordum.. o benı cok zorladı cunku sancı geldıkce hareket edersem rahatlayabılıyordum.. artık doguma son 1 saat kala sancılar sıddetlendı uyku halı kusma ve kasıklarda baskı gercekten zordu... doktor zaten basını gorene kadar odadan cıkarmadı benı bebegın bası gorundukten sonra benı dogumhaneye aldılar.. 10-15 dk ıcınde dogurdum..2.680 49 cm dogdu kızım35+3 de dogduktan sonra kuveze koydular yaklasık 3 saat kuvezde kaldı sonra yanıma getırdıler dogumda yorulmus ve cok hızlı nefes alıyordu o yuzden.. bana da dıkıs attılar canınız acımıyor dıkıste zaten dogum sancısının yanında vızıltı sonrabenı odaya aldılar hıc bır agrım sızım kalmamıstı normal dogumun guzell yanıda buu.. fakat sıtma tuttu heyecan kendımı sıktım sabaha kadar atesler ıcındeydım ama cok usuyordum sabah oda gectı oglen cıktık.. yarın tam bır aylık oluyor kızımm.. sarılıgımız vardı ılk gunler sukur oda gectı sutum gelmedı ve ememıyor dıe.. pzt doktor kontrolumuz var..
kızlar ıns hepınız normal dogum yaparsınız.. eve geldım ve cok rahattım ıkıncı gun ev sıldım supurdum buyuk raatlık hepınızı allah kurtarsın ıns. Allahın en buyuk mucızesı..
gözünüz aydin allah anali babali büyütsün darisi biz bekleyenlerin basina insallah :)Cok şükür ıyıyız hıc sancım olmadan suyum geldı hastaneye gıttım 5.5 saat sunı sancı cektım açılmadı sezeryana aldılar komple bayılttılar:)
bence izleme :)ya netten normal doğum videosu izleyesim geliyo ama korkuyorumda kötü etkilenirim die
Hadi bakalımgünaydın herkese kızlar.. yarın mart ayına giriyoruz bakalım gerçek anlamda ilk mart annesi kim olacak :))
sukur sıkıntı olmadı yarın bır aylık oluyoruzgecmis olsun canim tr de cok erken cikiliyor hastaneden yine de evde cok is yapip yorma kendini derim malum dogum kolay degil
bende dogumdan sonra bol yürüyüs bebekle ve hosaf tarzi süt yapan seyler icmeyi düsünüyorum fazla yemege agirlik vermeden cok kilo aldim ben hamilelikteValla ben doğumdan sonra ayva üzüm hosafi içmeyi düşünüyorum paSo. Çorba sut haşlanmış et ve tabiki spor ben 19 kilo aldım hiç kusma Vs olmadı hep yedim napim
ilk dogumunsa izleme derimya netten normal doğum videosu izleyesim geliyo ama korkuyorumda kötü etkilenirim die
bn logusalkta iice duygusallastim ya hersye aglayasm gelioaynen canım ben ağlamadım,tuttum kendimi ama bebegım çok ağladı hala izleri var topuğunda.