- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
İns yaaGecmis olsun canim. Inşallah sen de duzelirsin. Bir şey kalmamış senin çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İns yaaGecmis olsun canim. Inşallah sen de duzelirsin. Bir şey kalmamış senin çünkü.
Kızlarrr sabaha doğru doğum yaptım kızım yanımda ikide iyiyiz çok sukur.rabbim sizlerede nasip etsin ins
doktora gitmedinmi doğum sancısı olmasınsanci gaz sancisi degilde adet sancisi gibiydi.yani bana oyle geldi.ama soyleki kisa suruyor sonra acayip bi rahatlama hissi.tekrar siddetli basliyor .benim kasiklarimdaydi agrii.telefondaki kronemetreyle dakika tuttuk 5 yada 6 dakikada 1 geliyordu
geçmiş olsun bianönce iyileşirsin inşallahBronşit olmuşum. Antibiyotik verdi dr. Dikkat edin kızlar. Nasil oldu anlamadım
sanci gaz sancisi degilde adet sancisi gibiydi.yani bana oyle geldi.ama soyleki kisa suruyor sonra acayip bi rahatlama hissi.tekrar siddetli basliyor .benim kasiklarimdaydi agrii.telefondaki kronemetreyle dakika tuttuk 5 yada 6 dakikada 1 geliyordu
Dogurdum hala catim acio :)Benimde oluyor bazen sanki kafası orda çeviriyor sağa sola kaç gün daha devam eder böle bilemiyorum cok zor sancilarim.bi türlü düzene girmiyor
Dogurdum hala catim acio :)
Ben de mide yanmasindan perisan haldeyim. mide suyum agzimda surekli. var mi bunun bi caresi kimyasal, mide ilaci falan disinda???
bende soda içiyorum şimdi azda olsa yanma gitti gibi ama bakalım inşallah kısa süre sora gene başlamaz. bide süt bende çok feci gaz yapıyo![]()
evet 3 yastıkla oturarak uyumaya çalışıyorumUyuyabiliyosan oturaaarak uyum an en iyisi maalesef cogumuzda vardır sanirim
Kızlarrr sabaha doğru doğum yaptım kızım yanımda ikide iyiyiz çok sukur.rabbim sizlerede nasip etsin ins
tamam onlara bakayım bir de :)) fikirlere açığım :)
Bakayım hemen:)karaca home complete tavsiye ederim biraz pahalı ama %100 pamuk ve hem nevresim hem pike olarak kullanabiliyosun hastaneden sonra misafir için de tek kişilik çok kullanışlı olur hem yazlık hem kışlık