2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar aslinda bi subat annesiyim ama yarin da dogurmazsam mart annesi olucam sanirim bi bakayim dedim buraya :))

40+2 yim dogmak bilmiyo benim kiz :KK43: allah sizlere de guzel dogumlar nasip etsin..[/QUOTE

Peki daha ne kadar daha bekliceksin doktorun ne diyor suni sancı verip normal mi denicek yoksa sezeryana mı alıcak? Biz de 38+5 olduk hala bekliorum

Hayirli geceler kızlar bu hafta Salı günü doktora gittim 35 haftalık olmuştum doktor iki hafta sonra bir daha gel dedi çatı muayenesi yapacakmış. Sizlerden çatı muayenesi yaptıran oldu mu kızlar nasıl oluyor çok korkuttular beni :KK43:
bende korkuyorum yaaa sali gunu gidicem dr a 36+3 oluyorum o zaman acaba banada yapar mi dr bisey demedi ama..

tüm uykusuzlara iyi geceler.kızlar bu yalancı doğum sancısı dedikleri adet ağrısı gibi hem bele hem kasıklara vuran mı oluyo.bide arada karnımın sol tarafı tümsek oluyo ve çok sertleşiyo nefesim kesiliyo bi anda bu rahim toplanmasımı yoksa bebek mi gerdiriyo o bölgeyi.bide son sorum kasıklarımın sağ ve sol tarafındaki kemikler çok zorlanıyo bazen oda bebeğin doğum knala ilerlemesimi acaba.ay ne çok soru sordum gece gece:KK64::KK64:

söylemiştim canım sana ben de aynısı oldu zatürre oldum :KK43: 4-5 kutu antibiyotik kullandım

çok geçmiş olsun acil şifalar
Evet ya. Durdum durdum son Haftalara geldik hasta oldum Inşallah benim ilac ise yarar da bronsitle anlatırım. Seninki cok daha kotuymus. Allah korusun Sağolasın

Gunaydin kizlar. Dun biz de doktordaydik. Cok istemesem de sezaryen randevusu aldik haftaya saliya. 39 bitmis olacak. Belki kizim surpriz yapar da normal gelir o gune kadar. Isin kotusu hasta oldum ben de :KK12: nane limonla tedavi ediyorum kendimi, baska ne yapabilirim ki?
Korseyi sordum doktoruma. Dogumdan hemen sonra onermem dedi, eve gecince takarsin, bilgi veririm dedi, hayirlisi bakalim...

Gunaydin....sybqtin don gunu geldi catyi mart ayi...hepimuz ici hayirli digumlar olur ins....

Doguma 68 le gittim toplm 15 kilo alark suan 58 im :) gun gectkce de eriyrm sanki sizde durumlr nasil ?

Ben hamile kaldigimda 95 kiloydum.36+3 olduk daha 102 kiloyum.toplam 7 kilo aldim.kimse 102 olduguma inanmiyor.uzun boyun avantajini kullaniyorum sanirim :) dun hatta esimede soyledim.ben hic kilo almuyorum.bu cocuk aliyor mudur dedim.gobegin surekli buyuyor almasa buyumezdi dedi.34+4 hagtalikken gittigimde 2700 gr di.

tüm uykusuzlara iyi geceler.kızlar bu yalancı doğum sancısı dedikleri adet ağrısı gibi hem bele hem kasıklara vuran mı oluyo.bide arada karnımın sol tarafı tümsek oluyo ve çok sertleşiyo nefesim kesiliyo bi anda bu rahim toplanmasımı yoksa bebek mi gerdiriyo o bölgeyi.bide son sorum kasıklarımın sağ ve sol tarafındaki kemikler çok zorlanıyo bazen oda bebeğin doğum knala ilerlemesimi acaba.ay ne çok soru sordum gece gece:KK64::KK64:
Benim anladığım kadarıyla dediklerin oluyor. Bunlar şiddetlenirse ve belli aralıklı olursa doğum sancısıymş

Gunaydin kizlar. Dun biz de doktordaydik. Cok istemesem de sezaryen randevusu aldik haftaya saliya. 39 bitmis olacak. Belki kizim surpriz yapar da normal gelir o gune kadar. Isin kotusu hasta oldum ben de :KK12: nane limonla tedavi ediyorum kendimi, baska ne yapabilirim ki?
Korseyi sordum doktoruma. Dogumdan hemen sonra onermem dedi, eve gecince takarsin, bilgi veririm dedi, hayirlisi bakalim...
Canım ablam da sezeryan oldu doğumdan 2 3 gün sonra taktı korseyi bi de doğumdan sonra hep ılık su içmek gerek aklında olsun yoksa karnı fena sisiriyor kalıcı oluyor karın

Gunaydi gunaydin gunaydin.... artik subat bitiyor ve mart geliyorrr.. yeni annelerin haberlerini bekliyoruz, tabi dogum hikayelerinide :-)

Back