2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam, bezleri uygun fiyat bulunca bence stok yapabilirsiniz çünkü bez fiyatları çok değişiyor.Mesela şuanda www.bebegimister.com da aylık paketlerde çok uygun bir kampanya var bir bakın isterseniz :)

ama her bebek farklı bezde rahat ediyormuş bazı bezler bazı bebeklerde pişik yapıyormuş yani bebek doğduktan sonra önce hangi bez iyi geliyor önce onu tespit edip sonra stok lazım yoksa aldıklarımız boşa gidebilir

ama her bebek farklı bezde rahat ediyormuş bazı bezler bazı bebeklerde pişik yapıyormuş yani bebek doğduktan sonra önce hangi bez iyi geliyor önce onu tespit edip sonra stok lazım yoksa aldıklarımız boşa gidebilir
Molfix yenidogan kullanyrm. 1 haftda 1 paket bez bitti. Cok kaka yapiylr bastan. Pisik de yapmdi cok sukur simdlk ;)

Hayirli geceler kızlar bu hafta Salı günü doktora gittim 35 haftalık olmuştum doktor iki hafta sonra bir daha gel dedi çatı muayenesi yapacakmış. Sizlerden çatı muayenesi yaptıran oldu mu kızlar nasıl oluyor çok korkuttular beni :KK43:

Hayirli geceler kızlar bu hafta Salı günü doktora gittim 35 haftalık olmuştum doktor iki hafta sonra bir daha gel dedi çatı muayenesi yapacakmış. Sizlerden çatı muayenesi yaptıran oldu mu kızlar nasıl oluyor çok korkuttular beni :KK43:
Korkma canımm ya hiç bişey yok. Parmaklarını daldırdığını fark etmiosun bile. Benimki karnıma bastırınca kendimi kötü hissettim bebek fırlıcak die :)

Ben 38 .haftadayım dün Dr alttan el muayenesi yaptı canımı da fena Yaktı baya açılma varmıs heran olabilir dedi akşamda kanama geldi bugunde aynı biraz biraz Dr U aradım normal dedi

Korkma canımm ya hiç bişey yok. Parmaklarını daldırdığını fark etmiosun bile. Benimki karnıma bastırınca kendimi kötü hissettim bebek fırlıcak die :)
:KK43: hadi ya inş canım valla ya bir cihaz Vs olsaymış keşke o ne öyle insan tirsiyor :KK57: napalım bebiş için katlanicaz artık

Iyi geceler hamisler
Benim dogumuma 6 gün kaldi iki gun evvel kontrolum vardi fakat ne acilma nede sanci hicbirseyim yok ,tamam bunlar aniden de olabilir ve dogum baslayabilir fakat bu gece bebegim hic durmadi normalden cok daha fazla hareket ediyor acaba diyorum ters biseylermi oluyor sanirim biraz korkmaya basladim ilk bebegimde degil ama cok karmasik duygularim neden bu denli oynuor bebegim rahatsizmi sıkıntıdamı yasayanlar varmi acaba?

Peki daha ne kadar daha bekliceksin doktorun ne diyor suni sancı verip normal mi denicek yoksa sezeryana mı alıcak? Biz de 38+5 olduk hala bekliorum

Back