2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar bayadır giremiyorum.Minigimle meşgulüm sarilik ile uğraştık 2 gün hastanede yattık şimdi evdeyiz ve alarm kurduk öyle besliyorum küçük hanimi yoksa sarılığı artıyormuş doğum yapan arkadaşlar dikkat etsin sırf memeye alışsın diye sakin aç bırakmayın. Benden bukadar sizler Nasılsıniz?
bnm minigmn dun topuk kani vardi bugn de gobek bagi dustu. Kuzucuk emio simdlk masallh. Sarilik da olmdk insllh seninki de cabuk atlatr

Acaba ne tur bi problem olur mus ben de igne kullaniyorum genel olmaktansa normal dogumu bile secebilirim
aslında dr ameliyata girerken açıkladı ama o heycanla birşey duymadım galiba.iğnenin vurulduğu yerde problem olabilirmi dedi.

ayy cok guzel ya bende sabirsizlikla minik erkwgimi bekliyorum 2. ZoRsa benim 3. Daha zor olacak galiba saglikli olsun da rabbimin izniyle her agriya raziyim nasil olsa en fazla bir haftada gecer gobis nw alemde korseyi takmaya basladin mi kimyon cayini sakin unutma gunde 3,5 bardak ic ki gobek yaglarini kirsin
korseyi henüz takmadım ya birgün taktım rahatsız etti gibi bu ameliyat yeri daha çok acıyordu .kimyonu rezeneye katıp içiyorum ayrı ayrımı içsemki

Ogretmen arkadaşlar. Calisamaz raporunda tarihler yazicak degil mi? Gun bazında? Bir de 5 hafta doğum sonrasına aktarilir gibi bir şey yzacak mi?

Ogretmen arkadaşlar. Calisamaz raporunda tarihler yazicak degil mi? Gun bazında? Bir de 5 hafta doğum sonrasına aktarilir gibi bir şey yzacak mi?
ben raporumu yarın alacagım dr un sekreteri ayrıntılı olarak herşeyin yzacagını söylemişti yarın yazarım buraya

kızlar sakın küçük no bezstoğu yapmayın .ben bir paket aldıydım bir pakette hediye geldi inşallah boşa gitmez kullanabilirim.

Sevk alin rapor değil
Ogretmenlerde sevk yok artk cnm ilce milli egitimi aradim sordum o gun mudure haber ver hastaneye git muayene ol rapor alma isin erken biterse derse gir dedi bi gun eksik mi aktarilck diye de sordum hayir eksik aktarilmaz dedi

Benim 34. Haftadan itibaren yazdı cnm. Ama müdür yanlış hesapladı sonra düzelttirdim fln uğraştım yani. Sen tarihi hesaplatsan yeter. Çalışmaza dığum tarihini yazarlat. Mebbise analık öncesi izin işleniyır önce. Dopum belgesine 8+5 yazulcakmış. Kesin yazdır unutma demişti bnm müdür.

Ogretmenlerde sevk yok artk cnm ilce milli egitimi aradim sordum o gun mudure haber ver hastaneye git muayene ol rapor alma isin erken biterse derse gir dedi bi gun eksik mi aktarilck diye de sordum hayir eksik aktarilmaz dedi
Biz de var valla. O gun doktordan muayene kagidi alman yeterli oluyor. Okula gelmek zorunda değilsin. Rapor alman da gerekmiyor

Back