2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende perşembe gideceğim senin kaçta randevun benim 12 de daha doğrusu eşimde gelsin diye öğleye denk getirdik az önce diyorum girecekmisin dr.un odaya tabikide diyor benden meraklı

Benim sabah 9 canim :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlar ben de bugun ogrendim hamile oldugumu, Allahima sukur. Suan cook kucuk, degerim 8. Gun 180 cikti. Insallah pers ve ctesi tekrarliycaz testleri. Ptesi dr randevum varr :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun cnm

Benim sabah 9 canim :)

bizimki çarşamba yada perşembe gelebilirsiniz dedi kızımın yarın tam 12 de jimnastik kursu var .ondan perşembe olsun dedim bende eşimde gelebilsin diye 12 de gelelim dedim.önce senden gelsin haber sonra benden.

sadece kese görürüz heralde içinde bebiş gözükmez.anlamadığım yumurtalar gözüküyorda bu keseler bebişler niye geç görünüyor

Bende oyle olacagini tahmin ediyorum kese gorunur

hoş geldin cnm bilgilerini yaz senide ekleyim ilk sayfada listemiz var .

anne adaylarımız hamilelik takvimi yapsaya kim kaçıncı haftada unutuyorum ben :26::26::26:

herkese iyi geceler bugünlük bu kadar yeter yarın güzel haberler ile buluşmak dileğiyle

26 yasindayim. Ilk bebek, dogum 12 mart gorunuyo insallahh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim beta cok yuksek cikinca listeye ekleyin diyemedim cuma hayirli güzel haber alalim insallah yas 29 ikinci cocuk sat 26 mayis beklenen mechul 2 mart yazıyor ama oğlum zorunlu sezaryen olmuştu muhtemelen subat sonu olur

merhaba arkadaşlar.Allah kısmet ederse eğer bir mart bebeğide benden:)
sat 26 mayıs,ikinci bebeğim,30 yaşındayım.
gebeliği 1 günlük adet gecikmesinden sonra evde kendim öğrendim fakat kan tahlilini 8 gün geçtikten sonra yaptırdım.dün beta hcg değerim 6370 çıktı.
ilk çocuğum sezeryan olduğu için tahmini doğum 2 mart fakat şubatta olabilir diye düşünüyorum.

Daha çok yokmu bata inşallah öylesindir sende gelirsin aramıza
sat 11 haziran bat 10 11 temmuz falan bekliyorum yaklasik 9 gunum kaldi 1 kizim var eylul 2010 lu ilk ayimiz korunmayi birakali bakalim kismet diyelim

Selam kizlar
Bata 5 gün var ama bugün bi test yapayim dedim ikinci çizgi pembe çıktı
Yarın doktora gidecem
Inşallah araniza katilirim :)
5 gun oncesi cikmis masallah
saglikla kavusun ben kizimda adet olmadim 1gun snra cikmisti bunda erken mi yapsam ne

Saglikla kavusursunuz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…