seni gördüğümde hep listeye ekleyesim geliyorsonra bakıyorum sen baya ilerlemişsin
bende perşembe gideceğim senin kaçta randevun benim 12 de daha doğrusu eşimde gelsin diye öğleye denk getirdikaz önce diyorum girecekmisin dr.un odaya tabikide diyor benden meraklı
Kizlar ben de bugun ogrendim hamile oldugumu, Allahima sukur. Suan cook kucuk, degerim 8. Gun 180 cikti. Insallah pers ve ctesi tekrarliycaz testleri. Ptesi dr randevum varr :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim sabah 9 canim :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bizimki çarşamba yada perşembe gelebilirsiniz dedi kızımın yarın tam 12 de jimnastik kursu var .ondan perşembe olsun dedim bende eşimde gelebilsin diye 12 de gelelim dedim.önce senden gelsin haber sonra benden.
sadece kese görürüz heralde içinde bebiş gözükmez.anlamadığım yumurtalar gözüküyorda bu keseler bebişler niye geç görünüyor
Kizlar ben de bugun ogrendim hamile oldugumu, Allahima sukur. Suan cook kucuk, degerim 8. Gun 180 cikti. Insallah pers ve ctesi tekrarliycaz testleri. Ptesi dr randevum varr :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim sabah 9 canim :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Esra senn sat kaçtı ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldin cnm bilgilerini yaz senide ekleyim ilk sayfada listemiz var .
sat neydii senn
gözün aydın cnm yat dinlen nasılsa bakanda olur .keseyide gördün darısı kese görmeye gideceklerin başına.
sat 11 haziran bat 10 11 temmuz falan bekliyorum yaklasik 9 gunum kaldiDaha çok yokmu bata inşallah öylesindir sende gelirsin aramıza
5 gun oncesi cikmis masallahSelam kizlar
Bata 5 gün var ama bugün bi test yapayim dedim ikinci çizgi pembe çıktı
Yarın doktora gidecem
Inşallah araniza katilirim :)
Saglikla kavusursunuz insallahmerhaba arkadaşlar.Allah kısmet ederse eğer bir mart bebeğide benden:)
sat 26 mayıs,ikinci bebeğim,30 yaşındayım.
gebeliği 1 günlük adet gecikmesinden sonra evde kendim öğrendim fakat kan tahlilini 8 gün geçtikten sonra yaptırdım.dün beta hcg değerim 6370 çıktı.
ilk çocuğum sezeryan olduğu için tahmini doğum 2 mart fakat şubatta olabilir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?