Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızın çok mutlu olacak demektir :))bizde ben eşim ve birde eşimin şefi biliyor okadar daha kimsenin haberi yok kese ve kalp atışlarını duyalım bayramda önce kızıma sonrada herkese söyleyebiliriz.zaten ak saçlarımı gören söylemedende anlayacaktır.
bugün kızım diyorki benimde kardeşim olsun ah dedim bir bilsen
Kizlar ben de bugun ogrendim hamile oldugumu, Allahima sukur. Suan cook kucuk, degerim 8. Gun 180 cikti. Insallah pers ve ctesi tekrarliycaz testleri. Ptesi dr randevum varr :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar.Allah kısmet ederse eğer bir mart bebeğide benden:)
sat 26 mayıs,ikinci bebeğim,30 yaşındayım.
gebeliği 1 günlük adet gecikmesinden sonra evde kendim öğrendim fakat kan tahlilini 8 gün geçtikten sonra yaptırdım.dün beta hcg değerim 6370 çıktı.
ilk çocuğum sezeryan olduğu için tahmini doğum 2 mart fakat şubatta olabilir diye düşünüyorum.
hayırlı olsun arkadaşlarmerhaba kızlar benide alırmısınız tüp bebek benimki 2. hamileliğim doğum 112 mart gözüküyor
Günaydınnn en güzel anneler![]()
Size de günaydın güzel annelerGünaydın en mutlu sabahlar 😊💐😊💐😊💐
:18: sen benden kötü durumdaymışsın cnm ya... şimdi nasıl pekii miden ? ne zman azalıyor bu bulantı ?ayyy zar zorda yapamadım ben en son ağladım kendi kendime dolaptan kokuların hepsinden herşeyden tiskinmiştim ondan valla birsüre annem kayınvalidem hatta eşim bile mutfağa girmek zorunda kaldı.Seni şu an en iyi ben anlarım sanırım koku olayı insanı mahvediyor.Ben bulantım yuzumden işten ayrılmak zorunda kaldım ...![]()
Günaydınnn en güzel anneler![]()
Günaydın en mutlu sabahlar 😊💐😊💐😊💐
kızın çok mutlu olacak demektir :))
hayırlı olsun arkadaşlar
Size de günaydın güzel anneler![]()
Günaydın kızlargünaydın taze anneler...her hamiş haberinde çok mutlu oluyorum
allah isteyen herkese nasip etsin.
Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün ? nasıl hissediyorsunuz ağrı sızı var mı?:18::18:
ben doktora gidiyorum bugün çok heyecanlıyım muhtemelen bugün keseyi göremeyiz ama belki b-hcg testini tekrarlatır doktor artışa bakmak için :44:![]()
kızlar hiç iştahım yok ya bnmnormal mi
normal cnm ya sen 6 .hatadasın benim bile iştahım yok gibi kahvaltı etmem lazım hiç yiyesim yok
:18: sen benden kötü durumdaymışsın cnm ya... şimdi nasıl pekii miden ? ne zman azalıyor bu bulantı ?
Benim beta cok yuksek cikinca listeye ekleyin diyemedim cuma hayirli güzel haber alalim insallah yas 29 ikinci cocuk sat 26 mayis beklenen mechul 2 mart yazıyor ama oğlum zorunlu sezaryen olmuştu muhtemelen subat sonu olur
merhaba arkadaşlar.Allah kısmet ederse eğer bir mart bebeğide benden:)
sat 26 mayıs,ikinci bebeğim,30 yaşındayım.
gebeliği 1 günlük adet gecikmesinden sonra evde kendim öğrendim fakat kan tahlilini 8 gün geçtikten sonra yaptırdım.dün beta hcg değerim 6370 çıktı.
ilk çocuğum sezeryan olduğu için tahmini doğum 2 mart fakat şubatta olabilir diye düşünüyorum.
Beni eklememişsin 😞yazmıştım bilgilerimi yaş29 ilk 8 mart
hosgeldiniz kizlarrr cogaliyoruz artikmerhaba kızlar benide alırmısınız tüp bebek benimki 2. hamileliğim doğum 112 mart gözüküyor
bende bel agrisi var hafifte bulantim varrrGünaydın kızlar:13:
nasılsınız bakalım bugün ? nasıl hissediyorsunuz ağrı sızı var mı?:18::18:
ben doktora gidiyorum bugün çok heyecanlıyım muhtemelen bugün keseyi göremeyiz ama belki b-hcg testini tekrarlatır doktor artışa bakmak için :44:![]()
belkide kesecik sürpriz yapar sana inşallah görürsün ilk ne zaman öğrenmiştin değerin kaçtı değerin 1500 2000 olduysa görme ihtimalin var
belkide kesecik sürpriz yapar sana inşallah görürsün ilk ne zaman öğrenmiştin değerin kaçtı değerin 1500 2000 olduysa görme ihtimalin var
Sat 1haziran ilk öğrendiğimde beta hcg 102 çıkmıştı. Henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum vajinal ultrason istemiyorum.yarın sağlık ocağına gidip bir daha kan vercem sizce doktora gitmemekle hatamı yapıyorum
hosgeldiniz kizlarrr cogaliyoruz artik
bende bel agrisi var hafifte bulantim varrr![]()
geçmiş olsun canım erken başlamış senin bulantılar :26: