• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2025)

Bir operasyon geçirdim canım 🤗Rahmi mi aldılar. O sebeple bir süre dikkat etmem gerekti. Şimdi daha iyiyim çok şükür 🤲
Ben de sürekli evde oturmaktan evcimen oldum 🤗😁
Yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorsundur 🤗
Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım arkadaşım.

Allahım daha iyi etsin inşallah.

Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım arkadaşım.

Allahım daha iyi etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım 🥰
Allah razı olsun 🤲 🥰
Öğlene kadar yalnızım,o süre beni çok toparlıyor hem fiziksel hem de psikolojik olarak.
Okula gitmesi hem senin için hem onun için iyi oluyordur. Biraz enerjisini atar.

Çok teşekkür ederim canım 🥰
Allah razı olsun 🤲 🥰

Okula gitmesi hem senin için hem onun için iyi oluyordur. Biraz enerjisini atar.
Amin inşallah canım. Allahım hepimizden razı olsun inşallah.

Enerji her daim tavan maşallah! Evde sürekli ya uçuyoruz ya koşuyoruz.

Bir operasyon geçirdim canım 🤗Rahmi mi aldılar. O sebeple bir süre dikkat etmem gerekti. Şimdi daha iyiyim çok şükür 🤲
Ben de sürekli evde oturmaktan evcimen oldum 🤗😁
Yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorsundur 🤗
Çok geçmiş olsun 💐 Rabbim başka hastalıklar vermesin inşallah

Amin inşallah canım. Allahım hepimizden razı olsun inşallah.

Enerji her daim tavan maşallah! Evde sürekli ya uçuyoruz ya koşuyoruz.
Yeni nesil çocuklarin maşallahi var 2.5 yaş civarı yeğenim var kız 1 dk yerinde oturmaz oturtmadigi gibi benide oturtmaz 😂 sürekli hareket halinde elinden gelse 7/24 koşup oynayacak bir ara baktım kapıya bakıyor kapıya tirmanacakmis dedim babası kılıklı oda öyleydi 😂

Maşallah maşallah 🧿 Sağlıklı olsun 🥰
Amin amin inşallah canım.

Rabbim tüm yavrulara sağlık sıhhat versin inşallah.

Yeni nesil çocuklarin maşallahi var 2.5 yaş civarı yeğenim var kız 1 dk yerinde oturmaz oturtmadigi gibi benide oturtmaz 😂 sürekli hareket halinde elinden gelse 7/24 koşup oynayacak bir ara baktım kapıya bakıyor kapıya tirmanacakmis dedim babası kılıklı oda öyleydi 😂
Aynen aynen evde biz de bir oturamıyoruz.

Yakalamaca,kampçılık en sevdikleri!

Yarında ben tekim eşim işte olacak.
😀 ilk başlarda garipsemiştim, onda daha çocuğumda yoktu.
İlk önceki senelerde sonra alıştım gün zaman geçtikçe. Şimdi umut var onla vakit geçiyor.
😄
mercimekli çorbam var arttı.
Tavuklu yemekte arttı.
onları yerim...

Makarna ve yoğurtlu bir salata güzel olur bence
Tesekkur ederim canim günü yetiremiyorum bu ara hep gec bakabiliyorum siteye tereyagli eriste ve kivircik salatasi yaptim eksili koftemin yanina
Tatli olarakta mozaik pasta yaptim
Hayirli sahurlar smdiden

Back