2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızın çok mutlu olacak demektir :))

merhaba kızlar benide alırmısınız tüp bebek benimki 2. hamileliğim doğum 112 mart gözüküyor
hayırlı olsun arkadaşlar

Günaydınnn en güzel anneler

Günaydın en mutlu sabahlar 😊💐😊💐😊💐
Size de günaydın güzel anneler

:18: sen benden kötü durumdaymışsın cnm ya... şimdi nasıl pekii miden ? ne zman azalıyor bu bulantı ?

günaydın taze anneler...her hamiş haberinde çok mutlu oluyorum
allah isteyen herkese nasip etsin.

Günaydınnn en güzel anneler

Günaydın en mutlu sabahlar 😊💐😊💐😊💐

kızın çok mutlu olacak demektir :))

hayırlı olsun arkadaşlar

Size de günaydın güzel anneler

günaydın taze anneler...her hamiş haberinde çok mutlu oluyorum
allah isteyen herkese nasip etsin.
Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün ? nasıl hissediyorsunuz ağrı sızı var mı?:18::18:
ben doktora gidiyorum bugün çok heyecanlıyım muhtemelen bugün keseyi göremeyiz ama belki b-hcg testini tekrarlatır doktor artışa bakmak için :44:

belkide kesecik sürpriz yapar sana inşallah görürsün ilk ne zaman öğrenmiştin değerin kaçtı değerin 1500 2000 olduysa görme ihtimalin var

Günaydın kızlar. ..
Ruyamda doktora gidiyodum ultrasonda bakiyo...
Beyaz küçük beyaz bi ışık gibiydi bak burda diye gosteriyo :)

Benim beta cok yuksek cikinca listeye ekleyin diyemedim cuma hayirli güzel haber alalim insallah yas 29 ikinci cocuk sat 26 mayis beklenen mechul 2 mart yazıyor ama oğlum zorunlu sezaryen olmuştu muhtemelen subat sonu olur

Beni eklememişsin 😞yazmıştım bilgilerimi yaş29 ilk 8 mart

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar benide alırmısınız tüp bebek benimki 2. hamileliğim doğum 112 mart gözüküyor
hosgeldiniz kizlarrr cogaliyoruz artik
bende bel agrisi var hafifte bulantim varrr

Sat 1haziran ilk öğrendiğimde beta hcg 102 çıkmıştı. Henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum vajinal ultrason istemiyorum.yarın sağlık ocağına gidip bir daha kan vercem sizce doktora gitmemekle hatamı yapıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

belkide kesecik sürpriz yapar sana inşallah görürsün ilk ne zaman öğrenmiştin değerin kaçtı değerin 1500 2000 olduysa görme ihtimalin var

selam geldim ben doktordan
tahmin ettiğim gibi doktor artışa bakalım dedi ve kan testi istedi sonuç 2 de çıkacakmış :18:
pazartesi yaptırdığımda sonuç 363.8 çıkmıştı canım daha 1500-2000 olmamıştır :44:
doktor çok kalabalıktı bende heyecanlı olunca soracaklarımı soramadım :26:
ben vajinal ultrason olamadığım için keseyi görmek için sanırım sizden biraz fazla bekleyeceğim

Eğer folik asit takviyesi aliyosan gitmesen de olur
Benim de sat 3 haziran; bat 4 temmuz
3 gün önce test yaptirdim 94 çıktı
Doktora gösterdim daha erken haftaya adetin gecince gel dedi
Eger adetinden 1 hafta gectiyse git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…