BNDE DAYANAMadım kendi doktorum 9 una randevu vermişti başka dr a gittim göremedim keseyi ama karından baktı gebesin korkma dedi bidaha betahcg alalım dedi
Ben 4040 ile keseyi goremedim
Sat 1haziran ilk öğrendiğimde beta hcg 102 çıkmıştı. Henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum vajinal ultrason istemiyorum.yarın sağlık ocağına gidip bir daha kan vercem sizce doktora gitmemekle hatamı yapıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam geldim ben doktordan
tahmin ettiğim gibi doktor artışa bakalım dedi ve kan testi istedi sonuç 2 de çıkacakmış :18:
pazartesi yaptırdığımda sonuç 363.8 çıkmıştı canım daha 1500-2000 olmamıştır :44:
doktor çok kalabalıktı bende heyecanlı olunca soracaklarımı soramadım :26:
ben vajinal ultrason olamadığım için keseyi görmek için sanırım sizden biraz fazla bekleyeceğim
Sen görmediysen benimki hiç gözükmez heralde.
günaydın kızlar benim geçen cuma 282 çıktı bu artış olayına göre ne zaman gözükür
Eğer folik asit takviyesi aliyosan gitmesen de olur
Benim de sat 3 haziran; bat 4 temmuz
3 gün önce test yaptirdim 94 çıktı
Doktora gösterdim daha erken haftaya adetin gecince gel dedi
Eger adetinden 1 hafta gectiyse git
belli olmaz cnm ayyy bi atlatsak bu günleridee
Bir sıkıntın yoksa 5 haftan bitince git cnm 6 .haftada şimdilik folik asit yeterli zaten
Folik asiti 3 aydır kullanıyordum pazartesi 1hafta olacak bende o zaman gideyim en iyisi.2gunde bir kan ver dedımı doktor sana tatlım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oy oy oy mart annislerimizde baslamislar paylasima hayirli olsun guzel hamisler iki ay once bende ayni heycanlari yasiyordum sizlerle suan 12 haftaligim dun kesin olmasada cinsiyetimizi ogrendik
insallah saglikli ve sorunsuz bi hamilelik yasar bebislerinizi kucaginiza alirsiniz arada ugrar cee derim saglikli gunler olsun
Bu günler hiç bitmeyecekki hep telaş hep telaş.şimdi keseleri görmek istiyoruz onu görünce kalp atışı. Su içmişmiydin giderken.benim yarın tahminen 2000 üstü olur heralde.senin test sonucu ne zaman çıkacak.kime gittin dr.a.
birde dr belirledinmi aynı dr.a mı devam edeceksin
sonucum 625 çıkmış :26: ilki 363 tü artış iyi mi sizce daha doktorla görüşemedim :18:
yok su felan çok içmedim öle sabahdan beri bi su bardağı anca inşallah sırayla hepsini göreriz kan verdim 3 gibi çıkacak dr belirledim ama tüp bebek paketine kalp atışı muayeneside dahildi o yüzden 9 nada gideyim bida ona gitmem çünkü 50 km uzaklıkda dr bana. inegöldeym ben.
Haftaya salı çarşamba gidebilirsin.dr.un çagırmadımı cnm seninkide tüptü demi
evet canım tüp bebek benim 5 yaşında bi kızım var bu 2. olcak 10 gün sonra kese gözükür dedi yaptırdığım merkez 1.5 saat uzakta gitmedim o yüzden
Benimde kızım 5 yaşında bizimkide tüp bebek.beni yarın çağırdı
Iyi bence cnm % 60 yeterli diye biliyorum tabi dr.un ne diyecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?