• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2025)

İşte herkesin doğrusu farklı olabiliyor. Kimi olur diyor kimi olmaz. Mesela Nihat Hatipoğlu'nun sahur programını falan izlemişseniz görmüşsünüzdür ezan okunurken su içerken görmüştüm. Orucunuzu heba olduğunu sanmıyorum (İnşallah) Bu konuda yetkili çok bilgili biri değilim, o yüzden tam olarak ezan okunurken bırak, öyle de diyemem, benim kalbim bırakma yönünde.
yorumun için cevap verdiğin için allah razı olsun. en iyisi son dakkaya bırakmamak. allah tuttuğunuz oruçları , ettiğiniz duaları kabul etsin.
eşim in ilköğretimi imm hatipten. ona kalsa güneş doğana kadar süresi var. su ankı sahur saatlerinin doğru olmadığını iddia ediyor.
"fecirde siyah iplik beyaz iplikten ayırt edilinceye kadar yeyin için . sonra orucunuzu tutun"...... diye devam eden sureden.
tekrar tesekkür ederim.

Selam dostlar bugun erkenden geldim . Nasil gidiyor oruclar ?
Menumde zeytinyagli pirasa var ama yanina manti mi ypsam makarna mi kararsizim buzlukta mantim var buyuk ihtimal ona daha bi istekliyim sankii
Tatli mozaik pastam var

Hayirli gunler

Selam dostlar bugun erkenden geldim . Nasil gidiyor oruclar ?
Menumde zeytinyagli pirasa var ama yanina manti mi ypsam makarna mi kararsizim buzlukta mantim var buyuk ihtimal ona daha bi istekliyim sankii
Tatli mozaik pastam var

Hayirli gunler
Bende de kıymalı salçalı bol limonlu pırasa var aksam yaptım. yanına makarna yapacağım. Mantı kendi basına menü olduğu için ziyan olurmuş gibi geliyor. Mantının yanına hiçbirşey yapmam da ben:KK71::KK71: afiyet olsun

Sanırım öyle şekerde inip düşüyor maalesef

Sizede çok geçmiş olsun.
Maalesef bugünde sahura uyanamadim.
Ezan okunurken duydum.
En azindan bir kahve içme isteğim vardi.
Adi bol su icecektim😕
Neyse en azindan ilaçlari alabildim.
Kendinizi zorlamasanız. Sağlık problemleriniz varmış🥹
Çok teşekkür ederim canım 🥰
Ahhh keşke kalkabilseydiniz😏

kızım büyük 9 a girecek allah nasip ederse. dun teyzesi ile külkedisi animasyon filmi izlemişler. benim çocuklarım ateşe çok değişik reaksiyonlar gösteriyorlar oğlum kahkaha atardı aklını yitiriyor sanardım oyle korkardım. dünde kız gece ateşliyken sabaha kadar ağlayarak kalkıp durdu. korkuyorum cadı geliyor bizi öldürüyor deyip durdu. teyzesi külkedisindeki cadı olmuş bizi öldürüyormuş. güler misin ağlar mısın. annem cadı yok annem ben burayım diye diye sabaha karşı dalmışım. kaç yaşında olurlasa olsunlar hep minik kelebek onlar. rabbim onlar ile sınamasın hep sağlıklı olsunlar inşallah.
Çok geçmiş olsun

yorumun için cevap verdiğin için allah razı olsun. en iyisi son dakkaya bırakmamak. allah tuttuğunuz oruçları , ettiğiniz duaları kabul etsin.
eşim in ilköğretimi imm hatipten. ona kalsa güneş doğana kadar süresi var. su ankı sahur saatlerinin doğru olmadığını iddia ediyor.
"fecirde siyah iplik beyaz iplikten ayırt edilinceye kadar yeyin için . sonra orucunuzu tutun"...... diye devam eden sureden.
tekrar tesekkür ederim.
Sizden de Allah razı olsun. 🌷Ben de teşekkür ederim. Dediğiniz gibi iddia edenler var doğru olabilir eşinizin söylediği, ama yanlış ta olabilir, o yüzden o kadar saat oruç tutuyoruz riske atmamak ezandan önce bırakmak en güzeli 👍

Bu akşam iftarı dışarıda yapıyoruz, o yüzden özel bir menüm yok! 😋🌙 Ama güzel bir sofrada, dostlarla birlikte olmanın tadını çıkaracağım. Sizlere de keyifli iftarlar dilerim! 💫🍽️

Back