- 26 Haziran 2014
- 1.085
- 565
- 163
Sagolasin cnm yolclk iyi gecti simdi dr a gidyrm insllh o da ii gecer :)
Canm cok sevindim yaa persembede ben gidecem keseyi gormeye insallah problemsiz gecerr
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolasin cnm yolclk iyi gecti simdi dr a gidyrm insllh o da ii gecer :)
hosgeldin hayirli olsun gozunuz aydin
bilgi alisverisi yapiyiruz cnm mudahele etmiyorsunki.. sagol bilgiler icin
rica ederim .Bende teşekkür ederimkızlar bende size birşey sorabilir miyim bende işte bildiğiniz gibi 10 haftalık hamileyim ama tırnaklarım sap sarı oldu
![]()
hosgeldin hayirli olsun gozunuz aydin
bilgi alisverisi yapiyiruz cnm mudahele etmiyorsunki.. sagol bilgiler icin
hosgeldiniz kizlar Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize....
tesekkur ederiz sanada basarilar....
benim termin 10 martti doktor dedi 12 mart :44::44: iki gunde hata payi veriyor galiba![]()
Hepinize selam kizlaarrr bende 2015 mart annesi olucam rabbimin izniyle daha bugun aldim sonucumu cok sukur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba. Bende hamile olduğumu dün test ile öğrendim. İlk denememizdi gerçekten çok şaşkınımAllahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
![]()
merhaba bende mart annesi olacağım inşallahhhhhh![]()
Selam kızlaaarr bende Allahın izniyle mart annesiyim. 13. Ayımızda tuttu darısı tum isteyenlerin basina
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar henüz keseyi görmedik ama inş. Bende Mart annesi olacam sat 26 Mayıs yaş 33 ilk bebism olacak inş.
Kizlar henüz keseyi görmedik ama inş. Bende Mart annesi olacam sat 26 Mayıs yaş 33 ilk bebism olacak inş.
kızlar tebrikler,Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Aybizim bir vitamin eksikliği olabilir canım doktoruna danış istersen![]()
Canm cok sevindim yaa persembede ben gidecem keseyi gormeye insallah problemsiz gecerr
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
senide ekledim cnm listeye...
soracam bir türlü soramadım.Bana gerek yok öjeden olmuştur falan dediler de.tırnaklarımda tuhaflık var hissediyorum birde garip oldularbu saatten sonrda arayamam ama yarın arayim olmazsa
![]()
soracam bir türlü soramadım.Bana gerek yok öjeden olmuştur falan dediler de.tırnaklarımda tuhaflık var hissediyorum birde garip oldularbu saatten sonrda arayamam ama yarın arayim olmazsa
![]()
bende perşembe gideceğim senin kaçta randevun benim 12 de daha doğrusu eşimde gelsin diye öğleye denk getirdikaz önce diyorum girecekmisin dr.un odaya tabikide diyor benden meraklı
çok sık oje sürüyorsan ve tırnağında bekliyorsa birkaç gün olabilir canım.
doktoru nasıl arıyorsunuz ya?
ben özel hastaneye gidiyorum.bişi olunca ara falan demedi bana hiç.numarası da yok zaten![]()
bende perşembe gideceğim senin kaçta randevun benim 12 de daha doğrusu eşimde gelsin diye öğleye denk getirdikaz önce diyorum girecekmisin dr.un odaya tabikide diyor benden meraklı
hemen kartlarını verirler ama seninki unutmuş demekki.bide her dr sevmiyor sürekli aranmayı .hamileliğin okadar rahat geçsinki aramaya gerek duyma![]()
Kizlar bugn dr a gittm keseyi gördük cok sukur. Lekelenme icin de normal dedi adet kanamsi gbi olmdgi surece sorun yok dedi insllh devam etmez
sürekli değil çok nadir sürüyorumcuma günü ben de götürücem eşimi.izin alıp gelicek artık :))
bizim eşimin tarafı pek heyecanlı bizden heyecanlılar yahu![]()
ojeden tırnak sararırmı ya .sor cnm mutlaka belki kan tahlili falan ister bazen fazla vitamin kullanımındada olabilir.bebişler varken ihmale gelmez.
cuma günü ben de götürücem eşimi.izin alıp gelicek artık :))
bizim eşimin tarafı pek heyecanlı bizden heyecanlılar yahu![]()
aynı sıkıntı bizdede var perişembeleri ziyaret ediyoruz doktoru![]()