özlem doğum tarihini yanlışmı hesapladın cnm benim sat 30 mayıs 7 mart çıkıyor senin 29 mayıssa nasıl 3 mart çıkıyor
ekledim cnm senin 9 mart çıkıyor hamilelik takvimi yapsana hergün gelişimini okursun
özlem doğum tarihini yanlışmı hesapladın cnm benim sat 30 mayıs 7 mart çıkıyor senin 29 mayıssa nasıl 3 mart çıkıyor
hayırlısı olsun canım. evet ya vakit geçmez değil mi? sen bilirisin yine de kendi doktorunu beklesen daha iyi olmaz mı? sonuçta seni en iyi tanıyan doktor o :26:
sen yanlış hesapklamış olabilri msn sata göre hesapladıım 4 maart çıkıo transfer tarihine göre hesaplıom 3 mart çıkıo
teşekkür ettim buarada nikinden bir isim benim de ismim :)
olabilir aslında yapayım olmadı :)
yarın 10:30 da randevum çok heyecanlıyım :18: haber veririm mutlakasen ne zaman gideceksin doktora?
Kk deki hesaplayıcıdan hesapladım
Ben persembe ye aldim randevumu canim cok heyecanliyim ya insallah kotu bisey cikmazhic bi belirtimin olmamasi beni korkutuyo
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
haklısın ama çok geçe randevu verdi hepiniz gidio dr a bende merakımdan çatlıommm:44::44:
aa senin ki de benden hemen sonraymış :18: bende de bir belirti yok :26: sadece adet olunca hani ağrır ya karnın öyle bir ağrım var zaman zaman da kasıklarıma gaz sancısı vuruyor :26:
aa evet burası öle hesaplıo ama diğer sitelerde otomatik hesaplayıcılar 3 mart diooo amannn bi kalp atışını duyalımda kaç olursa olsun
Kizlar bugn dr a gittm keseyi gördük cok sukur. Lekelenme icin de normal dedi adet kanamsi gbi olmdgi surece sorun yok dedi insllh devam etmez
Daha yeni cnm 6 hafta civarı başlar bulantılar olmaması daha iyiaslında bunu yaşayınca anlarsınız.seni dr mu çagırdı kendinmi gidiyorsun.beni perşembe çagırdı ama görünürmü bilmiyorum
Kizlar bugn dr a gittm keseyi gördük cok sukur. Lekelenme icin de normal dedi adet kanamsi gbi olmdgi surece sorun yok dedi insllh devam etmez
doktor çağırdı canım beni. pazartesi kan tahlili sonucumu söylemek için aramışştım 2 gün sonra gel dedi :26:
senin ikinci çocuğun sanırım tecrübelisinbulantı olmaması iyidir tabi ama bulantı olunca da bebğin sağlıklı diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?