Gunaydin hanimlarr 😊😊 yarin dr randevum varr cok heyecanliyiiimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun canım.Aklıma takılanlar var,yardımcı olursan sevinirim.Ptesi keseyi vajinal ultrasonla gormustuk, keseye bide karindan bakmak icin tekrar cagirdi
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun...günaydın hatunlar
sanırım bende aranıza katılıyorum
Maşallah ne güzel hayırlı olsun inşallah,bizlere de sağlıkla görmeyi nasip etsin RabbimAblacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala
Hayırlı olsun canım.Aklıma takılanlar var,yardımcı olursan sevinirim.
Değerin kaçken vajinal ultrasonla bakılmıştı?Bebeğe zarar veren bi şey değil di mi?
Bir de karından bakılacağı zaman hcg değerin aşağı yukarı kaç oluyor?
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun...
Maşallah ne güzel hayırlı olsun inşallah,bizlere de sağlıkla görmeyi nasip etsin Rabbim
Tsk ederimm ��Pihtilasma icin kan testi var canim onda cikiyo
Hayırlı olsun canım.Aklıma takılanlar var,yardımcı olursan sevinirim.
Değerin kaçken vajinal ultrasonla bakılmıştı?Bebeğe zarar veren bi şey değil di mi?
Bir de karından bakılacağı zaman hcg değerin aşağı yukarı kaç oluyor?
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun...
Maşallah ne güzel hayırlı olsun inşallah,bizlere de sağlıkla görmeyi nasip etsin Rabbim
Teşekkür ederim canım
Haftaya salı çağırdı dr keseyi görmek için,bu pıhtılaşma testi için geç kalmış olur muyum acaba?
Hamilelikten 1 ay önce tüm hormon testlerim,vitamin,şeker,tiroit bir sürü şeyi içeren 3 sayfalık testler yapılmıştı.Varsa o testlerde çıkar mıydı?
Tabiki, yardimim olursa ne mutlu. Benim ptesi degerim 1600 lerdeydi. 1500 den sonra gorunuyomus, benimki karindan cook kucuk gorundugu icin alttan bakmak istedi. Herkes vajinal icin tehlikeli mi diyo ama benm doktorum tam tersi vajinalde cok daha detayli bilgi veriyomus. Allah korusun kanama bolgesi hakkinda fln. Korkma yani bisey olmaz
Canim bu testin cikmasi 3 hafta falan suruyo, dr herhangi biseyden suphelenmediyse istememistir
Çok teşekkürler canım kusura bakma seni de yordum ama malum tedirginlik var biraz teyzesi
Bir de bizim hiç olmayacak zamanda nasip oldu,korkuyorum bir aksilik çıkar diye,içimi de ferah tutmaya çalışıyorum ama sorularıma cevap alınca daha bi rahatlıyorum.Tekrar çok sağol canım Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize...
Amin canim insallahh. Ben de cok tedirginim insallah kalp atislarini duymak da nasip olur hayirlisiyla
Teşekkür ederim canım
Haftaya salı çağırdı dr keseyi görmek için,bu pıhtılaşma testi için geç kalmış olur muyum acaba?
Hamilelikten 1 ay önce tüm hormon testlerim,vitamin,şeker,tiroit bir sürü şeyi içeren 3 sayfalık testler yapılmıştı.Varsa o testlerde çıkar mıydı?
Tekrarlayan düşüklerin yada negatif tüp bebek denemen yoksa bu testi istemez dr.lar cnm ya araştırma hastaneleri yapıyor yada özelde 400 civarı fiyatı.
gunaydın kızlar :)
beta degerı 1500 olunca gobekten gorulur mu kese ? bılgınız war mı
gunaydın kızlar :)
beta degerı 1500 olunca gobekten gorulur mu kese ? bılgınız war mı
Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala
Günaydın :)
Tecrübeli değilim ama sitelerde şöyle yazıyor canım:
''Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500'e ulaştığında yani 4 buçuk - 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir.
B-HCG düzeyi biraz daha yükselerek 2000-3000 düzeylerine vardığında ise yani ortalama 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi trans abdominal (karından) ultrasonda aracılığıyla da görülebilir.''
cnm benim 4+4 de değerim 2ooo küsürlerdeydi çok minik görülebildi karından
hiiiiii benim adetin 3. günü 1165 ti bi haftaya en azından 3000e yaklasmıstır sanırım :) alttan baktırmak ıstemıyorum da merak ettım bu yuzden :) sende yeni hamile misin :)
Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?