2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir ikiz haberide senden gelirmiş bekliyoruz cnm haberlerini

tatlımm ewet degerım bıraz fazla cıktı benım. anneme gore ıkız annem ıkız dıyıp duruyo esımde bebeklerımız dıye sewıyo :) benım adet gunu 255 cıktı 3 gun sonra da 1165 cıktı :) beta bellı bı sewıyeye geldgı zaman karından gorulebıllıyomus.erken gormek ıstersen alttan bakıyomus dr.

yok tatlım degerın gayet guzel. herkesın bunye farklı oldugu ıcın degısebılıyo.dollenmeye gore de degısebılıyo bu deger.

Bende estrofem . Folbiol ve progynex iğne oluyorum
Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala

Tebrik ederim topigin Ilk ikizleri maşallah

Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala

canım bı de senın degerlerın nasıldı soyeleybılır mısın ? benım kasıklarım bıraz fazla agrıyo dıye we cok cabuk yoruluyorum dıye annem benım ıkız oldugumu soyluyo.esım de bebeklerımız ıye sewıyo. yanı bana gore tek bence ama senı gorunce bı sorayım dedım :)

benım betamm adetın ılk gunu 255 cıkmıstı 3. gunu de 1165 cıktı. deger fazla artınca bızımkıler ıkız ıhtımalını fazla dusunmeye basladı da :)

Maşallah Haklılar ama
Hadi hayırlısı,güzel haberlerimizi almak-vermek nasip olsun haftaya

Aynı durumdayım bi şey yiyemiyorum yemek kokusundan nefret ediyorum.depresifim2 kilo verdim bile.

Günaydınnnn güzellleeeeerrrr
haftaya dr a gidicem 7. haftaya giricem kalp atışları duyulur artık inşşş yalnız kızlar mide bulantılarım fenaaa zorda olsa besleniyorum şu deli hormonlar bi geçsede rahatlasak artık herşey bebişim için yirimmm onu :)
kızlar şey demişsiniz yiyecek konusunda canınız bişey çektiğinde misalen kola diyelim dr eğer canın çooook istiyosa bi bardak iç demişti yani canınız çok çekerse hiçç yememmezlik etmeyin azda olsa yiyin canlarımm

ayy çok çok tevbrik ederiz canım hayde maşallah

istanbuldaki hanımlar hangi doktorlar hangi hastahanelere gidiyosunuz

hanımlaaaaaaar

sayfalar ne güzel hızlı hızlı ilerlemiş güzel haberlerle

midesi çok bulanan arkadaşlara bir tavsiyem var.( bu aralar benim de biraz hassaslaştı sanırım.henüz bulantım yok ama bir tuhafım )

soğuk içecekler daha rahat tüketiliyor sanırım. (mideler + havalar)

bugün komposto yaptım kuru meyvelerden kayısı erik vs ne bulduysam. çok çok az şeker koydum.

kaynatıp blender ın çırpıcı kısmıyla çırptım (çekirdekler ayrılsın diye)

süzmeden kavanoza aldım. (posası bizim için çok önemli.ilerde kabızlık vs olabilirmişiz)

her gün içeceğim.

yaniii yineeee yemelerdeeee içmelerdeyim

sizlere de öneriyorum. her açıdan faydalı olduğunu düşünüyorum. (vitamin mineral sindirim suuuu yok yok içinde)

ve sizleri seviyorum

ben yemeğin yanında ayran içiyorum ama meyveyi normal tüketiyorum meyve suyunu da annem yapar hep senelerdir içtim evimize de getirip koyucak çok iyi gelecektir bide kabızlık sorunu için bir kaşık zeytinyağı yiyin

benim hala midem bulanmıyor

ama sen çekirdeklerle mi yaptın anlamadım

Dr bana iyi hissedersen tutabilirsiniz dedi,ama tutamıyorum

Harika bi haber bu:))
günaydın hatunlar
sanırım bende aranıza katılıyorum

Hoş geldin:)

gunaydın kızlar :)

beta degerı 1500 olunca gobekten gorulur mu kese ? bılgınız war mı

Beat değerim 1000 den büyük gözükürsen kesegörünmüştü benim

Hadi hayırlı haberlerle dön bize de haber et:)

Maşallah iyi bakıyorsun kendine.Ben ilk hamileliğimde ilk aylar ağzıma lokma koyamıyodum,şimdi de öyle gibi.Rabbim beterinden saklasın:)

kuru meyvelerden yaptım. erikte çekirdek var mesela. çırpınca ayrıldı çekirdekler ve dibe çöktü

kavanoza aldım öylece posalı kompostomu

çekirdekler dipte kaldığı için sona kaldılar ve dona kaldılar attım onları. kolay oldu ayırmak yani çekirdeklerle kompostoyu.

valla canım çok severim kompostoyu kuru meyveleri günlük tüketiyorum hergün portakal suyu sıkıyo eşim sağolsun dolapta hazır duruyor folik asit çok varmış kahvaltıda ve 11 gibi ara öğünde kızcemle içiyoruz :)

amin canım. midem yavaş yavaş tuhaflaşıyor. az az her şeyden yemeye/içmeye çalışıyorum.

soğuklara yönel bence ayran gibi

belki biraz daha kolay olabilir tüketmek

bir ikiz haberide senden gelirmiş bekliyoruz cnm haberlerini

Hadi hayırlı haberlerle dön bize de haber et:)

Teyzeleriii biz geldik simdi hastaneden :) gorduk kesemizide icinde melegimizide gorduk cok sukur allahima rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin insallah :)) 10 gun sonra tekrar gidicez pitpitlari duymak icin :) doktora soracagim bir suru sey vardi hepsini unuttum mutluluktan :)) neyse artik haftaya kaldi :) buara da fatmacim ikiz degil tek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay yaa ınsallah benım de gorunur sonra da hemencecık kalp atısını duyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…