- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
ooooooo
haaaarikasınız
Merhaba hanimlar. Ben de araniza yeni katildim. Sat 10 haziran. Dun cift cizgiyi gordum cok sukur. Sorum su; aranizda beli agiran var mi 3-4 haftalik hamile olup? Bir de oruc tutuyor musunuz?? Hepimizin bebisleri hayirli olsun saglikla kucagimiza almamizi Allah nasip etsin.
Merhaba hanimlar. Ben de araniza yeni katildim. Sat 10 haziran. Dun cift cizgiyi gordum cok sukur. Sorum su; aranizda beli agiran var mi 3-4 haftalik hamile olup? Bir de oruc tutuyor musunuz?? Hepimizin bebisleri hayirli olsun saglikla kucagimiza almamizi Allah nasip etsin.
Teyzeleriii biz geldik simdi hastaneden :) gorduk kesemizide icinde melegimizide gorduk cok sukur allahima rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin insallah :)) 10 gun sonra tekrar gidicez pitpitlari duymak icin :) doktora soracagim bir suru sey vardi hepsini unuttum mutluluktan :)) neyse artik haftaya kaldi :) buara da fatmacim ikiz degil tek :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok tesekkur ederim. Size de hayirli olsun... Ben tutmayi düşünüyordum ama bir arkadasim bol su almalisin 3-4 saatte bir kan sekerin duse r bisiler yemelisin dedi aklim karisti. Sanirim yarindan itibaren birakacagim telafi etmek uzere..hoşgeldin vede hayırlı olsun canım :) evet ilk zamanlar bel ağrısı normal kiminde oluyo kiminde olmuyor kuzum ben oruç tutmuyorum canım günler çook uzun susuzluğa dayanamıyorum maalesefinşş telafisi olcak rabbiminde izni var zaten rahat davranıyorum
Teyzeleriii biz geldik simdi hastaneden :) gorduk kesemizide icinde melegimizide gorduk cok sukur allahima rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin insallah :)) 10 gun sonra tekrar gidicez pitpitlari duymak icin :) doktora soracagim bir suru sey vardi hepsini unuttum mutluluktan :)) neyse artik haftaya kaldi :) buara da fatmacim ikiz degil tek :)
Cok tesekkur ederim. Size de hayirli olsun... Ben tutmayi düşünüyordum ama bir arkadasim bol su almalisin 3-4 saatte bir kan sekerin duse r bisiler yemelisin dedi aklim karisti. Sanirim yarindan itibaren birakacagim telafi etmek uzere..
inş vardır canım. allahım bu mübarek ayda isteyen herkese nasip etsin inş.
tatlımm ewet degerım bıraz fazla cıktı benım. anneme gore ıkız annem ıkız dıyıp duruyo esımde bebeklerımız dıye sewıyo :) benım adet gunu 255 cıktı 3 gun sonra da 1165 cıktı :) beta bellı bı sewıyeye geldgı zaman karından gorulebıllıyomus.erken gormek ıstersen alttan bakıyomus dr.
yok tatlım degerın gayet guzel. herkesın bunye farklı oldugu ıcın degısebılıyo.dollenmeye gore de degısebılıyo bu deger.
kızlar doktordan geldim..
6+1 olduk bugün..
kalp atışını duyduk,,kesemizde serpilmiş güzelleşmiş
pıtır pıtır atıyodu kalbi,kesin kız bu bebiş, erkek olsa uyuşuk olurdu
doktor bile dua ediyor ki bizim doktor odun gibidir hiç yorum yapmaz, eee adam bıkmıştı bizden..
her ay gidiyordum,saolsun üşenmeden bişey buluyodu bende
bu arada 4 kutu jel,9 kutu clexane aldım,rapor yazdı eczanede verdi,sorun olmadı yani..
darısı tüm bekleyenlere...
ay çok sevindim benimde ikiz olma olasılığı var haftaya netleşcek sağlıkla kucağına alman dileğiyleAblacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala
hadi hayırlı habaerle gel inşallahtmm...bugün doktora gideyim detayları öğrenince bilgilendiririm sizi
kan tahlili ile çıkar ortaya 15 günden fazla sürüyo sonuç galiba bizim tüp olduğu için biz iğne kullanıyoruzKızlar öncelikle hayırlı olsun.
Pıhtılaşma olup olmadığı nasıl anlaşılır?Kan tahlilinde mi?
Ve ne zaman yapılır öğrenmek için bu?
kızlar doktordan geldim..
6+1 olduk bugün..
kalp atışını duyduk,,kesemizde serpilmiş güzelleşmiş
pıtır pıtır atıyodu kalbi,kesin kız bu bebiş, erkek olsa uyuşuk olurdu
doktor bile dua ediyor ki bizim doktor odun gibidir hiç yorum yapmaz, eee adam bıkmıştı bizden..
her ay gidiyordum,saolsun üşenmeden bişey buluyodu bende
bu arada 4 kutu jel,9 kutu clexane aldım,rapor yazdı eczanede verdi,sorun olmadı yani..
darısı tüm bekleyenlere...
Hayırlı olsun arkadaşım Tebrikler. Allah kucağına almayı nasip etsin.Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala
Hayirli olsun canim masallah darisi bizlere insallaaah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin inşallah hepsi sağlıkla görür bebeklerini..hadi gözün aydın darısı bekleyenlere
kızlar salı günü gittim göremedik sıpanın kesesiniDoktorum çok küçük bişey gördü ama emin olamadı Cumartesi tekrar çağırdı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?