2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanimlar. Ben de araniza yeni katildim. Sat 10 haziran. Dun cift cizgiyi gordum cok sukur. Sorum su; aranizda beli agiran var mi 3-4 haftalik hamile olup? Bir de oruc tutuyor musunuz?? Hepimizin bebisleri hayirli olsun saglikla kucagimiza almamizi Allah nasip etsin.

hoşgeldin vede hayırlı olsun canım :) evet ilk zamanlar bel ağrısı normal kiminde oluyo kiminde olmuyor kuzum ben oruç tutmuyorum canım günler çook uzun susuzluğa dayanamıyorum maalesef inşş telafisi olcak rabbiminde izni var zaten rahat davranıyorum

Canim bel agrisi normalmis benim bi arkadasim sakin masaj yaptirma beline filan dedi .. Bende 6. Haftadayim ara ara agrim oluyo belimde

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

gözün aydın canım günümüz aynı senle bende haftaya salı düşünüyordum ama cuma mı gitsem :)))

Cok tesekkur ederim. Size de hayirli olsun... Ben tutmayi düşünüyordum ama bir arkadasim bol su almalisin 3-4 saatte bir kan sekerin duse r bisiler yemelisin dedi aklim karisti. Sanirim yarindan itibaren birakacagim telafi etmek uzere..

Hayırlı olsun annesi darısı başımıza

Cok tesekkur ederim. Size de hayirli olsun... Ben tutmayi düşünüyordum ama bir arkadasim bol su almalisin 3-4 saatte bir kan sekerin duse r bisiler yemelisin dedi aklim karisti. Sanirim yarindan itibaren birakacagim telafi etmek uzere..

sağol canım evet su çok önemli sonra tutarsın çok kasmana gerek yok sonuçta rabbim izin veriyor bebişleri riske atmaya gerek yok :)

hadi çok şükür hayırlısıyla darısı pıt pıtlara dua edelim birbirimize bnmde salı günü pıt pıt duyarım inşallah

Benim adet günüm 380 di yani benim de ikiz olma olasılığı mi var :)

Hayirli olsun canimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar salı günü gittim göremedik sıpanın kesesini doktorum çok küçük bişey gördü ama emin olamadı cumartesi tekrar çağırdı:44:

kızlar doktordan geldim..
6+1 olduk bugün..
kalp atışını duyduk,,kesemizde serpilmiş güzelleşmiş
pıtır pıtır atıyodu kalbi,kesin kız bu bebiş, erkek olsa uyuşuk olurdu

doktor bile dua ediyor ki bizim doktor odun gibidir hiç yorum yapmaz, eee adam bıkmıştı bizden..
her ay gidiyordum,saolsun üşenmeden bişey buluyodu bende

bu arada 4 kutu jel,9 kutu clexane aldım,rapor yazdı eczanede verdi,sorun olmadı yani..

darısı tüm bekleyenlere...

Hayirli olsun canim masallah darisi bizlere insallaaah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala
ay çok sevindim benimde ikiz olma olasılığı var haftaya netleşcek sağlıkla kucağına alman dileğiyle
tmm...bugün doktora gideyim detayları öğrenince bilgilendiririm sizi
hadi hayırlı habaerle gel inşallah
Kızlar öncelikle hayırlı olsun.
Pıhtılaşma olup olmadığı nasıl anlaşılır?Kan tahlilinde mi?
Ve ne zaman yapılır öğrenmek için bu?
kan tahlili ile çıkar ortaya 15 günden fazla sürüyo sonuç galiba bizim tüp olduğu için biz iğne kullanıyoruz

hadi gözün aydın darısı bekleyenlere

Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala
Hayırlı olsun arkadaşım Tebrikler. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…