• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba.. bir aydır forumları takip ediyorum. annelik haberi alanları tebrik edip, isteyen herkese nasip etmesini dilerim.. kafamda bir kaç soru var.. benim adet siklüm kısa 23-24 gün gibi.. sat 20 haziran ama 18 inde hafif koyu akıntım gelmeye basladı. planladığımız günden bir hafta sonra test yaptım şu predictor early den sonuç negatif.. adetime de tahminden 4-5 gün var ortalama.. ama geçen haftadan beri belimde acaip ağrı var tabi çalıştığım için belki onla alakalıdır bilemiyorum. şu 3 gündür de özellikle sanki adet olacakmışım adetliymişim gibi tatlı bir karın ağrısı dönem dönem sıkıntı yaratan.. ve akıntım var. her seferinde hastalandım sanıp wc ihtiyacım oluyor.ortalama günde 4-5 kez. sizce durum nedir?

arkadaşlar merhaba.. bir aydır forumları takip ediyorum. annelik haberi alanları tebrik edip, isteyen herkese nasip etmesini dilerim.. kafamda bir kaç soru var.. benim adet siklüm kısa 23-24 gün gibi.. sat 20 haziran ama 18 inde hafif koyu akıntım gelmeye basladı. planladığımız günden bir hafta sonra test yaptım şu predictor early den sonuç negatif.. adetime de tahminden 4-5 gün var ortalama.. ama geçen haftadan beri belimde acaip ağrı var tabi çalıştığım için belki onla alakalıdır bilemiyorum. şu 3 gündür de özellikle sanki adet olacakmışım adetliymişim gibi tatlı bir karın ağrısı dönem dönem sıkıntı yaratan.. ve akıntım var. her seferinde hastalandım sanıp wc ihtiyacım oluyor.ortalama günde 4-5 kez. sizce durum nedir?

bel ağrısı döllenmenin bugünlerde olduğuna işaretde olabilir. benim belim ağrımıştı bıçak saplanır gibi bişeyler olmuştu yumurtlama günlerimden sonra. o ağrılardan 15 gün sonra adet olmadığım zaman zaten beklemeye başladım hamileliği. çok akıntı ve adet olacakmış gibi hissetmede adet olmam gereken günlerde oldu. şuan yok hiçbiri normalim. adet gününü bekleyip test yapıcaksın

ben henüz doktora gitmedim. gidenler oruçla ilgili doktorları bişey dedi mi acaba merak ediyorum. ilk aylarda bebek bizden beslenmediği için tutabiliriz rahatsızlığımız yoksa diye düşünüyorum oruç tutuyorum ben. ama bir yandan da bebeğin kalbi beyni kan dolaşımı her bişeysi bugünlerde önemli aylar. ilk çocuğumda doğumum ramazandaydı o yıl tutmadım tabi her an doğuma gidebilirdim, şimdi başındayım diye tutuyorum ama doktora sorarız artık

Gunaydin hanimlarr 😊😊 yarin dr randevum varr cok heyecanliyiiimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamile olma ihtimalin var bence

aynı durumu ben de yaşadım. eşimin doğum günüydü. hamileysem güzel bir süpriz olur diye düşündüm.

hazır erken gebelik testi de var. yaptım testi,negatif. çaktırmadan attım çöpe :1:

konusunu bile açmadım. bir arkadaşım daha çıkmaz erken yapmışsın dedi ama bu ay da boş geçti dedim ve üzerinde durmadım.

gelen gidenler oldu unuttum ben adet madet :9:

bir baktım tarih geçmiş.

normal gebelik testini bile bat baya geçince yaptım pozitifti.

sen yine de kendini şartlandırma canım hamileyim diye.

değilsen üzülebilirsin.

hamile olma ihtimalim var diye düşün derim.

çok düşünüp takip ettiğinde olmuyor.akışına bırak. az günün kalmış zaten.

:34:

Saol canım yarın sorarım.bende pıhtılaşma var ama iğne vermedi doktor coraspin yada bebe aspirini kullanılan. Herkese ayrı ayrı valla bu doktorların işine akıl sır ermez.acayip yorgunum annemlerle geldik şimdi yokuş çıktım birde merdiven kalbim sanki fırlıcak gibi atıyorum dinledim biraz iyiyim şimdilik sizlerden var mı bu halsizlik.cuma kese gözükür dediler ama işyerinden nasıl izin alayım haftalık iznim bugünkü onada doktoraya ama o da cuma dedi.zaten geçen cuma 2 saat geç gittim işe.bu pazartesiye 2 saat geç kaldım.nasıl yapsam bilemedim akıl verin lütfen nasıl izin alırım bu cuma için.

Ogle arana denk getirsen olmazmi? Bende cok yorgunum ya, uykum var hep. Bende de pihtilasma var, daha once dusuk yapmadim Allah korusun ama yine de korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar öncelikle hayırlı olsun.
Pıhtılaşma olup olmadığı nasıl anlaşılır?Kan tahlilinde mi?
Ve ne zaman yapılır öğrenmek için bu?

Back
X