• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Caniimmmm canimmmmm cook guzel haber buuu cok ama cok mutlu oldum inan simdi sira bende :)) hastanedeyim bekliyorum bende cok heycanliyimm :)) allah bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin guzelimm :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir ikiz haberide senden gelirmiş bekliyoruz cnm haberlerini

Evet :) Nasipse salı günü kese için çağırdı doktorumuz ama alttan mı karından mı bişey demedi :)
Benim adetin 3. günü 129,3 çıktı doktor iyi dedi hem buna hem progesteron değerine hem rahmin durumuna,ama değer düşük mü ki o zaman?
Ya da seninki ikiz mi acaba? :49:
Bir de senin haftaya değil canım değer 2 günde bir 2 katına çıktığı için,bu değerinin 2 gün sonrasında 3000e yaklaşır senin zaten :)

tatlımm ewet degerım bıraz fazla cıktı benım. anneme gore ıkız annem ıkız dıyıp duruyo esımde bebeklerımız dıye sewıyo :) benım adet gunu 255 cıktı 3 gun sonra da 1165 cıktı :) beta bellı bı sewıyeye geldgı zaman karından gorulebıllıyomus.erken gormek ıstersen alttan bakıyomus dr.

yok tatlım degerın gayet guzel. herkesın bunye farklı oldugu ıcın degısebılıyo.dollenmeye gore de degısebılıyo bu deger.

Kizlar benimde akintim geliyo renkli degil su gibi neden olabilir sizce ?? Bide ben hala kan sulandirici ilac iciyorum vr crione jel % 8 jel vermisti doktorum onlari kullanmaya devam ediyorum aranizda tup bebek olupta herhangi ilac kullanmaya devam edenler varmi ??

Bende estrofem . Folbiol ve progynex iğne oluyorum
Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala :nazar::1::nazar::emir_bebek::1::nazar::emir_bebek:

Tebrik ederim topigin Ilk ikizleri maşallah

Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala :nazar::1::nazar::emir_bebek::1::nazar::emir_bebek:

canım bı de senın degerlerın nasıldı soyeleybılır mısın ? benım kasıklarım bıraz fazla agrıyo dıye we cok cabuk yoruluyorum dıye annem benım ıkız oldugumu soyluyo.esım de bebeklerımız ıye sewıyo. yanı bana gore tek bence ama senı gorunce bı sorayım dedım :)

benım betamm adetın ılk gunu 255 cıkmıstı 3. gunu de 1165 cıktı. deger fazla artınca bızımkıler ıkız ıhtımalını fazla dusunmeye basladı da :)

tatlımm ewet degerım bıraz fazla cıktı benım. anneme gore ıkız annem ıkız dıyıp duruyo esımde bebeklerımız dıye sewıyo :) benım adet gunu 255 cıktı 3 gun sonra da 1165 cıktı :) beta bellı bı sewıyeye geldgı zaman karından gorulebıllıyomus.erken gormek ıstersen alttan bakıyomus dr.

yok tatlım degerın gayet guzel. herkesın bunye farklı oldugu ıcın degısebılıyo.dollenmeye gore de degısebılıyo bu deger.

Maşallah :nazar: Haklılar ama :emir_bebek: :emir_bebek:
Hadi hayırlısı,güzel haberlerimizi almak-vermek nasip olsun haftaya :16:

canım sorma yaa hiçbişey yapamıyorum öyle zor geçiyorki mide bulantım ve herşeyden tiksinmem beni öldürecek.bu hormonlarda beni yedi zaten değişe değişe mahfoldum xD yemek mecburen ben yapıyoırum yaparkende tiksinip yiyemiyorum meyveden baska bişey yok ayran sütten tiksindim pff ne zormuş inşallh cmtesi dra gtcem canm aynıydı bizim zamanlar sen naptın herşey yolunda dimi:49:

Aynı durumdayım bi şey yiyemiyorum yemek kokusundan nefret ediyorum.depresifim:(2 kilo verdim bile.

Günaydınnnn güzellleeeeerrrr
haftaya dr a gidicem 7. haftaya giricem kalp atışları duyulur artık inşşş yalnız kızlar mide bulantılarım fenaaa zorda olsa besleniyorum şu deli hormonlar bi geçsede rahatlasak artık herşey bebişim için yirimmm onu :)
kızlar şey demişsiniz yiyecek konusunda canınız bişey çektiğinde misalen kola diyelim dr eğer canın çooook istiyosa bi bardak iç demişti yani canınız çok çekerse hiçç yememmezlik etmeyin azda olsa yiyin canlarımm :1:

ayy çok çok tevbrik ederiz canım hayde maşallah

istanbuldaki hanımlar hangi doktorlar hangi hastahanelere gidiyosunuz

hanımlaaaaaaar

sayfalar ne güzel hızlı hızlı ilerlemiş güzel haberlerle :nazar:

midesi çok bulanan arkadaşlara bir tavsiyem var.( bu aralar benim de biraz hassaslaştı sanırım.henüz bulantım yok ama bir tuhafım :52: )

soğuk içecekler daha rahat tüketiliyor sanırım. (mideler + havalar)

bugün komposto yaptım kuru meyvelerden kayısı erik vs ne bulduysam. çok çok az şeker koydum.

kaynatıp blender ın çırpıcı kısmıyla çırptım (çekirdekler ayrılsın diye)

süzmeden kavanoza aldım. (posası bizim için çok önemli.ilerde kabızlık vs olabilirmişiz)

her gün içeceğim.

yaniii yineeee yemelerdeeee içmelerdeyim :9::9::9::9:

sizlere de öneriyorum. her açıdan faydalı olduğunu düşünüyorum. (vitamin mineral sindirim suuuu yok yok içinde)

ve sizleri seviyorum :34:

:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

hanımlaaaaaaar

midesi çok bulanan arkadaşlara bir tavsiyem var.( bu aralar benim de biraz hassaslaştı sanırım.henüz bulantım yok ama bir tuhafım :52: )

bugün komposto yaptım kuru meyvelerden kayısı erik vs ne bulduysam. çok çok az şeker koydum.

süzmeden kavanoza aldım. (posası bizim için çok önemli.ilerde kabızlık vs olabilirmişiz)

her gün içeceğim.

sizlere de öneriyorum. her açıdan faydalı olduğunu düşünüyorum. (vitamin mineral sindirim suuuu yok yok içinde)

ben yemeğin yanında ayran içiyorum ama meyveyi normal tüketiyorum meyve suyunu da annem yapar hep senelerdir içtim evimize de getirip koyucak çok iyi gelecektir bide kabızlık sorunu için bir kaşık zeytinyağı yiyin

benim hala midem bulanmıyor

ama sen çekirdeklerle mi yaptın anlamadım

ben henüz doktora gitmedim. gidenler oruçla ilgili doktorları bişey dedi mi acaba merak ediyorum. ilk aylarda bebek bizden beslenmediği için tutabiliriz rahatsızlığımız yoksa diye düşünüyorum oruç tutuyorum ben. ama bir yandan da bebeğin kalbi beyni kan dolaşımı her bişeysi bugünlerde önemli aylar. ilk çocuğumda doğumum ramazandaydı o yıl tutmadım tabi her an doğuma gidebilirdim, şimdi başındayım diye tutuyorum ama doktora sorarız artık

Dr bana iyi hissedersen tutabilirsiniz dedi,ama tutamıyorum:(

Harika bi haber bu:))
günaydın hatunlar
sanırım bende aranıza katılıyorum:3::3:

Hoş geldin:)

gunaydın kızlar :)

beta degerı 1500 olunca gobekten gorulur mu kese ? bılgınız war mı

Beat değerim 1000 den büyük gözükürsen kesegörünmüştü benim

Caniimmmm canimmmmm cook guzel haber buuu cok ama cok mutlu oldum inan simdi sira bende :)) hastanedeyim bekliyorum bende cok heycanliyimm :)) allah bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin guzelimm :))

Hadi hayırlı haberlerle dön bize de haber et:)

hanımlaaaaaaar

her gün içeceğim.

Maşallah iyi bakıyorsun kendine.Ben ilk hamileliğimde ilk aylar ağzıma lokma koyamıyodum,şimdi de öyle gibi.Rabbim beterinden saklasın:)

ben yemeğin yanında ayran içiyorum ama meyveyi normal tüketiyorum meyve suyunu da annem yapar hep senelerdir içtim evimize de getirip koyucak çok iyi gelecektir bide kabızlık sorunu için bir kaşık zeytinyağı yiyin

benim hala midem bulanmıyor

ama sen çekirdeklerle mi yaptın anlamadım

kuru meyvelerden yaptım. erikte çekirdek var mesela. çırpınca ayrıldı çekirdekler ve dibe çöktü

kavanoza aldım öylece posalı kompostomu

çekirdekler dipte kaldığı için sona kaldılar ve dona kaldılar :1: attım onları. kolay oldu ayırmak yani çekirdeklerle kompostoyu.

hanımlaaaaaaar

her gün içeceğim.

valla canım çok severim kompostoyu kuru meyveleri günlük tüketiyorum hergün portakal suyu sıkıyo eşim sağolsun dolapta hazır duruyor folik asit çok varmış kahvaltıda ve 11 gibi ara öğünde kızcemle içiyoruz :)

Maşallah iyi bakıyorsun kendine.Ben ilk hamileliğimde ilk aylar ağzıma lokma koyamıyodum,şimdi de öyle gibi.Rabbim beterinden saklasın:)

amin canım. midem yavaş yavaş tuhaflaşıyor. az az her şeyden yemeye/içmeye çalışıyorum.

soğuklara yönel bence ayran gibi

belki biraz daha kolay olabilir tüketmek

bir ikiz haberide senden gelirmiş bekliyoruz cnm haberlerini

Teyzeleriii biz geldik simdi hastaneden :) gorduk kesemizide icinde melegimizide gorduk cok sukur allahima rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin insallah :)) 10 gun sonra tekrar gidicez pitpitlari duymak icin :) doktora soracagim bir suru sey vardi hepsini unuttum mutluluktan :)) neyse artik haftaya kaldi :) buara da fatmacim ikiz degil tek :)

ay yaa ınsallah benım de gorunur :52::52::52: sonra da hemencecık kalp atısını duyam :52::52::52::52::52:

Back
X