- 5 Mart 2014
- 20
- 7
- 88
arkadaşlar merhaba.. bir aydır forumları takip ediyorum. annelik haberi alanları tebrik edip, isteyen herkese nasip etmesini dilerim.. kafamda bir kaç soru var.. benim adet siklüm kısa 23-24 gün gibi.. sat 20 haziran ama 18 inde hafif koyu akıntım gelmeye basladı. planladığımız günden bir hafta sonra test yaptım şu predictor early den sonuç negatif.. adetime de tahminden 4-5 gün var ortalama.. ama geçen haftadan beri belimde acaip ağrı var tabi çalıştığım için belki onla alakalıdır bilemiyorum. şu 3 gündür de özellikle sanki adet olacakmışım adetliymişim gibi tatlı bir karın ağrısı dönem dönem sıkıntı yaratan.. ve akıntım var. her seferinde hastalandım sanıp wc ihtiyacım oluyor.ortalama günde 4-5 kez. sizce durum nedir?
Salatalik yiyorum hemde kendi bahcemizden koparip onda sıkıntı yok Allah a şükür
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
arkadaşlar merhaba.. bir aydır forumları takip ediyorum. annelik haberi alanları tebrik edip, isteyen herkese nasip etmesini dilerim.. kafamda bir kaç soru var.. benim adet siklüm kısa 23-24 gün gibi.. sat 20 haziran ama 18 inde hafif koyu akıntım gelmeye basladı. planladığımız günden bir hafta sonra test yaptım şu predictor early den sonuç negatif.. adetime de tahminden 4-5 gün var ortalama.. ama geçen haftadan beri belimde acaip ağrı var tabi çalıştığım için belki onla alakalıdır bilemiyorum. şu 3 gündür de özellikle sanki adet olacakmışım adetliymişim gibi tatlı bir karın ağrısı dönem dönem sıkıntı yaratan.. ve akıntım var. her seferinde hastalandım sanıp wc ihtiyacım oluyor.ortalama günde 4-5 kez. sizce durum nedir?
Prolutonda progestan destegi baya etkili jellere ve fitile göre.zaten haftada 1
Gunaydin hanimlarr 😊😊 yarin dr randevum varr cok heyecanliyiiimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala
günaydıııııın
kese yi görmek için mi canım?
evet kan kesin sonuç ama hayal kırıklığıda zor yahuinşş vardır minik de rahatlarız
Ablacim geldimmmmm ben doktordan veeeeeeee ikizlerim geliyor 2 tane kesemiz var rabbime sukurler olsun insallah kucagima almayi da nasip eder rabbim hala inanamiyorum hala
günaydın hatunlar
sanırım bende aranıza katılıyorum
Saol canım yarın sorarım.bende pıhtılaşma var ama iğne vermedi doktor coraspin yada bebe aspirini kullanılan. Herkese ayrı ayrı valla bu doktorların işine akıl sır ermez.acayip yorgunum annemlerle geldik şimdi yokuş çıktım birde merdiven kalbim sanki fırlıcak gibi atıyorum dinledim biraz iyiyim şimdilik sizlerden var mı bu halsizlik.cuma kese gözükür dediler ama işyerinden nasıl izin alayım haftalık iznim bugünkü onada doktoraya ama o da cuma dedi.zaten geçen cuma 2 saat geç gittim işe.bu pazartesiye 2 saat geç kaldım.nasıl yapsam bilemedim akıl verin lütfen nasıl izin alırım bu cuma için.
Kızlar öncelikle hayırlı olsun.Ogle arana denk getirsen olmazmi? Bende cok yorgunum ya, uykum var hep. Bende de pihtilasma var, daha once dusuk yapmadim Allah korusun ama yine de korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın hatunlar
sanırım bende aranıza katılıyorum
hoşgeldin
Hoşgeldin ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini yazarsan senide eklerim
Kızlar öncelikle hayırlı olsun.
Pıhtılaşma olup olmadığı nasıl anlaşılır?Kan tahlilinde mi?
Ve ne zaman yapılır öğrenmek için bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?