2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Allah sendeki umudun gücün binde birini bana versin. Hamilelikte çok farklı biri oldum. Dua bile zor ediyorum. Allahım uzaklaştırmasın. İyi haberlerimizi alalım inşallah.
Cnm gunaydin iki aydir o kadar cok agladim ve o kadar cok sey duydum ki dr dan yok kaybetsek daha iyi yok kucugu kaybedelim buyuk bebek rahatlasin yok kromozomal bozukluk daha neler neler.
3 gune bir gidiyorum her an alabilirim diyor ve buyuk bebegim de gerilemeye basladi.yani cnm kisaca allahima havale ettim. O ne derse o olacak ne yaparsak bos nasip etmisse istedigi belirdegi zaman ve dk da olacak gonlunu ferahlat ve rabbime sigin o herseyin en iyisini biloyor

Aynı durumdayim bende sürekli kasılma halindeyim alt tarafimda bicak var gibi aciyor normal diyor doktor tuvalet olayida aynı akıntı devam 34+0 bugün yarın nst gidecem hayirlisiyla 2 hafta gecseydi çok zorlaşıyor artık Allah kolaylık versin hepimize..

Ha
haklısın canım onu unutuyoruz hep. Allahım en hayırlısını göstersin sana , hepimize inşallah. Allah ne takdir ettiyse o olcak ama biz telaşlı hep.

Kızlar nasılsınız, çok suskun herkes. Sonlara doğru insan aynı durumdakilerden haber almak istiyo. Ben dün gittim kontrole. Kan iğnesi verdi. Kanım düşük.

Benimde bugün nts vardi dr. Normal dedi rahim ağzınuda ölçtü 3.3 cm çıktı
Ben üstten yapılan rahim ağzı ölçümüne güvenmiyorum artık. Benimki de 3,3 çıktı bu sefer üstten. Alttan bakmaya gerek yok dedi. Nasılsa yapacak bişey yok ilaca devam dedi.

kızlar dogumunuz yaklasmıs Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar eylesin inşaallah
benim kızlık hayalimdir ikiz annesi olmak ama 22 aydır gelmedi bebisimiz banada dua eder misiniz tekine bile razıyım:)Rabbim ne guzel size çift çift vermis.

Gerçekten düşününce öyle canım, insan kndini özel hissediyo. Ama bu erken doğum sıkıntısı bezdiriyo. Allahım sana da nasip etsin tez zamanda inşallah

28 Eylül'de acilen fakültede sezaryene alındım. (32+1) 1300 gr olarak olçulen yavrum karnımda ölmüştü diğerini hemen kuvöze aldılar(2060 gr) Halbuki doğduğunda o da 2 kiloya yakın doğmuş... 29 eylul sabahı miniğimi toprağa verdik... o gün kuvözdeki yavrumu görmeye gittim. doktor elimi dezenfekte dedip dokunmama izin verdi. Kuzum dedim kolunu okşarken. Duydu beni kapkara gözlerini açıp bana baktı. Yağmur gibi boşandı yaşlarr... O bakışı omrumce unutamam doktor varsa süt istedi... 30 Eylül günü hemen duş alıp sütümü sağdım... Çok şükür Rabbime ki ilk sağışta geldi sütüm... Babamız hemen taze taze yetiştirdi... Bir damla da olsa şifa olur kuzuma dedim... Yavrum sütümü beklemiş meğer gostermediler bize. Havale geçirmiş 3 kere kalp masajı yapmışlar yavruma ve akşam 7'de o da melek oldu.... Dayanamadı kardeşinin yokluğuna 48 saat bile Ciğerimi yaktı gittiler... cenaze namazı kılındı 2.yavrumun da:'( uzun oldu kusura bakmayın... Sizden ricam yavrularım için 3 Gulhü 1 Elham okumanız... Ben anneliği 2 gün yaşayabildim sadece... Rabbim en güzel kuvöze aldı onları Rabbim hepinizden razı olsun, size ve evlatlarınıza uzun, sağlıklı, hayırlı ömür verrsin
..

Rabbim size sabır versin.Söyleyecek kelime bulamıyorum. Hep iyi haberlerinizi beklemiştim.Ecel işte.

Canim ya basın sağolsun inşallah bidaha olur bebeklerin üzülme desek bile zor bi durum okurken ağladım gözlerim doldu ben bu kadar kötü olduysam rabbim sabır versin inşallah duacin olurlar hep bol bol dua etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…