2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Canım gözünü korkutmayalım. Kasılmalar, sancılar, nstler.. İnşallah senin sakin geçer geri kalan kısmı..
Haďi yaa off cok korkuyorum zaten iki düşük yaptım daha önce şimdi de ikiz gebelik çok şükür ama stresi de fazla oluyor allah yardimci miz olur inşaallah ya bir de yürüyüş yapıyor musunuz ben biraz korkuyorum hem düşükten hem erken doğumdan 10 dk yürüyüp bırakıyorum

Ben 25. Haftadan sonra çok zor yürüyodum. Sanki bacaklarım değil de karnım taşıyo beni gibi. Doktorun bi tehlike görmüyosa yürü tabi. Korktukça daha kötü oluyo ama insanın elinde değil. Kötümser olma şimdiden.

Cnm dediğin gibi 2.7 kotu bir deger değil ki ya.çok telaşlandırmışlar seni.sen yinede yat dikkat et .korkulacak bir durum yok.rahim ağzı çok dinamik bir bolge .uzunluk değişkenlik gosterebilir.insallah zamanında yawrularını kucagına alırsın merak etme.bırde 32. Haftayı da gectin say.çok çok iyi

Teşekkür ederim sagol cok

Aklim sendeydi. Masallah canim. Allah yavrularini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Saol canım içimi ferahlattın. İnşallah zamanında gelirler. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Valla ayağa kalkmaya korkar oldum. Biraz psikolojim de bozuldu sanırım.

Çaktırmadan aslında çoğumuz Ekim annesi olacağız da işte beklenen doğum tarihleri Kasım diye gösterince öyle görünüyor :)

Maşallah bebeklerine onlar savaşmaya devam ediyorlar bak ne güzel. Doğum tarihi için 37 den öteye dayanmaları çok zor dedi. En geç 37de gelecekler kutucuklar. Ikiz hamileliği süprizlidir bakalım dedi. Ben 5 günde bir kontrole gidiyorum artık. Benim de bir bebeğim haftasonları uyumlu diğeri bir hafta geriden geliyor ama ikizlerde normal dedi

Aynen kendimi ekim gibi hazırlıyorum Kasım da zannetmiyorum beklesin bebisler her geçen güne şükür diyorum bu günü de atlattik

Hoşgeldin güzel haberlerine cok sevindim inşallah az kaldi böyle devam arada yaz merakta birakma bizleri

Bu arada dünkü kontrolum cok iyi geçti dr.hersey yolunda dedi kizim biraz küçük ama normal dedi suyumunda iyi oldugunu soyledi kiloda almislar yatis yapmadilar eve gönderdiler. 10 gün sonra tekrar randevum var bakalım o zamana ne olacak

Sevindim canım. 10 gün sonra da herşey yolunda olur inşallah. Ben de çarşamba gitcem bakalım ne alemde serviks.

Kızlar tekrar merhaba ya dun geceden beri adet sancisi gün san cim oluyor belim ağrıyor bugün yururken birden sancı girdi zor ilerledim 25 +3 günlüğü z daha benim gibi olan varmi

Kızlar tekrar merhaba ya dun geceden beri adet sancisi gün san cim oluyor belim ağrıyor bugün yururken birden sancı girdi zor ilerledim 25 +3 günlüğü z daha benim gibi olan varmi
Bence ihmal etmeyin çok sancı varsa rahim ağzı açılır Allah korusun daha küçük ker git bi sancılarını baktir benimde senin haftanda vardı ama serum la iyi oldu ishaldendi

Canım ihmal etme. Her sancı önemsenmez diyolar ama biz ikiz bekliyoruz. Mecbur.

Mrb kızlar Bnm drumda kasım 15i görürsen çok iyi dedi ya bakalım hayırlısı çift kese suyu eşi hepsi ayrı ikiz erkek bebek bekliyorum suanlik bi sorun yok bu hafta kasilmalarim başladı iki üç gündür ama rahim boyumda oynama olmadı henüz

İnşallah olmaz oynama rahimde. Benim birden oldu. Artık çok geriyolar karnımı, baya acı veriyolar. Hareketlerini kasılma gibi hissediyorum. 32 de birden mi büyüdüler anlamadım. Herkes kendi için en iyi haftasını görür inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…