2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Bes
Kızlar ikiz ler için beşik önerileriniz neler
BesiK konusunda bende daha bişey almadım araştırma içindeyim bakalım belki çift beşik oluyo öyle mi alsam kararsizim
Screenshot_2015-09-22-13-40-42.png

0dolunay0 nasıl gidiyor şuanda senin gebelik benim 30.haftadayim ciğer geliştirici vuruldun mu sen de tek yumurta ikizleri aralarında zar var dimi benimde aynı
10 güne bir doppler giriyorum kızlar. Biri geriden geliyor ama çok şükür gelişmeye devam ediyor. Kan akımı durmadığı sürece umudumuz var...Bu arada sanırım ben Kasım değil Ekim annesi olacağım. doktorum durumlarına bakacak 10 ekimde. eğer gelişim durduysa 13 ekimde (34.hafta) doğum olacak. yok idare edebilir gibiyse 1 hafta daha beklenecek.. sizler ne durumdasınız? doğum tarihinden falan bahsetti mi hiç doktorlarınız? İlginiz için ayrıca teşekkür ederim:KK200:

Ozaman tek park yatak aldın sen bende ne yapacam bilmiyorum tek besikte ikisi hareketlerince yatamiyo diyolar Güle güle kullan canim
Saol canım, hareketlenene kadar yatarlar işte. Sonra ikinciyi alcaz. Biri uslu biri yaramaz olursa belki daha erken ayırırız.

Canim Allah yardimcin olsun. Insallah evlatlarinin ikisini de saglikla kucagina alirsin. Allahtan ümit kesilmez. Ben 9 haftadir mücadele veriyorum. Ikizlerimden birinin hic suyu yok. Ikisini de kaybediceksin dediler. 9 haftadir yasiyor ve gelisiyor cok sükür. Risk devam ediyor ama Allah ömür verdiyse yasayacaklar insallah. Ama tabi hayirlisini istememiz lazim. Hakkinda en güzeli neyse o olsun. Cok zor...
Canim allahtan umit hic kesilmez inan ben artik dr dinlemiyorum bile gidiyorum bebislere bakiyorum sonra geliyorum
Yoksa surekli kaybedecen deyip duruyor 1 bucuk ay oldu dayaniyorlar rabbim ins yavrularini kucagina almayi nasip etsin

Ins canim allah razi olsun rabbim herkesin yavrusunu kucagina almayi nasip etsin ici sora seninkini de
Allah sendeki umudun gücün binde birini bana versin. Hamilelikte çok farklı biri oldum. Dua bile zor ediyorum. Allahım uzaklaştırmasın. İyi haberlerimizi alalım inşallah.

Mrb. 3 gündür sanki kasilmalarim çok daha fazla artti 3 dk.da bir 5 dk.bir kasılıyor karnim artik cok raharsiz edici sürekli uzaniyorum ama yinede faydasi yok. Kasildigi zaman idrar torbasinada baski yapiyor sanirim hemen idrarim geliyor sürekli tuvalete gidiyorum. Sizin kasilmalarinuz ne kadarda bir oluyor. İnşallah 4 hafta daha dayanabiliriz

Mrb. 3 gündür sanki kasilmalarim çok daha fazla artti 3 dk.da bir 5 dk.bir kasılıyor karnim artik cok raharsiz edici sürekli uzaniyorum ama yinede faydasi yok. Kasildigi zaman idrar torbasinada baski yapiyor sanirim hemen idrarim geliyor sürekli tuvalete gidiyorum. Sizin kasilmalarinuz ne kadarda bir oluyor. İnşallah 4 hafta daha dayanabiliriz
Aynen benim de karnım yamulup duruyo, bebek hareketi gibi ama çok rahatsız edici kasılmalar. Hareketsiz kalıyorum ve aynı şekilde öyle olduğunda idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum. 6 saatte bir progestan aldığım halde. Çarşamba doktora gitcem bakalım neymiş, nst ne der . Bunaldım artık.

X