28 Eylül'de acilen fakültede sezaryene alındım. (32+1) 1300 gr olarak olçulen yavrum karnımda ölmüştü diğerini hemen kuvöze aldılar(2060 gr)
Halbuki doğduğunda o da 2 kiloya yakın doğmuş... 29 eylul sabahı miniğimi toprağa verdik...
o gün kuvözdeki yavrumu görmeye gittim. doktor elimi dezenfekte dedip dokunmama izin verdi. Kuzum dedim kolunu okşarken. Duydu beni kapkara gözlerini açıp bana baktı. Yağmur gibi boşandı yaşlarr... O bakışı omrumce unutamam
doktor varsa süt istedi... 30 Eylül günü hemen duş alıp sütümü sağdım... Çok şükür Rabbime ki ilk sağışta geldi sütüm... Babamız hemen taze taze yetiştirdi... Bir damla da olsa şifa olur kuzuma dedim... Yavrum sütümü beklemiş meğer gostermediler bize. Havale geçirmiş 3 kere kalp masajı yapmışlar yavruma ve akşam 7'de o da melek oldu.... Dayanamadı kardeşinin yokluğuna 48 saat bile
Ciğerimi yaktı gittiler... cenaze namazı kılındı 2.yavrumun da:'( uzun oldu kusura bakmayın... Sizden ricam yavrularım için 3 Gulhü 1 Elham okumanız...
Ben anneliği 2 gün yaşayabildim sadece... Rabbim en güzel kuvöze aldı onları
Rabbim hepinizden razı olsun, size ve evlatlarınıza uzun, sağlıklı, hayırlı ömür verrsin
..