- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
Allahiiimmmm.. kardesim cigerim yandi okurken.. Allahim sana sabirlarin en guzelini nasip etsin : ((( iki melek seni insallah cennette bekliyor olcak.. Allahim insallah bidaha anneligi uzun süre nasip eder saglikla buyutursun insallah canm28 Eylül'de acilen fakültede sezaryene alındım. (32+1) 1300 gr olarak olçulen yavrum karnımda ölmüştü diğerini hemen kuvöze aldılar(2060 gr)Halbuki doğduğunda o da 2 kiloya yakın doğmuş... 29 eylul sabahı miniğimi toprağa verdik... o gün kuvözdeki yavrumu görmeye gittim. doktor elimi dezenfekte dedip dokunmama izin verdi. Kuzum dedim kolunu okşarken. Duydu beni kapkara gözlerini açıp bana baktı. Yağmur gibi boşandı yaşlarr... O bakışı omrumce unutamam doktor varsa süt istedi... 30 Eylül günü hemen duş alıp sütümü sağdım... Çok şükür Rabbime ki ilk sağışta geldi sütüm... Babamız hemen taze taze yetiştirdi... Bir damla da olsa şifa olur kuzuma dedim... Yavrum sütümü beklemiş meğer gostermediler bize. Havale geçirmiş 3 kere kalp masajı yapmışlar yavruma ve akşam 7'de o da melek oldu.... Dayanamadı kardeşinin yokluğuna 48 saat bile Ciğerimi yaktı gittiler... cenaze namazı kılındı 2.yavrumun da:'( uzun oldu kusura bakmayın... Sizden ricam yavrularım için 3 Gulhü 1 Elham okumanız... Ben anneliği 2 gün yaşayabildim sadece... Rabbim en güzel kuvöze aldı onları Rabbim hepinizden razı olsun, size ve evlatlarınıza uzun, sağlıklı, hayırlı ömür verrsin
..
Allah yavrularini nur icinde yatirsin,Allah sana ve babasina sabir versin, cok cok uzuldum28 Eylül'de acilen fakültede sezaryene alındım. (32+1) 1300 gr olarak olçulen yavrum karnımda ölmüştü diğerini hemen kuvöze aldılar(2060 gr)Halbuki doğduğunda o da 2 kiloya yakın doğmuş... 29 eylul sabahı miniğimi toprağa verdik... o gün kuvözdeki yavrumu görmeye gittim. doktor elimi dezenfekte dedip dokunmama izin verdi. Kuzum dedim kolunu okşarken. Duydu beni kapkara gözlerini açıp bana baktı. Yağmur gibi boşandı yaşlarr... O bakışı omrumce unutamam doktor varsa süt istedi... 30 Eylül günü hemen duş alıp sütümü sağdım... Çok şükür Rabbime ki ilk sağışta geldi sütüm... Babamız hemen taze taze yetiştirdi... Bir damla da olsa şifa olur kuzuma dedim... Yavrum sütümü beklemiş meğer gostermediler bize. Havale geçirmiş 3 kere kalp masajı yapmışlar yavruma ve akşam 7'de o da melek oldu.... Dayanamadı kardeşinin yokluğuna 48 saat bile Ciğerimi yaktı gittiler... cenaze namazı kılındı 2.yavrumun da:'( uzun oldu kusura bakmayın... Sizden ricam yavrularım için 3 Gulhü 1 Elham okumanız... Ben anneliği 2 gün yaşayabildim sadece... Rabbim en güzel kuvöze aldı onları Rabbim hepinizden razı olsun, size ve evlatlarınıza uzun, sağlıklı, hayırlı ömür verrsin
..
Rabbim size sabır versin.Söyleyecek kelime bulamıyorum. Hep iyi haberlerinizi beklemiştim.Ecel işte.
Canim ya basın sağolsun inşallah bidaha olur bebeklerin üzülme desek bile zor bi durum okurken ağladım gözlerim doldu ben bu kadar kötü olduysam rabbim sabır versin inşallah duacin olurlar hep bol bol dua etmeyi unutma
Allahiiimmmm.. kardesim cigerim yandi okurken.. Allahim sana sabirlarin en guzelini nasip etsin : ((( iki melek seni insallah cennette bekliyor olcak.. Allahim insallah bidaha anneligi uzun süre nasip eder saglikla buyutursun insallah canm( duamda unutmucam
Allah yavrularini nur icinde yatirsin,Allah sana ve babasina sabir versin, cok cok uzuldum
Yazacak birsey bulamiyorum ne yazsam ne söylesem acini hafifletemez sana teseli olamaz. Zor cok zor Allahim güç kuvvet versin basiniz sagolsun28 Eylül'de acilen fakültede sezaryene alındım. (32+1) 1300 gr olarak olçulen yavrum karnımda ölmüştü diğerini hemen kuvöze aldılar(2060 gr)Halbuki doğduğunda o da 2 kiloya yakın doğmuş... 29 eylul sabahı miniğimi toprağa verdik... o gün kuvözdeki yavrumu görmeye gittim. doktor elimi dezenfekte dedip dokunmama izin verdi. Kuzum dedim kolunu okşarken. Duydu beni kapkara gözlerini açıp bana baktı. Yağmur gibi boşandı yaşlarr... O bakışı omrumce unutamam doktor varsa süt istedi... 30 Eylül günü hemen duş alıp sütümü sağdım... Çok şükür Rabbime ki ilk sağışta geldi sütüm... Babamız hemen taze taze yetiştirdi... Bir damla da olsa şifa olur kuzuma dedim... Yavrum sütümü beklemiş meğer gostermediler bize. Havale geçirmiş 3 kere kalp masajı yapmışlar yavruma ve akşam 7'de o da melek oldu.... Dayanamadı kardeşinin yokluğuna 48 saat bile Ciğerimi yaktı gittiler... cenaze namazı kılındı 2.yavrumun da:'( uzun oldu kusura bakmayın... Sizden ricam yavrularım için 3 Gulhü 1 Elham okumanız... Ben anneliği 2 gün yaşayabildim sadece... Rabbim en güzel kuvöze aldı onları Rabbim hepinizden razı olsun, size ve evlatlarınıza uzun, sağlıklı, hayırlı ömür verrsin
..
Cnm cok uzuldumm gozlerim doldu 32 haftaluk yasama sanslarida yuksek acaba sorun neydi28 Eylül'de acilen fakültede sezaryene alındım. (32+1) 1300 gr olarak olçulen yavrum karnımda ölmüştü diğerini hemen kuvöze aldılar(2060 gr)Halbuki doğduğunda o da 2 kiloya yakın doğmuş... 29 eylul sabahı miniğimi toprağa verdik... o gün kuvözdeki yavrumu görmeye gittim. doktor elimi dezenfekte dedip dokunmama izin verdi. Kuzum dedim kolunu okşarken. Duydu beni kapkara gözlerini açıp bana baktı. Yağmur gibi boşandı yaşlarr... O bakışı omrumce unutamam doktor varsa süt istedi... 30 Eylül günü hemen duş alıp sütümü sağdım... Çok şükür Rabbime ki ilk sağışta geldi sütüm... Babamız hemen taze taze yetiştirdi... Bir damla da olsa şifa olur kuzuma dedim... Yavrum sütümü beklemiş meğer gostermediler bize. Havale geçirmiş 3 kere kalp masajı yapmışlar yavruma ve akşam 7'de o da melek oldu.... Dayanamadı kardeşinin yokluğuna 48 saat bile Ciğerimi yaktı gittiler... cenaze namazı kılındı 2.yavrumun da:'( uzun oldu kusura bakmayın... Sizden ricam yavrularım için 3 Gulhü 1 Elham okumanız... Ben anneliği 2 gün yaşayabildim sadece... Rabbim en güzel kuvöze aldı onları Rabbim hepinizden razı olsun, size ve evlatlarınıza uzun, sağlıklı, hayırlı ömür verrsin
..
Ahhh canim ya icim yana yana aglaya aglaya okumaya dayanamadim. Allahim sana sabir versin. Söyleyecek söz yok. Dualarini okudum meleklerinin.28 Eylül'de acilen fakültede sezaryene alındım. (32+1) 1300 gr olarak olçulen yavrum karnımda ölmüştü diğerini hemen kuvöze aldılar(2060 gr)Halbuki doğduğunda o da 2 kiloya yakın doğmuş... 29 eylul sabahı miniğimi toprağa verdik... o gün kuvözdeki yavrumu görmeye gittim. doktor elimi dezenfekte dedip dokunmama izin verdi. Kuzum dedim kolunu okşarken. Duydu beni kapkara gözlerini açıp bana baktı. Yağmur gibi boşandı yaşlarr... O bakışı omrumce unutamam doktor varsa süt istedi... 30 Eylül günü hemen duş alıp sütümü sağdım... Çok şükür Rabbime ki ilk sağışta geldi sütüm... Babamız hemen taze taze yetiştirdi... Bir damla da olsa şifa olur kuzuma dedim... Yavrum sütümü beklemiş meğer gostermediler bize. Havale geçirmiş 3 kere kalp masajı yapmışlar yavruma ve akşam 7'de o da melek oldu.... Dayanamadı kardeşinin yokluğuna 48 saat bile Ciğerimi yaktı gittiler... cenaze namazı kılındı 2.yavrumun da:'( uzun oldu kusura bakmayın... Sizden ricam yavrularım için 3 Gulhü 1 Elham okumanız... Ben anneliği 2 gün yaşayabildim sadece... Rabbim en güzel kuvöze aldı onları Rabbim hepinizden razı olsun, size ve evlatlarınıza uzun, sağlıklı, hayırlı ömür verrsin
..
Amin kardeşim, Allah razı olsunYazacak birsey bulamiyorum ne yazsam ne söylesem acini hafifletemez sana teseli olamaz. Zor cok zor Allahim güç kuvvet versin basiniz sagolsun
Cnm cok uzuldumm gozlerim doldu 32 haftaluk yasama sanslarida yuksek acaba sorun neydi
Allah razı olsun canım ya. Meleklerim de sana dua etmiştir eminim. Sen hamilesin canım üzme kendini. Rabbim inşallah hiçbirinize yaşatmaz bu acıyıAhhh canim ya icim yana yana aglaya aglaya okumaya dayanamadim. Allahim sana sabir versin. Söyleyecek söz yok. Dualarini okudum meleklerinin.
Canım,ben de şu an yazarken bir yandan da ağlıyorum.Melekler demişsin,ne güzel söylemişsin.Allah onları yanına almak istemiş ,bir şeyler ileride belki daha da canını yakacakmış.O böyle istediyse vardır bir nedeni.Allah sana ,eşine ,ailelerinize bol bol sabır ve güç versin.Duamı okudum.Allah kabul etsin inşallah...Cnm cok uzuldumm gozlerim doldu 32 haftaluk yasama sanslarida yuksek acaba sorun neydi
Allah razı olsun kardeşimCanım,ben de şu an yazarken bir yandan da ağlıyorum.Melekler demişsin,ne güzel söylemişsin.Allah onları yanına almak istemiş ,bir şeyler ileride belki daha da canını yakacakmış.O böyle istediyse vardır bir nedeni.Allah sana ,eşine ,ailelerinize bol bol sabır ve güç versin.Duamı okudum.Allah kabul etsin inşallah...
Agla icini bosalt iki kez brnde kurtaj oldum sonra ikizlere hamile kaldim icini bosalt meleklerin seni goruyodur inanAllah razı olsun kardeşimmeleklerim de sizlere dua ediyor ben eminim... Ne kadar sıkıntılar da olsa insan ölümü konduramıyor yavrusuna... Rabbim belki de acıdı bize, daha kötü bir durumdan korudu bizleri ve een güzel kuvöze koydu onları ama karnımı sevmek yerine toprağı sevmek var ya ... neyse anlatacak çok şey var ama hepiniz hamilesiniz ve hiçbirinizi üzmek istemiyorum... İnşallah cümleniz sağ salim evlatlarına kavuşur da mutlu olurum ben de. Bana da dua edin ne olur... Acım hafiflesin ve tez zamanda sağ salim yine anne olabileyim öyle bir sarılma ihtiyacı var ki koynumda...
Allah razı olsun kardeşimmeleklerim de sizlere dua ediyor ben eminim... Ne kadar sıkıntılar da olsa insan ölümü konduramıyor yavrusuna... Rabbim belki de acıdı bize, daha kötü bir durumdan korudu bizleri ve een güzel kuvöze koydu onları ama karnımı sevmek yerine toprağı sevmek var ya ... neyse anlatacak çok şey var ama hepiniz hamilesiniz ve hiçbirinizi üzmek istemiyorum... İnşallah cümleniz sağ salim evlatlarına kavuşur da mutlu olurum ben de. Bana da dua edin ne olur... Acım hafiflesin ve tez zamanda sağ salim yine anne olabileyim öyle bir sarılma ihtiyacı var ki koynumda...
Bende asiri uzuldjm hala etkisindeyim biz boyleysek onun halinu dusunemiyorumm allah cok cok sabir versinnKaç saat önce okudum, yüreğime bir bıçak saplandı. Nasıl teselli edilir? Yazmamadım elim gitmedi. Allah peygamber sabrı versin arkadaşım, metanetini arttırsın. Çok ağır bir sınavla sanıyor Rabbim seni, Allahım yüz akıyla teslimiyetlen çıkmayı nasip etsin. Melek yavruların inşallah öbür dünyada şefaatçilerin olacak güzel yavruların. Acın tez zamanda hafifler ve hayırlı zamanda Allah'ım yeniden evlatlar nasip eder.
Canım benim atma içine .konuş lütfen.daha kötü olacaksın. Ne desek senin acını hafifletmeyecek .acılar paylaşarak azalır,Allahım gücünü artırsın canım.güzel güzel oğulların olsun en kısa zamanda,dualarım sizinleAllah razı olsun kardeşimmeleklerim de sizlere dua ediyor ben eminim... Ne kadar sıkıntılar da olsa insan ölümü konduramıyor yavrusuna... Rabbim belki de acıdı bize, daha kötü bir durumdan korudu bizleri ve een güzel kuvöze koydu onları ama karnımı sevmek yerine toprağı sevmek var ya ... neyse anlatacak çok şey var ama hepiniz hamilesiniz ve hiçbirinizi üzmek istemiyorum... İnşallah cümleniz sağ salim evlatlarına kavuşur da mutlu olurum ben de. Bana da dua edin ne olur... Acım hafiflesin ve tez zamanda sağ salim yine anne olabileyim öyle bir sarılma ihtiyacı var ki koynumda...
Canim ya bişey soracağım sana ciğer geliştirici vurdularmi bide senmi rahatsız oldun hastaneye gittin öğrendin yoksa hersey yolundaydı Bi andami oldu suyun felan mi geldi acil alındin bugünden beri etkisinde kaldım çok gerildim üzüldüm senin için çok dua ettim rabbim cennet kapısına iki melek yolladı şefaat edecekler inşallah sana28 Eylül'de acilen fakültede sezaryene alındım. (32+1) 1300 gr olarak olçulen yavrum karnımda ölmüştü diğerini hemen kuvöze aldılar(2060 gr)Halbuki doğduğunda o da 2 kiloya yakın doğmuş... 29 eylul sabahı miniğimi toprağa verdik... o gün kuvözdeki yavrumu görmeye gittim. doktor elimi dezenfekte dedip dokunmama izin verdi. Kuzum dedim kolunu okşarken. Duydu beni kapkara gözlerini açıp bana baktı. Yağmur gibi boşandı yaşlarr... O bakışı omrumce unutamam doktor varsa süt istedi... 30 Eylül günü hemen duş alıp sütümü sağdım... Çok şükür Rabbime ki ilk sağışta geldi sütüm... Babamız hemen taze taze yetiştirdi... Bir damla da olsa şifa olur kuzuma dedim... Yavrum sütümü beklemiş meğer gostermediler bize. Havale geçirmiş 3 kere kalp masajı yapmışlar yavruma ve akşam 7'de o da melek oldu.... Dayanamadı kardeşinin yokluğuna 48 saat bile Ciğerimi yaktı gittiler... cenaze namazı kılındı 2.yavrumun da:'( uzun oldu kusura bakmayın... Sizden ricam yavrularım için 3 Gulhü 1 Elham okumanız... Ben anneliği 2 gün yaşayabildim sadece... Rabbim en güzel kuvöze aldı onları Rabbim hepinizden razı olsun, size ve evlatlarınıza uzun, sağlıklı, hayırlı ömür verrsin
..