- 25 Eylül 2015
- 18
- 0
- 35
Sagol canım biraz geçti sanki ama bu gece de olursa doktora giderimBence ihmal etmeyin çok sancı varsa rahim ağzı açılır Allah korusun daha küçük ker git bi sancılarını baktir benimde senin haftanda vardı ama serum la iyi oldu ishaldendi
Benim çift yumurta dikoryonik diamniyotikKızlar hepinizin tek yumurta ikizleri mi benim monokoryanik diamniyotik
BesiK konusunda bende daha bişey almadım araştırma içindeyim bakalım belki çift beşik oluyo öyle mi alsam kararsizimKızlar ikiz ler için beşik önerileriniz neler
10 güne bir doppler giriyorum kızlar. Biri geriden geliyor ama çok şükür gelişmeye devam ediyor. Kan akımı durmadığı sürece umudumuz var...Bu arada sanırım ben Kasım değil Ekim annesi olacağım. doktorum durumlarına bakacak 10 ekimde. eğer gelişim durduysa 13 ekimde (34.hafta) doğum olacak. yok idare edebilir gibiyse 1 hafta daha beklenecek.. sizler ne durumdasınız? doğum tarihinden falan bahsetti mi hiç doktorlarınız? İlginiz için ayrıca teşekkür ederim
Ozaman tek park yatak aldın sen bende ne yapacam bilmiyorum tek besikte ikisi hareketlerince yatamiyo diyolar Güle güle kullan canimBenimki sığmıcak hale gelene kadar bu.
Saol canım, hareketlenene kadar yatarlar işte. Sonra ikinciyi alcaz. Biri uslu biri yaramaz olursa belki daha erken ayırırız.Ozaman tek park yatak aldın sen bende ne yapacam bilmiyorum tek besikte ikisi hareketlerince yatamiyo diyolar Güle güle kullan canim
Bu güzelmiş ama küçükler sankiBes
BesiK konusunda bende daha bişey almadım araştırma içindeyim bakalım belki çift beşik oluyo öyle mi alsam kararsizimEki Görüntüle 1640671
Bu güzelmiş ama küçükler sanki
Bizim yerimiz de dar iki büyük sığmaz iki küçük te en fazla bir yaşına kadar gider kafam çok karışık yaniSaol canım, hareketlenene kadar yatarlar işte. Sonra ikinciyi alcaz. Biri uslu biri yaramaz olursa belki daha erken ayırırız.
Canim allahtan umit hic kesilmez inan ben artik dr dinlemiyorum bile gidiyorum bebislere bakiyorum sonra geliyorumCanim Allah yardimcin olsun. Insallah evlatlarinin ikisini de saglikla kucagina alirsin. Allahtan ümit kesilmez. Ben 9 haftadir mücadele veriyorum. Ikizlerimden birinin hic suyu yok. Ikisini de kaybediceksin dediler. 9 haftadir yasiyor ve gelisiyor cok sükür. Risk devam ediyor ama Allah ömür verdiyse yasayacaklar insallah. Ama tabi hayirlisini istememiz lazim. Hakkinda en güzeli neyse o olsun. Cok zor...
Ins canim allah razi olsun rabbim herkesin yavrusunu kucagina almayi nasip etsin ici sora seninkini deCanım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın herşey yoluna girer.
Allah sendeki umudun gücün binde birini bana versin. Hamilelikte çok farklı biri oldum. Dua bile zor ediyorum. Allahım uzaklaştırmasın. İyi haberlerimizi alalım inşallah.Ins canim allah razi olsun rabbim herkesin yavrusunu kucagina almayi nasip etsin ici sora seninkini de
Aynen benim de karnım yamulup duruyo, bebek hareketi gibi ama çok rahatsız edici kasılmalar. Hareketsiz kalıyorum ve aynı şekilde öyle olduğunda idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum. 6 saatte bir progestan aldığım halde. Çarşamba doktora gitcem bakalım neymiş, nst ne der . Bunaldım artık.Mrb. 3 gündür sanki kasilmalarim çok daha fazla artti 3 dk.da bir 5 dk.bir kasılıyor karnim artik cok raharsiz edici sürekli uzaniyorum ama yinede faydasi yok. Kasildigi zaman idrar torbasinada baski yapiyor sanirim hemen idrarim geliyor sürekli tuvalete gidiyorum. Sizin kasilmalarinuz ne kadarda bir oluyor. İnşallah 4 hafta daha dayanabiliriz
25+5 olduk cok şükürKızlar kaçıncı haftadasiniz