2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Benim oglan büyüdü o yüzden elimde beşik yok bende küçük park yatak aldım iki tane simdilik bizimle yatacaklar önümüzdeki yılda abileriyle aynı odaya geçerler diye düşündüm bu arada 3 lü ranza nasıl birşey hiç görmedim bebek arabasını tek tek alıcam malum yanlız dışarı çıkamam çok geniş oluyolar asansör kapıdan geçmesi zor birde arabanın bagajına sıgması var en azından tekiyle dışarı çıkmak daha kolay kimse iki bebişe aynı anda bakmayı göze alamıyo

İnş dayanırlar canım dikkat et bundan sonra yorma kendini ne kadar dursalar o kadar iyi benimde göbiş kocaman herkes günün yakın galiba diyor ama şu bir gerçek ki on kere hamile kalsam bu kadar zorlanmam tek gebelik çok kolaymış içimde sürekli hareket uyutmuyolar bazen çok şükür saglıklı olsunlarda dayanırız inş herkes 38 leri görürde öyle dogurur

Ben bulamadım bu grubu bakmak istemiştim

Meraba canım. Ben dolunayın yazdığından sonra daha bu gruba giremiyorum. Çok kötü oldum. Benim sancım başlamış. Adalat verdi doktor. Etki etmediyse haftaya almayı planlıyo 2 gündür de kaburgama kasıklarıma giriyolar ağrıdan ağlıyorum.

Adalat ne kızlar ağrı kesici mi sizler çift yumurta ikizleri siniz kızlar okadar riskiniz yok tek yumurta ikizleri kadar ben tek yumurta ikizleri ni araştırma yapıyorum hep erken doğum ben de çok diken ustundeyim heran suyum gelecek diye bekliyorum rabbim herkesin yüzünü güldürsun

Benim rahim ağzı kısaldı önce 2,7 oldu. 2 hafta önce. Yatıyodum hep. Cuma günü de sancım çıktı. Adalat sancı durdurucu gibi, kalp ilacıymış ama kasılmaları engelliyomuş. Tek çift falan farketmiyo ya. Sadece beslenme açısından aralarında fark fazla oluyo teklerin. Tüp bebek olmayanlar da daha risksiz diyolardı ama ben 25 ten beri diken üstündeyim. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Canim benim iyi düşün sakin kendini yorma stres olma şükür 34. Hafta bitiyor cok iyi haftalardayiz. Kasılma bendede cok fazla her 2-3 dk.bir karnim taş gibi oluyor ama hic hissetigim sanci yok nst temiz çıkıyor benimde korkum bu kasilmalar suyumu patlatirsa yada bebislwrime zarar verirse diye hakkimizda hayırlısı hangi gun randevun mutlaka yaz haber ver bize merak ederiz

Benim 20 gun önce rahim ağzı 3,7 ydi persembe tekrar ölçtü dr.um 3,4 çıktı bana dinlenmeye uzanmaya devam demişdi ama ben yinede yerimde duramiyorum. Dışarı cikmiyorum ama evde surekli birseylerle uğraşıyorum

Benim doktorum hiç rahim ağzını ölçmedi.Hiç kasılmalar için ilaç vermedi ve ciğer geliştirici iğne vurdurtmadı.Sadece 36.haftaya kadar gelmezlerse bebeklerde bir sıkıntı olmaz inşallah dedi.Sanırım doktorum da benim gibi aşırı rahat birisi.Bununla beraber aşırı kasılmaları ben de yaşıyorum.Özellikle bazen kasılmadan adım dahi atamıyorum.Yatakta dönmek bile acı verici oluyor.Yine de umarım bebeklerim 38.haftaya kadar dayanırlar.Bu arada nstde sancım da 30-40lı sayılarda çıkıyor.Hadi hayırlısı bakalım.

Düzenli olarak mı böyle çıkıyo? Yani 10 dakikada bir mi 30-40? Düzensizse önemsemiyolar. Ben de kendi doktorumu rahat bilirdim. Seninkinin de elbet güvendiği bişey vardır. Ölçüyodur da iyi diye sana demeye gerek duymuyodur rahim ağzını.

Ne güzel, ne mutlu sana.

Hayır düzenli çıkmıyor.Benim doktorum benim rahatlığımdan dolayı rahat sanırım.Bir de erken doğum olacağından çok korkuyordu.En sıkıntılı haftaları atlattığımı düşünüyor.Bu yüzden de rahat.

Ne güzel keşke ben de rahat olsam. Benim cuma günü düzenli çıktı 30 a bi kere de 40 a. Haftaya ameliyat olabilir falan dedi. Yarın gitcem adalat vermişti, işe yaradı mı diye bakcak.

Ne güzel keşke ben de rahat olsam. Benim cuma günü düzenli çıktı 30 a bi kere de 40 a. Haftaya ameliyat olabilir falan dedi. Yarın gitcem adalat vermişti, işe yaradı mı diye bakcak.
Doktorunuz sancınızın daha sık olmasını beklemeyecek mi ameliyat için?Bir de neden ameliyat bebekler ters mi?Son ana kadar bekler muhtemelen değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…