dr a bagli canim kimi dr acitmio hic kimisi acitio ama ayarliolar sonra agrin olmuoKozlar bizesoracam transfer yapilirken spekulum takiyolar rRahimiaaçmak için acitiyo mu
korkma kendini kasma canim spekulum takilirken dondurulmuşlarda sans daha yüksek 5. gun mu donduruldu?Bnm daha ilk olacak aralikta yumurtalar toplandı ohss oldum iptal oldu donmuslarim la ilk transferi olacakinş tutunur bebegim
canim ben silbastan tedaviye baslicam 5. denemem olacak iste martin sonunda randevum var duruma gore baslicaz biz kardeş için ugrasioruz tatlim Rabbim emeklerimizin karsiligini bol bol versin inşallahEvet 5.gün ins tutunur estrofem kullaniom 12 sinde rahime bakacak doktor kalinligina . senin durumun ne şuan
oyle canim oyle tedbir bizden takdir Allah u Teala dan BOL BOL DUA ....İnş elimizden geleni yapiyoruz dua etmekten başka bise kalmio rabbimnasip eder ins
valla canım ben bilmiyorum daha o kısma geçemedim valla sis yapılırkende rahim filmi çekilirkende öyle acı çektimki bişi olmaz diye düşünüyrum artık :)Kozlar bizesoracam transfer yapilirken spekulum takiyolar rRahimiaaçmak için acitiyo mu
mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
UYE................................YAS......DENEME.....MERKEZ.....................SAT...................TRANSFER.............SONUC
eses50...............................29................5............yurtdisi.......................11 subat.......................?....................tedavide
esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak..............?...............................?....................tedavide
kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............?...............................?....................tedavide
daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe............11 mart........................?....................tedavide
admad................................27................2...........bahçeci umut......................?..............................?....................tedavide
nursela09...........................30................2...........bahçeci fulya.....................?................................?....................tedavide
_ksk_..................................34................2...........ege üniversitesi.............26 subat........................?....................tedavide
eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................?...............................?....................tedavide
loreth..................................32................1............bahçeci fulya.....................?...............................?....................tedavide
kzuski.................................?..................?.....................?.................................?.........................01 mart..............13 mart
kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya................26 subat.......................?....................tedavide
makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..............12 mart.......................?....................tedavide
melekada............................26................1..........sanliurfaosm....................19 subat.......................?...................tedavide
aysegul_huseyn..................28................2......medicana international........9 mart........................?....................tedavide
elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................?...............................?...................tedavide
arife1991.............................23..............2...................?.....................................?.......................02mart.............beklemede
elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm........................?..............................?....................tedavide
nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak..................?.............................?....................tedavide
Merhaba transferiniz gerceklestimi ? Insallah bebeginize kavusursunuz..Bugün reglimin ikinci günüydü (Yani SAT 8 Mart, düzensiz olduğundan tarih vermemiştim, listede günceller misiniz acaba? =)
Muayeneye gittim. Bir süre Climara Fort adında bir bant kullanacağım, hormon bandıymış. Yani transferin bu ay olacağı kesinleşti. Kendimi duvarlara çizik atıp, şafak sayarken bulacağım yakında, öyle hissediyorum.
selam nereye ve hangi doktora gidiyorsun?canim bende martin 27 sinde randevum var bakalim dr ne diyecek sifir tedaviye baslicaz inşallah
Teşekkürler, umarım hepimiz kavuşuruz.Merhaba transferiniz gerceklestimi ? Insallah bebeginize kavusursunuz..
ben yurtdisinda yasiorum canim canim tedavim deorada olacakselam nereye ve hangi doktora gidiyorsun?
ilk tedavin mi tatlim sorununuz nedir acaba?Selam Bende tedaviye bu ay basliyorum ilk gorusmemizi cumartesi gunu bahceci fulyada yapiyor olacagiz