2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

3 transferimde hic acıtmadan yerleştirdi dr
4. transferimde başka bir dr vardi agritti baya transfer sonrasi var yok arasi akintida kan vardi çizgi seklinde ben acidigi için olduğuna bagladim

Bnm daha ilk olacak aralikta yumurtalar toplandı ohss oldum iptal oldu donmuslarim la ilk transferi olacak inş tutunur bebegim

Bnm daha ilk olacak aralikta yumurtalar toplandı ohss oldum iptal oldu donmuslarim la ilk transferi olacak inş tutunur bebegim
korkma kendini kasma canim spekulum takilirken dondurulmuşlarda sans daha yüksek 5. gun mu donduruldu?

Evet 5.gün ins tutunur estrofem kullaniom 12 sinde rahime bakacak doktor kalinligina . senin durumun ne şuan

Evet 5.gün ins tutunur estrofem kullaniom 12 sinde rahime bakacak doktor kalinligina . senin durumun ne şuan
canim ben silbastan tedaviye baslicam 5. denemem olacak iste martin sonunda randevum var duruma gore baslicaz biz kardeş için ugrasioruz tatlim Rabbim emeklerimizin karsiligini bol bol versin inşallah

İnş elimizden geleni yapiyoruz dua etmekten başka bise kalmio rabbimnasip eder ins

merhaba arkadaşlar. 1 senelik evliyim. hiç korunmadık. ama çocuk olmayınca testleri yaptırdık. fsh 22 amh 0.18 dunya basıma yıkıldı bizde acilen tedaviye başladık. şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum. polipim çıktı o alınıp tüp bebeğe başlanacak. mart sonunda.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhabalar tekrardan bu ay tüp bebeğe başlayacağım regli olmayı bekliyorum bu süreçte 1 düşüğüm var demiş daha önceden doktor bende genetik testi ve kan pıhtılaşmanın var olup olmadığı için test yaptı ve malesef pıhtılaşma varmış sonucu yeni aldım daha doktoruma göstermedim ama önemliymiş tutunmayı bile engelliyormuş yani diyeceğim eğer tüp bebk yapıp başarısız olunuyorsa yada çiftlerde sorun yoksa mutlaka genetik testleri ve pıhtılaşma ile ilgi olan kan testlerini yapmalarının gerekebileceğini düşünüyorum çünkü çevremde birisininde aynı bu şekilde bir düşüğü olup bu testler sonucu pıhtılaşmanın olduğu çıktı doktoru ona en geç dört ay içinde hamile kalabilirsin demiş kız iki ay içinde hamile kalmış ben bilemiyorum tabiki takdir allahın ama regli olduktan sonra gidip sonucumu göstereceğim bende birde pko var bakalım ne karar verecek ben tüp bebek yaptırmak istiyorum daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum yaş ilerliyor...

Bugün reglimin ikinci günüydü (Yani SAT 8 Mart, düzensiz olduğundan tarih vermemiştim, listede günceller misiniz acaba? =)
Muayeneye gittim. Bir süre Climara Fort adında bir bant kullanacağım, hormon bandıymış. Yani transferin bu ay olacağı kesinleşti. Kendimi duvarlara çizik atıp, şafak sayarken bulacağım yakında, öyle hissediyorum.

Selam Bende tedaviye bu ay basliyorum ilk gorusmemizi cumartesi gunu bahceci fulyada yapiyor olacagiz

Merhaba transferiniz gerceklestimi ? Insallah bebeginize kavusursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…