ekliorum canimBen de Fulya Bahçeci'de tedavi görüyorum. Listede hastanem yazmıyor da =) Ekler misiniz?
canim listeye gore bilgilerini yaz seni de ekliyim inşallah sevinçli haberlerinle sevinirizMrb arkadaşlar ben 23 yaşında yim. Ilk deneme mi aralıkta yaptim tuttu ama düştü. Oncesindede ohss olmustum. 1 devlet denemem bosa gitti. Bu ikinci denemem dondurulmus 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi 2 martta. Bu gün 4. Günüm sabırsızlıkla bekliyorum.
masalllah canim findik ceviz incir fln yemeyi ihmal etme cancankızlar selam bikaç gündür doktora gidip gelmekten yorgunluktan giremedim bugün tekrar yumurta takibim vardı 2 folikül göründü yarın tekrar gideceğim anlıyacağınız iğnelere devam ...
tedavin hayirli ve güzel sonuclansin ins canim ekliorum simdibir an önce melkelerimize kavuşmamız dileğiyle...
ilk denemem negatif şimdi dondurulmuşla devam ediyorum haftaya adetimle ilaçlara başlayacağım. şişli memorial de.yaş 38
canim incir findik fiştik ceviz yemeni öneririm abur cuburdan kacin bi surekızlar cuma günü nasipse iğnelerimi alıp başlıcam beslenme konusunu cuma sorucam ama beslenmede tavsiye olarak iğne ve transfere kadar varmı önereceğiniz bişeyler ?
İnşallah guzel haber veririm. Adim arife 23 yaşında yim. 2 denemem adana kisla baskent hastanesine esra bulgan kilicdag doktorum. Erkek infertilite si. 2 mart ta transfer yapildi.canim listeye gore bilgilerini yaz seni de ekliyim inşallah sevinçli haberlerinle seviniriz
Canım tercih yine senin ama gnc live well de arginmax woman s var yumurta sayisini ve kalitesini arttiriyor. 40 tl filandi en son bence bir an önce al ve dene birsey kaybetmezsin. Yarari olur zarari olmaz. Eczanelerdede satılıyor. Büyük avm lerdede.gittim kontrole maalesef klomende , çörekotlu karışımda işe yaramamış ki yine yumurta yok hiç.beslenme içinde bişey demedi bana,bu ayı geçtik böyle boş,cyclo-progynova verdi içicem sonraki adetle yine gitcem,ya anlamıyorum bu yumurtalar niye yok ,bir ay varsa öbür ay yok.rezerv az bende ondan dedi doktor.vitamin vs.sordum dhea filan varya hiçbir yararı yok dedi.
canim hakkinda hayirlisi olsun uzulme vardir bundada bir hayir diger ay belki senin icin daha guzel olacak bebegine kavusacaksin belki,bilemeyiz ki ,onun icin stress yok moral bozmak yok bebeisler gelesiye kadar durmak YOK yola devam insaALLAH............gittim kontrole maalesef klomende , çörekotlu karışımda işe yaramamış ki yine yumurta yok hiç.beslenme içinde bişey demedi bana,bu ayı geçtik böyle boş,cyclo-progynova verdi içicem sonraki adetle yine gitcem,ya anlamıyorum bu yumurtalar niye yok ,bir ay varsa öbür ay yok.rezerv az bende ondan dedi doktor.vitamin vs.sordum dhea filan varya hiçbir yararı yok dedi.
Mrb bnde siteye yeni üye oldum bu ay dondurulmuşla transfer olucam bi kader arkadaşı daha eklernisiniz
slm bayanlar bende bu ay tüp bebek yapıyorum şuan iğne kullanıyorum. İstanbul Acıbadem Maslakta transferim olacak benide listeye ekleyin. Birde il dışından gelicez hastaneye yakın kalabilecek yer var mı?
CANIM SAĞOLL HADİ HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİN BAŞLA SENDE BİRAN ÖNCE :) REGLİMİN 2.GÜNÜNÜ BEKLİYORUM İGNEYE BAŞLAMAK İÇİN ALDIM İĞNELERİMİ DÜN HADİ HAYIRLISI BAKALIMcanim incir findik fiştik ceviz yemeni öneririm abur cuburdan kacin bi sure
saglikli beslenmeye dikkat et canim bol bol yumoslarin olsun kalitelice ins
ayyyy birde ben baslasaydimmmmmmm
bana daha coookkkk zamanda gecmiooo bekleyince hayirlisi olsunda bebisler gelsinde inşallah bekleriz canim napacaz başka?iğnelere basladin mi bide bakmissin transfer olmuşsun hizli gecio surecCANIM SAĞOLL HADİ HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİN BAŞLA SENDE BİRAN ÖNCE :) REGLİMİN 2.GÜNÜNÜ BEKLİYORUM İGNEYE BAŞLAMAK İÇİN ALDIM İĞNELERİMİ DÜN HADİ HAYIRLISI BAKALIM