2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar herkese iyi gunler bol bebekler. .ccumartesi günü yumurtalarım toplanacak benkm de.cde.cok heyecanlıyım. Hiç anestezi almadım şimdiye kadar :KK12:ignelerim bitti, bu akşam çatlatma . Ayyy hayırlısı inş herkes için .
hadi bebislerine kavuşmana az kalmis canim

:-) yaa tahlil olana kadar acaba mi diye yedim sizi simdi kese gorunene kadar dinlersiniz artik beni
canim daha kesesi var kalp atisi var ilk uc ayi testleri suydu buydu vardda var yani tatlim
sen 9 ay bizimlesin ayollll ne güzel

bana doktorum jeli gece yatmadan kullan ve kalkma dedi o şekilde kullanıyorum çok bi sıkıntı olmuyor şükür

kızlar bende jel kullanıyorum ve bana jeli sürdükten iki-üç dakika sonra kalkıp 10 dakika yürü dediler hatta sabah yataktan kalkmadan yap dediler. acaba hangisi daha etkili

paranoyaya bağladım resmen ya:KK48: günler nasıl geçer bilmem mide bulantısı var bugün psikolojik midir nedir :KK64:Rabbim hayırlısını versin inşallah
canım benim gibi yaz aklına takılan bişe olunca gel yaz buraya bi rahatlıyo insan ..hakkından hayırlısı

aaaa ne demek balim biz seni her zaman dinleriz
sen bizim kafamizin etini yiyebilirsin:-):-):-) sana serbest hamişlere tolerans geciom bu arada :p:p:p

canim daha kesesi var kalp atisi var ilk uc ayi testleri suydu buydu vardda var yani tatlim
sen 9 ay bizimlesin ayollll ne güzel
:KK68::KK68::KK68: sizinleyim :KK74::KK5:

bana doktorum jeli gece yatmadan kullan ve kalkma dedi o şekilde kullanıyorum çok bi sıkıntı olmuyor şükür
canım hiç gece felan sürün demedi sabah sür dedi sabahda hep geri geliyor bişey anlamadım ben bu işden faydasını göremiyecem o olacak[/QUOTE

cnm...ılacın urkıy temsılcısını aradım...mumessılının tel ulastım...dedıkı sabah kullanılacak ve 15 -20 dk yurunecek bu ılacın daha cok emılımnı artırıyor..yatmayı onermıyoruz...ılac gerı gelebılıroyr ystılınca emılmeyıp atılıyor...dedı..

canım hiç gece felan sürün demedi sabah sür dedi sabahda hep geri geliyor bişey anlamadım ben bu işden faydasını göremiyecem o olacak
cnm ılacı calısan turkıye bolgesınden bır bolgeden sorumlu mumessılı aradım..sabah kullanılacak ve 15-20 dk en az yurunucek bu ılacın emılımını artırıyor...aksam kullanamk yada yatmak onermıyoruz..emılmeden atılabılıyor dedıkı..ben aksam kullanıp yuruyodum:KK43:

Anladim canim.cok sukur hic kanamam olmadi degerimde ikiye katlandi
Canim benim bugün 7. Günüm transferin ve bugün calismaya başladım. Ağrım var böyle tatlı bir ağrı çok korkuyorum yoruldugum için mi acaba yoksa normal mi bu ağrı sende de olmusmuydu

Kizlar bende iki gundur ruyamda dereden geciyorum engeller var asiyorum tabirlere baktim sonuca ulasmak diyo insallah ulasirim sonuca ya

Kızlar ya eşim erken gebelik testi almış gelmiş. Yarın sabah yapacağız 9. günümüz olacak ama çok korkuyorum.

X