kafayı yıcem nette araştrdım bulamadım dondurulmuş embrıyo transferı 1 ay sürüomu tedavısıııııııııııııDün transferden sonraki 7. günümdü. Kahverengi bir akıntım oldu; ama kısa sürdü, miktarı da azdı. 3-4 gündür adet ağrısına benzer ama daha hafif ve daha sürekli ağrılarım da var. Bu işaretleri olumluya ya da olumsuza yormamaya çalışıyorum ama yine de gecenin bir yarısı kafama takılıp, böyle uykumu yarıda kesiveriyorlar işte.
Bende onun merak ediyorum bende yeni başladım regl sonrası estrofeme c.tesi anlayacagim ne kadar süreceğini...ama 1 ay surmuyor arastirdigima göre regl gününden 17. Gün falan diye biliyorum ve tabikide rahim in kalinlasmasina bağlı tabidondurulmuşta tedavı 1 ay mı sürüyor
cnm öğrenırsen özele mesaj at...sen adetın kaçıncı günü başladınBende onun merak ediyorum bende yeni başladım regl sonrası estrofeme c.tesi anlayacagim ne kadar süreceğini...ama 1 ay surmuyor arastirdigima göre regl gününden 17. Gün falan diye biliyorum ve tabikide rahim in kalinlasmasina bağlı tabi
Benim regl tarihim 1 Mart'tı. Hiçbir sorunum yok ama reglilerim hiçbir zaman düzenli olmamıştır, bazen 38-40 günde bir olurdum. 2 Mart'tan itibaren doktor kontrolleri ve ilaç takviyeleri başladı ve transferim, rahmin uygun şartlara geldiği 26 Mart tarihinde yapıldı. Yani benim anladığım, tedavinin süresi kişiden kişiye değişiyor. Ancak 3 aşağı 5 yukarı tedaviye başladıktan sonra 1 ay içinde olup bitiyor her şey.kafayı yıcem nette araştrdım bulamadım dondurulmuş embrıyo transferı 1 ay sürüomu tedavısııııııııııııı
peki adetten önce hap içtn miBenim regl tarihim 1 Mart'tı. Hiçbir sorunum yok ama reglilerim hiçbir zaman düzenli olmamıştır, bazen 38-40 günde bir olurdum. 2 Mart'tan itibaren doktor kontrolleri ve ilaç takviyeleri başladı ve transferim, rahmin uygun şartlara geldiği 26 Mart tarihinde yapıldı. Yani benim anladığım, tedavinin süresi kişiden kişiye değişiyor. Ancak 3 aşağı 5 yukarı tedaviye başladıktan sonra 1 ay içinde olup bitiyor her şey.
Ben 6 aydır tedavi görüyordum zaten, önce Gonal F denen yumurta geliştirme iğnesi ve çatlatma iğnesiyle 4 ay deneme yaptık.peki adetten önce hap içtn mi
Adet olduğumda Dr a gittim yani Cumartesi oldum ama doktorum pazartesi Sabahı başla dedi...bu Cumartesi'de kontrole gidicemcnm öğrenırsen özele mesaj at...sen adetın kaçıncı günü başladın
yani rahım kalınlaşması 17 gün sürse..tedavıde bence 20 günde transfer yapılır bence yaAdet olduğumda Dr a gittim yani Cumartesi oldum ama doktorum pazartesi Sabahı başla dedi...bu Cumartesi'de kontrole gidicem
Estrofem günde kaç tane içtiniz?Ben 6 aydır tedavi görüyordum zaten, önce Gonal F denen yumurta geliştirme iğnesi ve çatlatma iğnesiyle 4 ay deneme yaptık.
Hamile kalamayınca 5. ay tüp bebeğe geçtik, yumurta toplama işlemi öncesi yine Gonal F iğnesi kullandım.
Yumurta toplama işlemi sonrasında Climara Fort denen göbeğe yapıştırılan bantlardan, prednol, monodoks ve aspirin hapları kullandım.
Transfer sonrasında Climara Fort, aspirin'e devam ediyorum, bir de her gün Progestan iğnesi vuruluyorum.
Bunlara ek olarak 6 aydır her gün omega 3 ve folik asit takviyesi alıyorum.
Liste uzun yani.
Hiç içmedim. Doktorum vermedi.Estrofem günde kaç tane içtiniz?
Yani bir problem olmazsa muhtemelen o zamanlarda oluyoryani rahım kalınlaşması 17 gün sürse..tedavıde bence 20 günde transfer yapılır bence ya
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum eskişehirde öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın çok zor çok yıpratıcı.birşey merak ettim transferden sonra nerdeyse kıpırdamadım diyenler var bu herkes için böyle mi yatıcak mıyız sürekli
kızlar rahim kalınlığı oluşmuş mu diye kontrolüm vardı doktor bugün çok uzun muayne etti beni sanki bazı yerlerde incelik varmış gibi geldi dedi altan baktı karnımdanda sonra iyice alamak için transfer olur gibiçok sıkışık ol dedi tekrar baktı bebeğin konulacağı yerlere bakıp ölçtü 8.4 dedi iyi dedi ama estrofem günde 4 taneydi şimdi transfer gününe kadar 6 taneye çıkardı sizce daha kalınlaşır dimi ya yinede aklımda şüphe kaldı doktora dedim istenilen kalınlıkta değilse dedim iptal edelim dedim yok su içince daha iyi netleşti dedi ama bilmiyorum salı kısmet olursa transfer var saatini pazartesi arayıp söylüycek doktorum dua edin bana 5.denememde inşallah bebeklerim beni bırakmaz sıkı sıkı tutunurlar
ben keseyı 4+5 de gordm son adetten hesapldm inşalh saglklı haberler alırsn canmGünaydın arkadaşlar. Birkaç gündür halsizliğim vardı, dün de sağ kasığımda şiddetli sancı vardı 10 dk .da bir saplanır gibi. Acilde muayene edildi karından ultrasonla, sağ tarafa yerleşmiş görünen kese gibi bir şey var dedi. Bizim hafta hesabımız son adetin ilk gününe göre mi? Yoksa transfer gününden mi başlar? Herkes kese görmek için bu kadar bekliyor mu? Çok sabırsızım sanırım...
ammmmmmin canım alah razı olsun haberdar edicem canım inşallah güzel sonuçlar verebilmek nasip olur rabbim bu cuma gününde mübarek günde cümlemizin gölündeki muradı dileğimizi gerçekleştirsin aaaaaaaaammmmmmmiiiiiiinİnşallah herşey yolunda gider ve sana sıkı sıkaya tutunurlar cnm. Bizi haberdar et mutlaka.
inşallah canım benim herkes bebeğine kavuşur inşallahBizimkiler de tutar insallah benim ki de besinci gun doktor da yuzde 65 70 sans verdi ama Rabbim bilir bundan sonrasi insallah hepimizin ki de olur
Benim lekelenmem olmuştu ama çok bir kanama değildi.Kizlar niklerini hatirlayadim ama iki arkadas vardi hamile kanamalari olmustu haber varmi
Merhaba canlar. Benim çok yoğun kanamam olmuştu. Pazar günümden beri yatıyorum. Kanama kesildi ama yatak istirahatine devam ediyorum. Sadece yemek be tuvalet için kalkıyorum. Pazartesi sabah kontrolüm var. 7. Haftaya girmiş Olacağım. Inşallah bi sorun yoktur da kalp atışlarını da duyarım.Kizlar niklerini hatirlayadim ama iki arkadas vardi hamile kanamalari olmustu haber varmi