2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar hepinize tek tek tesekkurler rabbim herkese yasatsin bu mutlulugu.pazartesi tekrar yaptiricam tahlil insallah yukselir degerim.
Gercekten sizi cok seviyorum ve hepinize dua edicem.

Canimmm super bi haber bu gozunaydin Allahim bizlerde yasatsin usallh kndne cok dkkt ettt cnm bnm

Oleyyyyy Oleyyyyy tuylerim diken diken oldu hiçbir şeye üzülme. .khhayırlı olsun canım darısı herkeslere

Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.

tebrikler canim yaaaaa cok güzel bir haber buuu:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Ayy şükürler olsun kalbime hep öyle geliyordu zaten daha öncede söylemiştim :)nasıl sevindim anlatmam arkadaşım :KK71:

maşallah canım allah devamını getirsin inşallah kucağınada almak nasip olsun çok sevindim darısı bizim başımıza bizlerede dua edermisin canım

Tebrik ederim canım benim. Allah tamamına erdirsin. Ufak tefek şeylere de Sıkma canını. Sen mutlu ol ki bebiş de mutlu olsun

Ayyy cok sukir canim .5dk bi girip yazdinizmi diye sizi takip ediyordumki cok sukur hayirli haber geldii.yasasiiiin.allahim sagsalim kucagina verzin ins. Darisi basimiza ins...:-)

Canım hayırlı olsun cok sevındım ya ben de transfer oldum dua et olur mu

oyy canim cok sevindim tebrik ederim!:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İşte bu!!! Çok şükür Allah'ım çok şükür sana! Haydi arkadaşlar duaya devam sıradaki güzel haber kimin? :KK73::KK9::rolleyes::KK19:

cnm çokkkkkkk sevındım..

Oh hadi gözün aydın canim dikkat et kendine :)

Canimmm super bi haber bu gozunaydin Allahim bizlerde yasatsin usallh kndne cok dkkt ettt cnm bnm
size ne diyicem bilmiyorum o kadar gün bıkmadan dinlediniz hep destek olup dua ettiniz beni en iyi siz anladınız Allah hepinizden tek tek razı olsun :KK68::KK68::KK68: benimle sevindiniz rabbim sizide sevindirsin inşallah .:KK54::KK54::KK54:

Patikli canım tebrik ederim değerin çok güzel çıkmış.ALlah hayırlısı ile kucağına almayıda nasib etsin

I
On tane dondurulmus. Cok guzel canim ya. Allahim inlara.muhtac etmeden hayirlisiyla kucagimizi doldursun ins.benim transfer gunumde belli degil hala. Hstaneyi aradim acmadilar. Yarin ucuncu gunum olacakti. Umutla bekliyorum. Kendimce planlar yapiyorum. Demekki guzel ilerliyorda ucuncu gun transfer etmicwkler diyemdua edelim canim
ınsallah canım belkı bısıncı gun yaparlar transferını benım de besıncı gun yaptılar

Kızlar transferımı oldum bebısımı aldım on bebıs de dondurduk dua edın olurmu doktor cok olumlu konustu gerısı Rabbıme kaldı Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah
canım hayırlı olsun gözünaydın inşallah seninde hamile haberini beraber seviniriz:nazar:

Kizlarrrrr ben Dr kontrolden geldim bugün. 13-14 yumurta olmuş 11 mm boyutunda. Ilacin dozunu artırdı Dr. 5. Gün iğnede bugün. Normal mi sizce ve sayı da bu değişiklik olur mu

kızlar sabah ben evde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi pembe çıkmıştı. kan verdim negatif çıktı. şimdi başka bi yerde kan verdim onu bekliyorum ama negatif galiba bir umut bekliyoruz işte. patikli patikli arkadaşım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. diğer sonucu da alınca yazarım yine
Var mi bihaber canım naptin iz

Bir süredir bende topiği takip ediyorum hamile haberin benimde yüzümügüldürdü çok sevindim. Eğer vaktin varsa gün gün belirtilerini yazar mısın belki bana belki de topiği okuyan başka birilerine umut olur tekrar tebrikler...
Tesekkurler :) yazarim elbet birazdan olur mu

başka bir hastanede de negatif çıktı canım bhcg. Doktorumla konuştum salı tekrar ver belki çıkmamıştır dedi ama benim umudum kalmadı maalesef. Hayırlısı böyleymiş diyorum dilimle ama yüreğim başka söylüyor.
Canım değerin kaç peki yazarmısın?

başka bir hastanede de negatif çıktı canım bhcg. Doktorumla konuştum salı tekrar ver belki çıkmamıştır dedi ama benim umudum kalmadı maalesef. Hayırlısı böyleymiş diyorum dilimle ama yüreğim başka söylüyor.
Canim :KK43: uzuldum gercekten
Umutsuzluk yok.dualarla gelecek melegin sen tekrar yaptir tahlilini.
Rabbim yardimcin olsun.biz burdayiz gel yaz birbirimizin halinden en iyi biz anlariz

Bir süredir bende topiği takip ediyorum hamile haberin benimde yüzümügüldürdü çok sevindim. Eğer vaktin varsa gün gün belirtilerini yazar mısın belki bana belki de topiği okuyan başka birilerine umut olur tekrar tebrikler...
Gun gun hatirlamasamda yazayim tatlim.
Opudan sonra cok usudum grip oldum yattim genelde sonra 3.gun transferi yapildi.o zamanda cok usudum dahada artti gribim 4 gun falan yattim genelde sebze meyve tukettim.5.gunden sonra adet sancisi gibi agrilarim oldu korktum olmadi tutmadi diye ama gelen giden olmadi.bide ben adet olunca sol tarafim agrir hep bu kez hic agrimadi.garip bi sanciydi.5.gunde banyo yaptim ilik ve kisa.son 4 gundurde gobegimden asago dogru aniden bi sanci giriyo ama nefesimi kesiyodu sonra bi usume titriyodum arkasindan bulanti.hepsi 5 dakka surmuyodu.geceleri daha cok oluyodu bu daha cok tuvalete gidiyodum.hala agrilarim ve usumem var.genelde cogunluk yatarak ufak tefek isler yaparal gecirdim.haa bide her seye agliyodum :)
Hatirladiklarim bunlar canim

X