cikar tatlim istersen yaptirabilirsinKızlar yarın test günüm ama içimde hiç bi heyecan yok eşim benden daha heyecanlı. Testi bu akşam yaptırsak sonuc sağlıklı cıkar mı acaba?
canım inşallah güzel sonuç alırsın çıkar varsa canım yaptırabilirsin benceKızlar yarın test günüm ama içimde hiç bi heyecan yok eşim benden daha heyecanlı. Testi bu akşam yaptırsak sonuc sağlıklı cıkar mı acaba?
normal tatlim sislik ve gaz oluoKızlar bende acayıp gaz var ya normal mu sızce
bendede var gaz...bugun oldum transferınormal tatlim sislik ve gaz oluo
Yaaa çıkar yani yaptırsam mi acaba?cikar tatlim istersen yaptirabilirsin
yaptır da sevinelim güzel haberinle canimYaaa çıkar yani yaptırsam mi acaba?
bencede yaptır canım güzel haberlerini bekliyoruzYaaa çıkar yani yaptırsam mi acaba?
canim hayirli olsun insallah pozitifi girursun kactane yumurta varrdi kaci dollendiTransferim oldu kızlar...2 tane..2 tanede dondurduk...saat 3 de oldum hala hadtanedeyım..dınlenıyorum..crınole jel estrofem coraspırın folbıol ve Protestan devam dedıler...crınole Korkutuyor .,ne zaman yaptınız transfer sonrası .?!?coraspırın almamda sakınca varmıkı...devam dedıler ama işte
bekliyoruz canım güzel haberleriniKızlar biz dayanamayıp test yaptırmaya gidiyoruz. Dua ederseniz sevinirim
Kızlar biz dayanamayıp test yaptırmaya gidiyoruz. Dua ederseniz sevinirim
İyiz canim merak etmw pazar ya esimle keyfini cikartiyoruz
İnş yükselmiştir cnmİyiz canim merak etmw pazar ya esimle keyfini cikartiyoruz
Yarin sizinleyim.sabah kan vermeye gitcem yukselmis mi deger ona bakilcak.optum hepinizi
benim yumyumlar dollenmis ama yasarlarmi dondurulurmu bilmiyorum bekliyoruz
canim hayirli olsun insallah pozitifi girursun kactane yumurta varrdi kaci dollendi
insallah tutacak 5.gun embriyosu cok iyiymis ikizlerin olur insallahcnm..10 yumura...8 ı dollendı..4 tanesı 5 .gune geldı...5.gun embrıyosu 2 tane transfer edıldı..2 tanesı dondurduk..sukur rabıme....
Oleeeeeeyyyyy :) cok sukur canim gozunaydin hamilesinKızlaaarrrrrrr sonucum 90,47 cıktı. Ayy kafayı yiyicrm ilk defa boyle bi değer gordum. Hamileyim dimi? İçimde kuşku var bi gun once yaptırdım yanıltmasın bizi. Doktoruma yazdım ama hala donus yapmadı
transferinden kaç gün sonraki sonuç bu acaba ?Kızlaaarrrrrrr sonucum 90,47 cıktı. Ayy kafayı yiyicrm ilk defa boyle bi değer gordum. Hamileyim dimi? İçimde kuşku var bi gun once yaptırdım yanıltmasın bizi. Doktoruma yazdım ama hala donus yapmadı