- 8 Mayıs 2015
- 287
- 121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyle mi canim benim yaaEn son buraya uğradığımda yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek denemiştiniz Olmamıştı. Şimdi maşallah 18 hafta olmuş tebrik ederim çok sevindim :)
Hayırlısıyla kucagına al cnm.37+3 alacak yani,masallah baya bekletiyor.3 er kiloya gelirler.Selam bayanlar,
Bugun dr dan geliyoruz.
34+3 olmusuz. Bebekler 2200 ve 2300 gr cikti. Ciger gelistirici igne de olduk.
Doktor gayet iyiler dedi ve 3 hafta sonrasina epidural sezeryan olarak gun verdi.
Saniyorum 2700 civari dogacaklar.
3 Haftam kaldi,hayirlisiyla kurtulayim da.. degisik duygular icindeyim. Nasip kismet. 1 aralik sabahi kucagimizda olacaklar insallah..
Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.
Sagol canim,hepimiz vaktinde kavusalim insallah..Hayırlısıyla kucagına al cnm.37+3 alacak yani,masallah baya bekletiyor.3 er kiloya gelirler.
Az kalmış dayan cnm.Allah kolaylık versin.Kızlar merhaba bende bu ara agirlastim birde hemorait illeti buldu beni belirtiyor. Doguma kadar sürer dedi doktor
Hadi gozunaydin olsun canim saglicakla buyut insaAllahMerhaba bayanlar benim bebislerimin geldi Allah herkese nasip etsin.
Canım allah analı babalı saglıkla büyütsün inşallah...nasıl lar şimdi..kuvezdeler mi..bu arada D derdest044134 Siden80 ve serenci de doğurdu.. derdest 35 te siden ve serenci 33 te doğurdu..sağlık durumları nasıl kaç haftalık doğdu tam..biraz anlatırsan sevinirimMerhaba bayanlar benim bebislerimin geldi Allah herkese nasip etsin.
gozun aydin olsun canim Rabbim tamamina erdirsin inşallahMerhaba kızlar çok şükür bende hamileyimmm keseyi görmek kalp atışları için can atıyorum sizler nezaman gördünüz bebişlerinizi?
vajinal muayene cok oluo canim tedavi suresince cunku yumurta takibi için bu gerekliArkadaşlar merhaba, eşimde ileri hız%4 morfoloji %2 çıktığı için dr tüp bebek dedi. Oğlum var ve iki de kaybım merak ettiğim şeyler var. 1. tedavi boyunca çok sık mı vajinal ultrason olunuyor
2. tedavi süresi ne kadar sürüyor
3. yaşım 32 bir çocuğum var rapor verirlermi bana TEŞEKKÜR EDERİM..
ohhh ohhh maşallah kizlara kavuşmuşlar bebislere sagliklari da iyidir inşallahCanım allah analı babalı saglıkla büyütsün inşallah...nasıl lar şimdi..kuvezdeler mi..bu arada D derdest044134 Siden80 ve serenci de doğurdu.. derdest 35 te siden ve serenci 33 te doğurdu..sağlık durumları nasıl kaç haftalık doğdu tam..biraz anlatırsan sevinirim
çok teşekkür ederim..vajinal muayne beni kasıyor bakalım ya hayırlısıvajinal muayene cok oluo canim tedavi suresince cunku yumurta takibi için bu gerekli
tedavi suresi kişiden kişiye durumdan duruma degisio
ben yurtdisindayim rapor konusunu bilmiorum canim