2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kızlar vajinal muayenesi ilk aylarda tehlikelimi ben 5.haftadayım dr önemlimi bu konuda?benim tüp bebek merkezi izmirde şimdi gidemem bulunduğum yerde özel dr a muayene olcam özen gösterirmi bilemiyorum bazı kişler dr dikkatsiz olursa düşük yapanlar oluyormuş allah korusun offf

kızlar vajinal muayenesi ilk aylarda tehlikelimi ben 5.haftadayım dr önemlimi bu konuda?benim tüp bebek merkezi izmirde şimdi gidemem bulunduğum yerde özel dr a muayene olcam özen gösterirmi bilemiyorum bazı kişler dr dikkatsiz olursa düşük yapanlar oluyormuş allah korusun offf
neden vajinal oluyorsun gerek yok sıkıntın yoksa 8 haftayı bekle görürsün herşeyi

ohhh ohhh maşallah kizlara kavuşmuşlar bebislere sagliklari da iyidir inşallah
Hepsi kuvez de su anda canım..bugün serenci çıkabilir di cocuklar ile...derdest i ilk basta koymamislar..hemen taburcu olmuşlar 3 gün sonra oğlanlardan biri yeşil kusmuş..sonra kuveze almışlar...

canim ben yurtdisindayim burda ilk birkackez vajinal muayene yapiolar ilkindede oyle oldum bundada
burada hep ilkzamanlar oyle muayene oluosun Allah aemanetler bebislerimiz icini ferah tut sakin ol

:nazar:
Hepsi kuvez de su anda canım..bugün serenci çıkabilir di cocuklar ile...derdest i ilk basta koymamislar..hemen taburcu olmuşlar 3 gün sonra oğlanlardan biri yeşil kusmuş..sonra kuveze almışlar...
hmm ilk zamnlar biraz zor olur kuzucuklar cok kucuk insaallah gececek hepsi de
binlerce kez masallah tosuncuklara:nazar::nazar::nazar:

Canım allah analı babalı saglıkla büyütsün inşallah...nasıl lar şimdi..kuvezdeler mi..bu arada @derdest044134 Siden80 Siden80 ve serenci serenci de doğurdu.. derdest 35 te siden ve serenci 33 te doğurdu..sağlık durumları nasıl kaç haftalık doğdu tam..biraz anlatırsan sevinirim
Çok sukur iyiler cnm kuvezde kalmadı lar c.tesi doğum yaptım pazar taburcu olduk.kızlarim 2650 gr ve 2030 gr doğdular
İsimleri aysenaz ve fatmanur.Allah her isteyene bu güzelliği tattirsin inşallah

MRB .HAYIRLISI OLSUN CNM
BENIM AILEM IZMIRDE YASIYOR.
GITME IMKANIM OLURSA TEDAVIMI ORDA YAPMAK ISTERIM.
HANGI MERKEZE GITTINIZ? DOKTORUNUZ KIMDI?ILK DENEMEDEMI HAMIS KALDINIZ?

Mrb Allah herkese yardım etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin öncelikle bisey danışmak istiyorum yanlış anlasilmazsa bizde ikinci tedavimizde sonuca ulaştık çok sukur martta dogumum var şu ana kdr kendi tüp bebek doktorumuzu birakmadik muayenesi çok pahalı 280 lira bi kontrolde aliyolar birinde almyolar sistemleri boyle.dogumuda aynı doktorla yapmayı dusunuoz ama üc buçuk milyar sadece doktora vercez iki milyar kdrda doğum yaptığım hastaneye vercez.gittigim merkezde dogum olmuyo baska bi hastanede yaptiracaklar.elimizdeki yetmiyo bi kismini borc alcaz sizce gerek varmı bu kdr masrafa doğum için.başka bi hastanede daha uyguna yapabiliriz ama sonuna kdr geldik ya başka biyerde bi aksilik cikarda pişman oluruz diye korkuyoruz.uzun oldu baya.napsak bilemioz fikir verebilirmisiniz teşekkürler

Mrb Allah herkese yardım etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin öncelikle bisey danışmak istiyorum yanlış anlasilmazsa bizde ikinci tedavimizde sonuca ulaştık çok sukur martta dogumum var şu ana kdr kendi tüp bebek doktorumuzu birakmadik muayenesi çok pahalı 280 lira bi kontrolde aliyolar birinde almyolar sistemleri boyle.dogumuda aynı doktorla yapmayı dusunuoz ama üc buçuk milyar sadece doktora vercez iki milyar kdrda doğum yaptığım hastaneye vercez.gittigim merkezde dogum olmuyo baska bi hastanede yaptiracaklar.elimizdeki yetmiyo bi kismini borc alcaz sizce gerek varmı bu kdr masrafa doğum için.başka bi hastanede daha uyguna yapabiliriz ama sonuna kdr geldik ya başka biyerde bi aksilik cikarda pişman oluruz diye korkuyoruz.uzun oldu baya.napsak bilemioz fikir verebilirmisiniz teşekkürler
Hayirli olsun arkadasim saglikla kucagina al insallah evladini.
Bu tedavi sureci manevi oldugu kadar maddi olarakta zorluyo insanlari.
Anlattigin kadariyla gercekten cok pahaliymis dr dogum hastane.
Once Allah yardimciniz olsun.gebeligin dogumun riskli mi dr un illa benim kontrolumde olsun mu istiyo hic arastirdinmi baska dr hastane.borcta alacakmissiniz dogum sonrasi masraflarda bitmeyecek.eger bi riskin yoksa yani o dra mecburiyetin yoksa arastir biraz.Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin her cocuk rizkiyla gelirmis rizki bol olsun insallah.

X