Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl sevindim anlatamam canım benim şükürler olsun insallah tez günde çıkarsın Paşaların kucaginda hastaneden :)Merhaba kizlar.. bende minik erkeklerimde iyi çok şükür. Bazı sıkıntılar var elbette anne sütü hala karinlarini sisiriyor öyle bir sıkıntım var. Solunum sorunları kalmadı gibi kuvezde serbest oksijen alıyorlar. Kucağıma bile verdiler teyze leri. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür okadar güzel bir duygu tarif edemem onların sıcaklığı ama hala zayıflar kuzucuklarim zor kilo alıyorlar ancak 1350 biri oldu 1270 biri oldu. Dualarinizi esirgemeyin hepinizi öpüyorum
kesinlikle medela hem elektrikli hem el makinasini kullandim şiddetle tavsiye ederimGünaydın kızlar nasılsınız. Kızlar sağma makinası almayı dusunuyorum önerisi olan varmı?
sen nerelerdesin??? Kac zamandir aklimdasin. Her sey yolundadir umarim cnmkesinlikle medela hem elektrikli hem el makinasini kullandim şiddetle tavsiye ederim
arada sirada neler olmuş kizcelerin durumu nasil die bakip cikiorum canim benimsen nerelerdesin??? Kac zamandir aklimdasin. Her sey yolundadir umarim cnm
Hadi yaa:)))Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim :)arada sirada neler olmuş kizcelerin durumu nasil die bakip cikiorum canim benim
bizde Rabbim e binlerce kez iyiz
bir oglusumuz daha olacak inşallah Rabbim nasip ederse
hepinize kirkbinlerce kez maşallah canlarim
Yok canım bende henüz karar veremedimKızlar bebek arabası alan yokmu
Masallah cnm bnm.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.arada sirada neler olmuş kizcelerin durumu nasil die bakip cikiorum canim benim
bizde Rabbim e binlerce kez iyiz
bir oglusumuz daha olacak inşallah Rabbim nasip ederse
hepinize kirkbinlerce kez maşallah canlarim
amin canim benim hep beraber insallah bebislerimizin mis kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin RabbimMasallah cnm bnm.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Sağ salim yavrularına kavusman dileğiyle canım..maşallah çok güzel kiloları..Selam kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür bebislerimin 1 tanesi 2402 diğeri 2672 gr maşallah diyelim 26 kasım için doğuma karar verdik inşallah o zamanı bekler bebislerim
Çok TSK ederim cnm inşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsinSağ salim yavrularına kavusman dileğiyle canım..maşallah çok güzel kiloları..
En son buraya uğradığımda yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek denemiştiniz Olmamıştı. Şimdi maşallah 18 hafta olmuş tebrik ederim çok sevindim :)amin canim benim hep beraber insallah bebislerimizin mis kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin Rabbim
saglikli hayirli evlatlardan olsunlar insaAllah