2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Merhaba kizlar.. bende minik erkeklerimde iyi çok şükür. Bazı sıkıntılar var elbette anne sütü hala karinlarini sisiriyor öyle bir sıkıntım var. Solunum sorunları kalmadı gibi kuvezde serbest oksijen alıyorlar. Kucağıma bile verdiler teyze leri. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür okadar güzel bir duygu tarif edemem onların sıcaklığı ama hala zayıflar kuzucuklarim zor kilo alıyorlar ancak 1350 biri oldu 1270 biri oldu. Dualarinizi esirgemeyin hepinizi öpüyorum
nasıl sevindim anlatamam canım benim şükürler olsun insallah tez günde çıkarsın Paşaların kucaginda hastaneden :)

sen nerelerdesin??? Kac zamandir aklimdasin. Her sey yolundadir umarim cnm:anneadayı::KK45:
arada sirada neler olmuş kizcelerin durumu nasil die bakip cikiorum canim benim
bizde Rabbim e binlerce kez iyiz :nazar::nazar::nazar:
bir oglusumuz daha olacak inşallah Rabbim nasip ederse :emir_bebek:
hepinize kirkbinlerce kez maşallah canlarim :nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200:

hepinize kirkbinlerce kez maşallah canlarim :nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200:
Hadi yaa:)))Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim :)

Masallah cnm bnm.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.:nazar::emir_bebek:

Masallah cnm bnm.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.:nazar::emir_bebek:
amin canim benim hep beraber insallah bebislerimizin mis kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin Rabbim
saglikli hayirli evlatlardan olsunlar insaAllah:KK68::KK68::KK68:

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür bebislerimin 1 tanesi 2402 diğeri 2672 gr maşallah diyelim 26 kasım için doğuma karar verdik inşallah o zamanı bekler bebislerim
Sağ salim yavrularına kavusman dileğiyle canım..maşallah çok güzel kiloları..

amin canim benim hep beraber insallah bebislerimizin mis kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin Rabbim
saglikli hayirli evlatlardan olsunlar insaAllah:KK68::KK68::KK68:
En son buraya uğradığımda yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek denemiştiniz Olmamıştı. Şimdi maşallah 18 hafta olmuş tebrik ederim çok sevindim :)

X