2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim gozunaydin gecmis olsun hayirli olsun.bende ertesi gun aramistimagrin falan var mi nasilsin.
Dinlen canim kendini usutme gazin olmasin ilaclarini aksatma ozel bise demedilerse aklima gelenler bunlar :KK66:
sagol canım..benım dun cok oldu bugun agrım yok ...ama acayıp gaz var...üşütüypmuyum acaba yoksa ılaclardanmı...

kızlar aradılar...10 yumurta vardı..6 sı dollenmiş...nasıl sızce...cuma ;c.tesı yada pazar transfer dedıler...

sılz
Ooyyy bacim ne cok ilac kullaniyosun.muhtemelen ilaclar yapiyo su jel var ya o.bide strestende oluyo[/QUOT
sen kullanmamısmıydın cnm...valla cok ama kullanacaksın dedıler....dıger arkadaslar yumurta toplamadan sonra sızler neler kullandınız kızlar

İyiyim canım regl olmayı bekliyorum :)beni bosver sen nasılsın asıl :)))büyük güne çok az kaldı :)uyku halin var mı bu arada
İyim hamdolsun arada sancim oluyo o kadar.uykum normal aslinda sabah erken uyaniyorum sonrada tekrar uyuyorum oglene kadar :-)
Evet cumartesi tahlil gunum.hayirlisiyla

İyim hamdolsun arada sancim oluyo o kadar.uykum normal aslinda sabah erken uyaniyorum sonrada tekrar uyuyorum oglene kadar :-)
Evet cumartesi tahlil gunum.hayirlisiyla
En az sizin kadar heyecanlıyım Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah :)yeni konular acariz hamilelikte nelere dikkat edilmeli diye:)

Kızlar bir yerde okumuştum,yumurta baskilayici iğne regliyi geciktiriyor diye...doğru mu var bilginiz?

X