2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Aksam cok sancim oldu basladim aglamaya esimde benle agladi canim yaa.
Sonra kesildi sancim ben sana demistim degil diye diyo bu seferde gulmeye basladik herifinde dengesini bozdum

Mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum ama katılmaya yeni cesaret ettim neyse bende tüp bebek yaptırmak istiyorum ama çok kararsisizm bana yardımcı olabilir misiniz ?
Hosgeldin canim.burda hepimiz az cok bu yolda tecrube edindik birbirimizin derdini paylasiyoruz sende cekinme sor aklina takilanlari niye tup bebek yas kac sorun neydi canim?

Mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum ama katılmaya yeni cesaret ettim neyse bende tüp bebek yaptırmak istiyorum ama çok kararsisizm bana yardımcı olabilir misiniz ?
Hosgeldın aramıza canım sorun ney kı tup bebek yaptırmak ıstıyorsun yas kac

Aksam cok sancim oldu basladim aglamaya esimde benle agladi canim yaa.
Sonra kesildi sancim ben sana demistim degil diye diyo bu seferde gulmeye basladik herifinde dengesini bozdum
Dogru soyluyon canım onlar da bızımle yasıyorlar herseyı Rabbım bızım de onların da yuzunu guldursun ınsallah

kızlar ayın 20 sinde transfer oldum hiç bir belirti yok belirti aramak istemiyorum ama insan kendini dinliyor ister istemez. sadece belim ağrıyor o da Yatmaktan mı bilmiyorum. normal mi sizce ?

Slm kizlar Allah sabir versin hepimize isallah yarin saat 1 de transferim var 5. Gun embriosu bna dua edin bide kararsizim 2 embrio mu istesem

kızlar ayın 20 sinde transfer oldum hiç bir belirti yok belirti aramak istemiyorum ama insan kendini dinliyor ister istemez. sadece belim ağrıyor o da Yatmaktan mı bilmiyorum. normal mi sizce ?
Hayırlı olsun transferiniz, bana hemşirem kasık ağrısı, şişkinlik gibi durumlara normal demişti. Bel ağrısı da normaldir herhalde. Çok belirti aramamak lazım, sdece kabız olmadan ve strese girmeden atlatsak süper olur :)

Slm kizlar Allah sabir versin hepimize isallah yarin saat 1 de transferim var 5. Gun embriosu bna dua edin bide kararsizim 2 embrio mu istesem
Merhaba canım...ben ilk denemede çok pişman olmuştum 2 tane için ısrarcı olup koydurmadigim için benimde 5.gun emriyosuydu biri tutmazsa biri tutar diye düşünüp yuzdesini yukselt bence ben şimdi 2 tane koydurucam insallah

Benimde dün regl olmam gerekiyordu tedaviye başlamak için gün sayiyordum hala gelen giden yok

Benimde dün regl olmam gerekiyordu tedaviye başlamak için gün sayiyordum hala gelen giden yok
stres yapma canım, tedavinin en büyük düşmanı biliyorsun. hormonlarımızı etkiliyor stres. biraz yürüyüş yap, duş al, rahatlamaya çalış.

stres yapma canım, tedavinin en büyük düşmanı biliyorsun. hormonlarımızı etkiliyor stres. biraz yürüyüş yap, duş al, rahatlamaya çalış.
Aynen canım yapıyorum zaten :)birde benim saat gibi dakiktir ondan bir aklım karıştı acaba diyorum kendiliğinden oldu mu :)

İnsan umutlaniyor işte birde sebepsiz olunca:)esimdede bendede bir sorun yok aslında ama :)bakalım hayal kirikligindan hala usanmadim ya:):)

Meraba cnm bnde cok kararsiz kaldim cogul gebelik olursa napcaz dio doktorum ama bn riske de atmk istemiiorum ilk denemem bnmde ve sebepsiz 2 embriio yatio aklimda ama hayrlisi isallh

İnsan umutlaniyor işte birde sebepsiz olunca:)esimdede bendede bir sorun yok aslında ama :)bakalım hayal kirikligindan hala usanmadim ya:):)
çevrenizde sürekli bebek soran, ne oldu yok mu hala diyen insanlar varsa çok zor. Benim en büyük sıkıntım buydu. bizden önce onlar emin oldular sanki müneccim olmuşlar...

Meraba cnm bnde cok kararsiz kaldim cogul gebelik olursa napcaz dio doktorum ama bn riske de atmk istemiiorum ilk denemem bnmde ve sebepsiz 2 embriio yatio aklimda ama hayrlisi isallh
İyi düşün derim ben benimde ilkti ve sebepsiz di ve 5.gün emriyosuydu ve ihtimal yüksek olduğu için tek koyulmustu ve bizde zaten asilamada tüp bebeğe geçmiş yapmistik yumurtam fazla oluştu ve bizde çoğul gebelik olmasın diye tüpe geçince Dr umda nasılsa çoğul istediniz tek koyalım dedi ama ben 2 tane istiyordum açıkçası ama sonra tutmadı ve sonra çok pişman oldum valla 3'üz bile olsa mum olucam şuan :)))

çevrenizde sürekli bebek soran, ne oldu yok mu hala diyen insanlar varsa çok zor. Benim en büyük sıkıntım buydu. bizden önce onlar emin oldular sanki müneccim olmuşlar...
Tabi olmaz mı :)onlarda büyük etken birde benim eşim çocuk delisi arkadaşlarımın bebeklerini alınca resmen geri vermiyor sevmek için :))o dahada etken benim icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…