2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Gunaydin kizlar
Aniden gelen ve aniden kesilen adet sancisi gibi sancilarim var 23 senedir adet oluyorum ve her ay yasadigim sancimin nasil oldugunu unuttum sanki.simdi bu adet sancisimiydi diye dusunuyorum
canimm bende de ayni adet sancisina benzeyen belirtiler var ins iyiye isarettir :).Yarin test gunum dokuzuncu gun senin bi gun onceydi transferin benden yanilmiyosam demi?

kızlar merhaba
bügün transferimin 5. günü ama hiç belirti yok yahu.olmayacağını da biliyorum ama yinede kendimi dinliyorum ister istemez.15 gün sonraya verdi doktorum test tarihiniben beklemem ki ozamana kadarben diyorum ki 6. günden itibaren hergün bir test mi yapsam

Sağol canım yaşım 22 4 senelik evliyiz hiç bu sorun bulamadı doktorlar gitmediğim doktor kalmadi nerdeyse ama hepsi sebepsiz diyor 1 sene klomen çatlatma iğnesi falan denedim ama yine de hamile kalamadim en son aşilama denedim oda tutmadı doktorlar boşuna buralarda yipranmayin direk tüp bebek yaptırın dediler ama merkez konusunda kararsizim nerden birsey duysam orada yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim gitti kafam da bir sürü sorular var anlayacağınız

Bana dokuzncu gun dedi drum.Bugun sekiz ama canm ben yine de yarini beklicem gibi.

Nerede yaşıyosunuz?

Tesekkur ederim canim anlattiklarin icin 2 tane istiorum tabi hayirlisiysa zaten olur isallah hersey gonlumuzw gore olur Allahim seninde yardimcin olsun cnmm

büyük güne 1 gün kalmış canım.inşallah pozitif sonucunu alırsın ve çoook çoook mutlu olursun.benim erken yapmayı isteme sebebim kendimi hazırlamak sanırım.
büyük güne 1 gün kalmış canım.inşallah pozitif sonucunnu alırsın ve çoook çoook mutlu olursun.benim erken yapmayı isteme sebebim kendimi hazırlamak sanırım.
insallah birlikte goruruz cnm.Ben de bugun yapmayi planliyodum aslinda idrar testi ama cesaret edemedim

Nerede yaşıyosunuz?
Kocaeli de yaşıyoruz ama bizim burada özel olarak tüp bebek merkezi olmadığı için mecbur Istanbulda yaptırıcam istanbulda 2 merkezle görüştüm bahçeci tüp bebek merkezi çok sıcak geldi bana ama eurofertil den hiç ısınamadım geçen gün de TV'de Bülent tıraş ı gördüm daha da kararsızlaştım ne yapicam hiç bilemiyorum

ben merkezleri araştırırken istanbuldaki bir yakınım kime gidersen git ama ilk muayeneni TEKSEN ÇAMLIBEL'e ol dedi. doktor arkadaşları da onu tavsiye ediyormuş. ilk muayenesi 450tl gibi uçuk bir fiyat, tüp bebeğimorada yaptırma istersen ama onun gösterdiği yoldan ilerle demişti bana. JİNEMED KALAMIŞ hastanesini bir ara konuş istersen.

Teksen Çamlıbel'i araştırırsan Türkiye'ye tüp bebeği getiren doktor diyebiliriz. Pahalı olması düşündürüyor işte...

Çok sağol Canım ya inşallah bi ararım ama oraya gidebilirmiyim bilmiyorum baya masraflı gibi ben tüp bebeği dahi kredi çekip yapıcam çünkü ama inşallah Rabbim bu cabalarimizi boşa cikarmazda evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyler .

Aminn... Borçlanmadan yapan var mı ki...? Ben ilk denememi Trabzon'da yaptım, yarın test günüm. Eğer olumsuz olursa yazın İstanbul'da deneyeceğim. Rabbim hayırlısını versin...

Teksen Çamlıbel'i araştırırsan Türkiye'ye tüp bebeği getiren doktor diyebiliriz. Pahalı olması düşündürüyor işte...
Eminim çok iyi doktordur ama işte benim bi muayeneye 450 tl verecek gücüm yok ki keşke daha önceden haberim olsaydı başka hastanelere harcadığım paralarla oraya gidebilirdim ama yine de Sağol eşimle bi konuşayım

Orasi öyle tabi ki herkesin hayatı mükemmel değil ama kimse kimsenin bütçesini bilemez o yüzden öyle dedim bi başkası için 450 tl fazla bişey ifade etmez ama benim için fazla onu demek istedim yanlış anlama

Inşallah tutar istanbula gelmeye gerek kalmaz da gelirsen de bahçeci tüp bebek merkezine bi uğra derim çünkü oranın başı da mustafa bahçeci çok iyi bi doktormuş araştırdım da

estağfurullah tabii ki yanlış anlamadım, borç da yapsak pahalı bizim için de... sadece istanbul için 1. sırada gidilmesi gereken doktormuş. bi arkadaşım tüp bebek için başvurmuş o doktora, daha önce başkasının normal dediği rahim filmine bakmış, normal değilmiş. rahim aşağı doğru çökmüş. küçük bir operasyonla rahmi toparlamış ve bir sonraki ay tedavisiz kendiliğinden hamile kalmış. keşke imkanımız olsa da gitsek.biz de ucuz olduğu için burada denedik. kolay değil...

Inşallah tutar istanbula gelmeye gerek kalmaz da gelirsen de bahçeci tüp bebek merkezine bi uğra derim çünkü oranın başı da mustafa bahçeci çok iyi bi doktormuş araştırdım da
inşallah gerek kalmaz ama orayı da çok duydum fulya'daki di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…