- 4 Şubat 2015
- 1.852
- 1.244
Tamamim ben anestezi yokKuzum yaa korkma onu hic hissetmiyosun zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamim ben anestezi yokKuzum yaa korkma onu hic hissetmiyosun zaten
İste bu canimTamamim ben anestezi yok
Kirmizilar gelene kadar umudumuz varBu arada kızlar benim ilk denememde hiç birşey hissetmemistim ne ağrı ne başka birşey ama o zaman arastirdigim kadariyla hamileler genelde regl ağrısı gibi diye bahsediyorlardi yani hemen hemen her pozitif olanlar hep agridan kaynaklı regli olacaklarını dusunmusler :)o yüzden korkmayın hadi hayirli haberlere inş :)
Çok bulamadım, hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan da var ağrısı olan da... Hemşirem kasık ağrısı, şişkinlik normal diyor ama ilaçtan mı değil mi soramadım. Emin olmak zor sonuçta Rabbim biliyor bir tek... Biz de çok yakın üç beş kişiyle paylaştık, her kafadan bir ses çıkıp moralimiz bozulmasın diye gizliyoruz.Es destegi cok onemli.benimkide oyle.
Bu sefer olacak insallah canim.ben evde tekim pek kimseninde haberi yok.
Buldun mu peki varmiymis ayni seyleri yasayan birileri
Merhaba arkadaşım, tüm zorluklarını hepimiz yaşıyoruz, Allah bir kolayını veriyor. Sana naçizane tavsiyem bunkadarbstresli ve endişeli olma. Stres hormonlarımızı olumsuz etkiliyor, doktorlar özellikle en çok bunu istiyor. Ne kadar zor ve sancılımda geçse lütfen sadece Allah'a güven ve dua et. Elinden geleni yap ve dua et. Rabbim ol derse olacak, olmazsa da bizm için hayırlı olan budur, diyip denemeye devam edicez. Stres yaparsan hiç umutlanmana gerek yok, negatif sonuca kendini hazırlamışken görürverirsin Allah göstermesin. Hep pozitif sonucu hayal edip dua edicez. İş pozitif sonuçla da bitmiyor ki... Kese görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı, üç ay bitecek mi derken kaybedenler de oluor sağlıkla kucağına alanlar da... Biz her sonucu bilerek bu yola giriyoruz. Bak benim test günüm perşembe ve nasıl sabrediyorum, anlatamam. Sonuç ne olursa olsun Rabbim hakkımızda hayırlı olanı verecektir. İnşallah hayırlı haberlerimizi paylaşmak da nasip olur. İyi geceler :)allahim emeklerimizi bosa cikarma hem vucudum hem ruhum hem kosusturmalarim hem verdigim para hem esimin sessizligine herkesin bebegini gozune soka soka buyutmesini gormeyi bu yasadiklarimiz okadar agirki elim bos donmekten korkuyorum her saniyem azap baska dusuncem kalmadi tup bebek ne zormus onceden bukadar zor deildi bekliyodum olmuyodu ama ya simdi ilaclarim bile bir servet onlara gozum gibi bakmaliyim ya kirilirsa ya gec vurulursam ya kaybedersem unutmamaliyim onu hep yanimda tasimaliyim yumurta cikacakmi dollenecekmi ya tutmazsa naparim cebimde ki son parayida harcadim yarin bir bilezigim var onu bizdurmaliyim herkesin kolay elde ettigi bebek acaba bukadar istekle mi yapmislardir ilk denemede parayi tuketcez ya tutmazsa ben nasil biriktirecem ne kadar beklicem allahim s3n yardim et bizlere
inşaallaahhh!Bu arada kızlar benim ilk denememde hiç birşey hissetmemistim ne ağrı ne başka birşey ama o zaman arastirdigim kadariyla hamileler genelde regl ağrısı gibi diye bahsediyorlardi yani hemen hemen her pozitif olanlar hep agridan kaynaklı regli olacaklarını dusunmusler :)o yüzden korkmayın hadi hayirli haberlere inş :)
sagol canim aynen bnde pozitifim hep iste arada bu korkularda saroyor ister istemez rabbim isteyen herkese cifter cifter versin insallahMerhaba arkadaşım, tüm zorluklarını hepimiz yaşıyoruz, Allah bir kolayını veriyor. Sana naçizane tavsiyem bunkadarbstresli ve endişeli olma. Stres hormonlarımızı olumsuz etkiliyor, doktorlar özellikle en çok bunu istiyor. Ne kadar zor ve sancılımda geçse lütfen sadece Allah'a güven ve dua et. Elinden geleni yap ve dua et. Rabbim ol derse olacak, olmazsa da bizm için hayırlı olan budur, diyip denemeye devam edicez. Stres yaparsan hiç umutlanmana gerek yok, negatif sonuca kendini hazırlamışken görürverirsin Allah göstermesin. Hep pozitif sonucu hayal edip dua edicez. İş pozitif sonuçla da bitmiyor ki... Kese görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı, üç ay bitecek mi derken kaybedenler de oluor sağlıkla kucağına alanlar da... Biz her sonucu bilerek bu yola giriyoruz. Bak benim test günüm perşembe ve nasıl sabrediyorum, anlatamam. Sonuç ne olursa olsun Rabbim hakkımızda hayırlı olanı verecektir. İnşallah hayırlı haberlerimizi paylaşmak da nasip olur. İyi geceler :)
canim gunaydinGunaydin kizlar
Aniden gelen ve aniden kesilen adet sancisi gibi sancilarim var 23 senedir adet oluyorum ve her ay yasadigim sancimin nasil oldugunu unuttum sanki.simdi bu adet sancisimiydi diye dusunuyorum
Simdilik yok gelen kimse :)biraz once kivrandiriyodu simdi yok bise boyle tatli tatli oksuyo karnimi kasiklarimi sankicanim gunaydin
cok benzer hamislik belirtisiyle adet belirtisi
kirmizilar gelmesin yeter....
Gunaydin canim.Gunaydın kızlar benımde bagırsaklarım bozuldu sızce ılaclar mı yapıyor sabahları karın agrısıyla uyanyorum
Aynen canım ya kayısı aldırdım kabız olmayayım dıye hıc yemedım gerek kalmadı sabah kalkıyorum karın agrısı kasıgımın agrısı da halen var bılmıyorum ne olacakGunaydin canim.
İlaclar yapar stres yapar dengemiz sasti yeminle
Gecmis olsun tatlim.cok fazlaysa ishal gibiysen yani patates hasla ye leblebi ye.saracoglu demisti karanfil yutun bikac tane diye bende ise yariyo gercekten.suyla yutabilirsinAynen canım ya kayısı aldırdım kabız olmayayım dıye hıc yemedım gerek kalmadı sabah kalkıyorum karın agrısı kasıgımın agrısı da halen var bılmıyorum ne olacak