2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Iyı canım ya Rabbım hayırlı etsın ınsallah bızlerede dua et benımde opuma bırsey kalmadı cok korkuyorum bır atlatsam hayırlısıyla
gunaydin kizlar
canimcim opudan korkma anesteziyle yapiyolar zaten bi uyaniyosun bitmis sonrasinda adet olmussum gibi bi agrin oluyo oda zaten hastaneden cikmadan geciyo.yani benimki oyle oldu .dualarim seninle :KK66:

transferi olan arkadaslar
transferden sonra yattiniz mi evdede bide kim vardi yaninizda
ben yalnizim esim ise gidiyo tek kaliyorum gerci yatiyorum ama acikinca mutfaga gidiyorum herseyimi yapmistim onceden
bide namaz ve abdest icin kalkiyorum oturdugum yerde kiliyorum zaten.
yanlis yaptigim yada yapmam gereken bise varmi sizce

gunaydin kizlar
canimcim opudan korkma anesteziyle yapiyolar zaten bi uyaniyosun bitmis sonrasinda adet olmussum gibi bi agrin oluyo oda zaten hastaneden cikmadan geciyo.yani benimki oyle oldu .dualarim seninle :KK66:
Sagol canım ya anestezınden korkuyorum ıste Rabbım yardımcımız olsun

kızlar çok acil bişey sormak istiyorum sabah iğnesine başladım bugün cetroid sabah iğnem vuruldum ama çok kaşıntı yaptıı aşırı hemde birde hani arı sokar kabarırya onun gibi oldu sizde oldumu bilgisi olan varsa çok acil yazabilirmi çok koktum şuan :KK43:

kızlar çok acil bişey sormak istiyorum sabah iğnesine başladım bugün cetroid sabah iğnem vuruldum ama çok kaşıntı yaptıı aşırı hemde birde hani arı sokar kabarırya onun gibi oldu sizde oldumu bilgisi olan varsa çok acil yazabilirmi çok koktum şuan :KK43:
bende de oldu canim kasinti kizariklik geciyo bir iki saate

bugun sinirlerim cok bozuk sabah namazindan beri agliyorum niye boyle oldum ben :KK43:(

Sağol canım korktum bende bişi oldu diye sende içini ferah tut olurmu Allahım emeklerimizi boşa çıkarmıcak inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza alıcazzz

Korkma biraz bekle gecmezse dr sor canim.
Amin insallah canim daha 10 gun var testime benim.

Korkma biraz bekle gecmezse dr sor canim.
Amin insallah canim daha 10 gun var testime benim.

Olucak diyelim güzelll haberler olsun inşallah Allah'ım el açtınmı er geç geç dualarımızı kabul ediyor seninde bizimde sağlıkla bebişlerimiz olucak inşallah

X