2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

yatırdım 3 tane verdiler iğne biraz yaktı bnm iğne yarın diğeri çarşamba bi daha yok galiba sürekli yatıyor musun sen
Benim transferim pazar.olunca ignelerde bigun onceden gidiyor demekki.genelde yatiyorum canim. Annem pek izin vermiyor.sik sik wc ye abdeste falan kalkiyorum ama. Kalkmiskende evde iki uc tur atiyorum sen napiyorsun.nelere dikkat ediyorsun

Benim transferim pazar.olunca ignelerde bigun onceden gidiyor demekki.genelde yatiyorum canim. Annem pek izin vermiyor.sik sik wc ye abdeste falan kalkiyorum ama. Kalkmiskende evde iki uc tur atiyorum sen napiyorsun.nelere dikkat ediyorsun
ben yatmıyorum öyle otuyorum genelde, iş yapmıyorum sadece evde geziyorum eğilip kalkıorumda öyle aşırı dikkat etmedim hiç olacagı varsa her türlü olur allah nasip etsin yeterki

Annem disari cikti. Giderkende sehpanin ustunu doldurdu oyle gitri. Ben simdi bi yandanda yiyorum canim ilaclarin etkisi olabilir.gercekten ya. Bi suru ilac var. O yagli igneni yaptirdinmi sende. Yakti beni cok fena. Ikincisinode bugn yaptircamm ben
kıslarrrrrrr:) o igneyi ben opudan beri hergün kullandım daha yeni bitti kalçalarım simsiyahh artık gitmekten usandım acildekiler ismimi sormuyordu abla noldu sonuç ne dıye soruyorlardı hergün düşün ya 30 gün vuruldum hala yumruk gibi taş oldu oralarm oturamıyorum siz yine şükredin

hayır canım ben 9. gün yaptırdım beklemedım yoksa kendımı dinliyordum dinlemektense ögrenirim ona göre hareket ederim ama sen bilirsin.. ben 9 gün 124. 11.gün325 13. gün 730. 16.günde 1995 cıktı

Ikiz gebelik miydi cnm senin degerlerin super cikmis cnm bnm karnim felaket sis napcm bilmiorum hastaneye mi gtsem cok rahatsizim

niye o kadar cok verdiler peki düşük olmaasın erken doğum olmasın diye veriyolar ama aşırı degil mi sizce

Ayyy o jergun nasil yapilir canim ya. Iki gun o tarafima donunce bile batti durdu valla bugun yaptircam ikincisinide ama tirsiyorum simdiden Ben allahtan disari cikmam zorunda kalmiyom. Apartmanda toktorumuz var evdeyse ona yaptircam yine.
Proluton depot mu senin ignenin adida

ben yatmadım öyle oturuyorum ben genelde evde geziyorum egilip kalkıyorumm cok dikkat etmedim öyle olacagı varsa allah nasip ettikten sonra her türlü olur

ben yatmıyorum öyle otuyorum gene:lde, iş yapmıyorum sadece evde geziyorum eğilip kalkıorumda öyle aşırı dikkat etmedim hiç olacagı varsa her türlü olur allah nasip etsin yeterki
Oyle canim.millet hic haberi olmadan hamile kaliyor. Sanki onlar dikkatmi ediyorlarda ama iste zorluk cekince ister istemez dikkat edeyim diyor insan. Sen merkezdemi oturuyorsun

hayır canım progeston igne 2 kapsulu bir ignede yapıyorlardı eşimde tırsıyordu o cok korkar ben igneyi severim kan almasınlar yeter

hayır canım progeston igne 2 kapsulu bir ignede yapıyorlardı eşimde tırsıyordu o cok korkar ben igneyi severim kan almasınlar yeter
Ilahi arkadasim ben elmayi severim der gibi igneyi sevmek ne demek yav bana kan igne demesinler ama o minnak bebisler icin katlaniyorum mecbur.zaten zapzayifim. Kan verirken bayilirim diye esim.yanimdan ayrilamiyor

Ikiz gebelik miydi cnm senin degerlerin super cikmis cnm bnm karnim felaket sis napcm bilmiorum hastaneye mi gtsem cok rahatsizim
yok canım tek canm benim 6. gün karnım şişmeye başladı nefes alamıyordum karnımda batma hissi vardı sürekli derinden nefes alıyordum doktora gttm kalan yumurtalar şişmiş lazım olunca şişmezler:) iştee ohss olmuşum sıvı toplamış kusman ishalin yoksa sabretce dedi bendede yoktu şükür 10 güne atlattım ama cok zorr zok hemde

Ilahi arkadasim ben elmayi severim der gibi igneyi sevmek ne demek yav bana kan igne demesinler ama o minnak bebisler icin katlaniyorum mecbur.zaten zapzayifim. Kan verirken bayilirim diye esim.yanimdan ayrilamiyor
bende bayılıyordum 45 kilo olunca bende zayıfım:) ama şu tedavilere başladıktan sonra kist oldu laparoskopi oldum rahım filmine dayanamadm bayıldm ksutum sonra aşılama sonra terar rahım fılmı kanalım tıkalı cıktı senın tüp bebege gtmen lazm dedi yoksa terar ameliyatla kanallarm kapatılacaktı cok şükür inşallah rabbim hepimize yaşatsn bu duyguları eeee sonra alıştım iğneye doktora ayyy ayy bu beden neler gördü neler görcek inşallah iyi şeyler görürrüz bundan sonra

dikktte ediyorum ama sağol cnmm sizin bebek var mı sonuç mu bekliyorsunuz
dün gece çokmşiddetli sağ kasığımda sancımolunca gittik beta hcg 2634 çıktı, 11 mm çapında da kese göründü ama çok erkenmiş içinde embriyo görünmezmiş. çok şükür sancılarım dışında her şey yolunda gidiyor.

benim de hic gecmedi karin agrim ya kabiz degilim ama karnim cok agriyor neden acaba
gaz yapan yiyecekler yeme. ben kuru fasülye, nohut, kırmızı lahana, mercimek çorbası, vb yemiyorum. sütü de fazla içmiyorum, içersem ılık ve ballı içiyorum. regl sancısı gibi olan sancılardan değilse gazdır muhtemelen.

gecmis olsun canim. Miniginin kalbinin atisinida duyunca herseyi unutursun allahin izniyle
Ay bende 50kilo bile yokum canim. En azindan 50ye cikivereyim diyorum ama alamiyorumm .insallah bebisler gelsinde o bahaneyle kilo alalim bolbol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…