2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

gecmis olsun canim. Miniginin kalbinin atisinida duyunca herseyi unutursun allahin izniyle
Ay bende 50kilo bile yokum canim. En azindan 50ye cikivereyim diyorum ama alamiyorumm .insallah bebisler gelsinde o bahaneyle kilo alalim bolbol
ay burda herkes ne kadar zayıf bende yeni48 oldum

sağol canım desteğin için inşallah hayırlı haberlerle sonuçlansın bu süreç hepimiz için 2. denemem diye bahsetmişsin şimdi durumun nedir canım 2. nin sonucunu mu bekliyosun

Kızlar içinizi rahat tutun o ağrılar tuttuğuna işaret olabilir aynılarını bende yaşadım.Benim 14. ünüm bugün ve değerim 671

sağol canım desteğin için inşallah hayırlı haberlerle sonuçlansın bu süreç hepimiz için 2. denemem diye bahsetmişsin şimdi durumun nedir canım 2. nin sonucunu mu bekliyosun

inşallah canım hayırlı haberler alırız senden.
ikincinin sonucunu aldım cnm şimdilik hamileyim çok şükür ama değerlerimin düşmesinden korktuğum için yarın sabah tekrardan test yapıcam :) hemşireler gerek yok yapmaya dediler ama ben yinede yapıcam.. inşallah yükselmiştir

Kızlar içinizi rahat tutun o ağrılar tuttuğuna işaret olabilir aynılarını bende yaşadım.Benim 14. ünüm bugün ve değerim 671
Ne güzel haber! Tebrikler. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah dediğin gibidir. Doktorumu aradım, coraspirini bir gün iç bir gün içme, akıntıyı da kafana takma, yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle dedi, biraz içime su serpti.

hay ALLAH ben niye daha önce sormadım bunu sana çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah için rahat edicekse yaptır tabi test bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…