- 9 Mayıs 2013
- 173
- 99
Cok mu yumurta toplandi canim senden. Allah korusun Ohss mi olsun yoksa
Yok be cnm 10 tane toplandi ama karnim boyle 5 6 aylik hamile gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok mu yumurta toplandi canim senden. Allah korusun Ohss mi olsun yoksa
ay burda herkes ne kadar zayıf bende yeni48 oldumgecmis olsun canim. Miniginin kalbinin atisinida duyunca herseyi unutursun allahin izniyle
Ay bende 50kilo bile yokum canim. En azindan 50ye cikivereyim diyorum ama alamiyorumm .insallah bebisler gelsinde o bahaneyle kilo alalim bolbol
aynen canım ilaçlar iştahımı açtı en son 2 gun önce baktıgımda 49 dum hiç 50 olmadım inşallah bebişlerimiz sayesınde 60 oluruzay burda herkes ne kadar zayıf bende yeni48 oldum
ya canım bendende 11 yumurta toplandı ama ohss oldum acaba sendeki agrılar nasıl geride kalan yumurtalar tarnsferden sonra şişiyor ve sıvı birikiyor karındaYok be cnm 10 tane toplandi ama karnim boyle 5 6 aylik hamile gibiyim
sağol canım desteğin için inşallah hayırlı haberlerle sonuçlansın bu süreç hepimiz için 2. denemem diye bahsetmişsin şimdi durumun nedir canım 2. nin sonucunu mu bekliyosunhiç moralini bozma cnm. benim iki tüp bebek tedavimde de 5 tane yumurta toplandı. bende cok üzülüyordum neden bu kadar az gelişiyor diye ama doktorum acıklama yaptı. onemli olan kalitesi dedi. hayırlısıyla bi toplansın önce. tek bi tane yumurta toplayıp onunla bebeğine kavuşan anneler var. moralini bozma boşunada kendini yıpratma cnm. Allah nasip ettikten sonra hayırlısıyla olur inşallah
Kızlar içinizi rahat tutun o ağrılar tuttuğuna işaret olabilir aynılarını bende yaşadım.Benim 14. ünüm bugün ve değerim 671Slm cnm nasilsin ayni gundeyiz bugun 8.gunum bnm o adet agrilari varya bni mahvetti psikolojimde bozuldu adet oldum mu olcam mi derkn dun cok sancilarimin vardi bu sabah daha iyiyim ama karnim sis ve sert Allah yardimcimiz olsun isallh sali test gunum senin nezamn
Ay bende tam tersi kilom var ama uzun süre yaklaşık 2.5 yıl kortizon kullandım.60 kiloydum şimdi 80 falan varım ama sağlığım yerinde olsun bebeğim benimle olsun başka ne isterimay burda herkes ne kadar zayıf bende yeni48 oldum
sağol canım desteğin için inşallah hayırlı haberlerle sonuçlansın bu süreç hepimiz için 2. denemem diye bahsetmişsin şimdi durumun nedir canım 2. nin sonucunu mu bekliyosun
çok sağol canım sende durum nasılgozunaydin canimmmm sağlıcakla Allah tamamina erdirsin insallah
bebiş olsunda verirsin kiloları derrt değil oAy bende tam tersi kilom var ama uzun süre yaklaşık 2.5 yıl kortizon kullandım.60 kiloydum şimdi 80 falan varım ama sağlığım yerinde olsun bebeğim benimle olsun başka ne isterim
adet olucam canim normalde yârin bekliorumm bakalimçok sağol canım sende durum nasıl
Ne güzel haber! Tebrikler. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar içinizi rahat tutun o ağrılar tuttuğuna işaret olabilir aynılarını bende yaşadım.Benim 14. ünüm bugün ve değerim 671
hay ALLAH ben niye daha önce sormadım bunu sana çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah için rahat edicekse yaptır tabi test bişey olmazinşallah canım hayırlı haberler alırız senden.
ikincinin sonucunu aldım cnm şimdilik hamileyim çok şükür ama değerlerimin düşmesinden korktuğum için yarın sabah tekrardan test yapıcam :) hemşireler gerek yok yapmaya dediler ama ben yinede yapıcam.. inşallah yükselmiştir
gönlüne göre olsun inşallah seninde. eskişehirde misinadet olucam canim normalde yârin bekliorumm bakalim
sonra tedavite start vericez inşallah
yani daha cokkkk var cokkk
amin tatlim cümlemizin isteğini tez vakitte nasip etsin Yaradangönlüne göre olsun inşallah seninde. eskişehirde misin
20. Gün canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.ay maşallah kaçıncı gün degeri bu