2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Muhakkak karsilasmisizdir.canim . Cunku ilk tup bebekcileei aliyorlardi muaynede. Ayni gunler gitmissek hele icerde karsilasmisizdir :-)26sinda toplandi pazar gunude transfer edildi benimde. . 14yum toplandi ama 8i dollendi.hepsi ilerleyemedi ama. 3ū nu koydular.ikisinide dondurduk. kalitelerinede iyi cok begendim dedi o embriloyog bayan.Senin yumurtalarin naaildi

benim 10 yumurta toplandı 7 si işleme kondu 5 i ilerledi ama 5. güne 3 tanesi geldi 1 tanesi 1. kalite digeri iyi kalitedeymiş iki tane transfer yaptılar senin yaş kaç

maydonozu bende duydum cnm ve ağzıma bile sürmüyorum.. bitki çaylarını kestim artık. bir süre içmesemde olur sanırım.
ah anneler sanırım hepsi aynı. onlarda bizim çektiklerimizi görüp bizlerden daha çok üzülüyorlar. benim ki ilk denemede 12 gün boyunca banyo yapmama izin vermemişti :-)
Ne guzel annen yanindaysa sanslisin.benim gibi uzakta degil :KK43:

benim 10 yumurta toplandı 7 si işleme kondu 5 i ilerledi ama 5. güne 3 tanesi geldi 1 tanesi 1. kalite digeri iyi kalitedeymiş iki tane transfer yaptılar senin yaş kaç
27 yasindayim canimm.26da olavilirim hatta bi turlu anlayamadim bu yas hesaplamalarini:-) Kisacasi 88liyim:-) Sen ?
Heyecanlandim birden ayni merkeze giden birini bulunca :-)
Hac hucreli bise soyledilermi canim sana. Bana verdikleri belgede iki tanesi 7 8gibi forunuyordu tam secemedim ama digeri yumru gibi biseydi

Sen guzel sonucunu aldin canim cok sukur. O herseye bedel bence. Benim annemde baska ilde ama islem olacagi icin geldi ve iki gune kadar gidiyorr:'(
Cok sukur bide keseyle kalp atisini duysam hayirlisiyla.
Olsun uzulme gelmis ya.benimki hic gelmedi gelir mi bilmem.her asamada tek basimaydim.

27 yasindayim canimm.26da olavilirim hatta bi turlu anlayamadim bu yas hesaplamalarini:-) Kisacasi 88liyim:-) Sen ?
Hac hucreli bise soyledilermi canim sana. Bana verdikleri belgede iki tanesi 7 8gibi forunuyordu tam secemedim ama digeri yumru gibi biseydi
bende aynı heyecanı yaşadım inanki bende 90 doğumluyum 25 oluyo galiba:-)benimkine çok bölündü tam istediğimiz gibi dedi diğeride iyi dedi ama senin kaçıncı denemeydi bu benim 3.

bende aynı heyecanı yaşadım inanki bende 90 doğumluyum 25 oluyo galiba:-)benimkine çok bölündü tam istediğimiz gibi dedi diğeride iyi

bende aynı heyecanı yaşadım inanki bende 90 doğumluyum 25 oluyo galiba:-)benimkine çok bölündü tam istediğimiz gibi dedi diğeride iyi dedi ama senin kaçıncı denemeydi bu benim 3.
Ilk denemem.canim
Ikide
asilamamvar
Birini nil hanim yapti.dogerini medicnada yaptrimistim

normalde ben çok iştahsızım yemekle aram yok ama şi:mdi stresten mi yoksa ilaçlardan mı bilmem sürekli bir yemek yeme halindeyim :KK66:
Annem disari cikti. Giderkende sehpanin ustunu doldurdu oyle gitri. Ben simdi bi yandanda yiyorum canim :-) ilaclarin etkisi olabilir.gercekten ya. Bi suru ilac var. O yagli igneni yaptirdinmi sende. Yakti beni cok fena. Ikincisinode bugn yaptircamm ben

Annem disari cikti. Giderkende sehpanin ustunu doldurdu oyle gitri. Ben simdi bi yandanda yiyorum canim :-) ilaclarin etkisi olabilir.gercekten ya. Bi suru ilac var. O yagli igneni yaptirdinmi sende. Yakti beni cok fena. Ikincisinode bugn yaptircamm ben
yatırdım 3 tane verdiler iğne biraz yaktı bnm iğne yarın diğeri çarşamba bi daha yok galiba sürekli yatıyor musun sen

X