amin,sizin de hayurlı olsun. umarım peş peşe güzel haberleri alırız :)
Muhakkak karsilasmisizdir.canim . Cunku ilk tup bebekcileei aliyorlardi muaynede. Ayni gunler gitmissek hele icerde karsilasmisizdir26sinda toplandi pazar gunude transfer edildi benimde. . 14yum toplandi ama 8i dollendi.hepsi ilerleyemedi ama. 3ū nu koydular.ikisinide dondurduk. kalitelerinede iyi cok begendim dedi o embriloyog bayan.Senin yumurtalarin naaildi
Ne guzel annen yanindaysa sanslisin.benim gibi uzakta degilmaydonozu bende duydum cnm ve ağzıma bile sürmüyorum.. bitki çaylarını kestim artık. bir süre içmesemde olur sanırım.
ah anneler sanırım hepsi aynı. onlarda bizim çektiklerimizi görüp bizlerden daha çok üzülüyorlar. benim ki ilk denemede 12 gün boyunca banyo yapmama izin vermemişti
27 yasindayim canimm.26da olavilirim hatta bi turlu anlayamadim bu yas hesaplamalarinibenim 10 yumurta toplandı 7 si işleme kondu 5 i ilerledi ama 5. güne 3 tanesi geldi 1 tanesi 1. kalite digeri iyi kalitedeymiş iki tane transfer yaptılar senin yaş kaç
Sen guzel sonucunu aldin canim cok sukur. O herseye bedel bence. Benim annemde baska ilde ama islem olacagi icin geldi ve iki gune kadar gidiyorr:'(Ne guzel annen yanindaysa sanslisin.benim gibi uzakta degil
Cok sukur bide keseyle kalp atisini duysam hayirlisiyla.Sen guzel sonucunu aldin canim cok sukur. O herseye bedel bence. Benim annemde baska ilde ama islem olacagi icin geldi ve iki gune kadar gidiyorr:'(
bende aynı heyecanı yaşadım inanki bende 90 doğumluyum 25 oluyo galiba27 yasindayim canimm.26da olavilirim hatta bi turlu anlayamadim bu yas hesaplamalariniKisacasi 88liyim Sen ?
Heyecanlandim birden ayni merkeze giden birini bulunca
Hac hucreli bise soyledilermi canim sana. Bana verdikleri belgede iki tanesi 7 8gibi forunuyordu tam secemedim ama digeri yumru gibi biseydi
bende aynı heyecanı yaşadım inanki bende 90 doğumluyum 25 oluyo galiba27 yasindayim canimm.26da olavilirim hatta bi turlu anlayamadim bu yas hesaplamalariniKisacasi 88liyim Sen ?
Heyecanlandim birden ayni merkeze giden birini bulunca
Hac hucreli bise soyledilermi canim sana. Bana verdikleri belgede iki tanesi 7 8gibi forunuyordu tam secemedim ama digeri yumru gibi biseydi
Ilk denemem.canimbende aynı heyecanı yaşadım inanki bende 90 doğumluyum 25 oluyo galibabenimkine çok bölündü tam istediğimiz gibi dedi diğeride iyi dedi ama senin kaçıncı denemeydi bu benim 3.
hayırlısı bu son olur inş hepimizin kaç yıllık evlisinIlk denemem.canim
Ikide
asilamamvar
Birini nil hanim yapti.dogerini medicnada yaptrimistim
Dogumunu kacirmazlar artik tatlim;-)Cok sukur bide keseyle kalp atisini duysam hayirlisiyla.
Olsun uzulme gelmis ya.benimki hic gelmedi gelir mi bilmem.her asamada tek basimaydim.
3 yili dvhayırlısı bu son olur inş hepimizin kaç yıllık evlisin
3yili doldurduk canim ocak sonunda. Si kac yillik evlisinizhayırlısı bu son olur inş hepimizin kaç yıllık evlisin
temmuzda 4 yıl bitiyo3yili doldurduk canim ocak sonunda. Si kac yillik evlisiniz
Valla bilmem artik ben topikte dogurcam sizleDogumunu kacirmazlar artik tatlim;-)
normalde ben çok iştahsızım yemekle aram yok ama şimdi stresten mi yoksa ilaçlardan mı bilmem sürekli bir yemek yeme halindeyim3yili doldurduk canim ocak sonunda. Si kac yillik evlisiniz
Bizde burda sicak suyumuzu havlumuzu alir bekleriz arrik napalimValla bilmem artik ben topikte dogurcam sizle
normalde ben çok iştahsızım yemekle aram yok ama şimdi stresten mi yoksa ilaçlardan mı bilmem sürekli bir yemek yeme halindeyim3yili doldurduk canim ocak sonunda. Si kac yillik evlisiniz
Annem disari cikti. Giderkende sehpanin ustunu doldurdu oyle gitri. Ben simdi bi yandanda yiyorum canimnormalde ben çok iştahsızım yemekle aram yok ama şi:mdi stresten mi yoksa ilaçlardan mı bilmem sürekli bir yemek yeme halindeyim
yatırdım 3 tane verdiler iğne biraz yaktı bnm iğne yarın diğeri çarşamba bi daha yok galiba sürekli yatıyor musun senAnnem disari cikti. Giderkende sehpanin ustunu doldurdu oyle gitri. Ben simdi bi yandanda yiyorum canimilaclarin etkisi olabilir.gercekten ya. Bi suru ilac var. O yagli igneni yaptirdinmi sende. Yakti beni cok fena. Ikincisinode bugn yaptircamm ben