2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

aaa ne güzel bir habeeerrrrr
gözünaydın cnm Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
hadi bakalım keyfini çıkartmaya başla canım

Kızlar daha öncede sormuştum ama net cevap alamadım kimseden,Dondurulmuş transferi olanlar net kaç gün kullandınız estrofemi?arastirmalarimin dışında yasanmis hikayeler daha yol gösterici olacaktır paylasirsaniz sevinirim

canim dr dan dr a degisio sanirsam transferden bikac gun once basliosun transfer sonrasi da test tarihine kadar estrofem kullanilio

cumartesiden bu yana sürekli iğne artarak devam etti yarın kontrolde doktor bişey demezse son iğneleri yapıcam inşallah.ama hala hangi aşama oluyo bu bilmiyorum
anladim canim iğne tedavisindesin daha ilk kez deiyeceksin sanirsam
bebeise kavuşmana az kalmis tatlim

hay ALLAH ben niye daha önce sormadım bunu sana çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah için rahat edicekse yaptır tabi test bişey olmaz

olsun cnm ne olacak. Saol cnm benim inş herşeyin hayırlısı olur ve Allah'ın izniyle hepinizin iyi haberlerini sırayla alırız

canim dr dan dr a degisio sanirsam transferden bikac gun once basliosun transfer sonrasi da test tarihine kadar estrofem kullanilio
Aynen benimki daha farklı 1 haftadır neredeyse kullanıyorum yarın muayene axaba ne gün transfere çağıracak çatliyorum meraktan

Kizlar transfer olurken rahim kalinliginiz kacti yazarsaniz sevinirim
Canım bende aynı şeyleri soruyorum ama ama genelde transferle ve belirtilerle ilgili konusuluyor burada...benim yarın muayenem var ben net sorup öğrenip sanada yazarım. ..başka sormak istediğin birsey varsa yaz girmişken konuşayım drumla

ya canım bendende 11 yumurta toplandı ama ohss oldum acaba sendeki agrılar nasıl geride kalan yumurtalar tarnsferden sonra şişiyor ve sıvı birikiyor karında

Cok sukur aksama daha iyi gibiyim ama karnimin icleri agrio yinede ohss diildir ya cnm isallh

Kizlar yaaa kabiz olsum sanirim:'(oysa cok dikkat etmeye calisiyorum ve oncekine gorede fazla sivi tuketiyorum .niye boyle oldum anlamadimm . Aksam zorlandim biraz ve wcden ciktiktan sonra karnim agriyor baya.kotu bisey olmasin noluurrr dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…