Gercektenmi. Meram arastirmadaki. Nil hanimevet kkonyadayım nil hanımın hastasıyım siz
Benim tedavimde orda yapildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercektenmi. Meram arastirmadaki. Nil hanimevet kkonyadayım nil hanımın hastasıyım siz
transferden sonra bende grip olacak gibiydim hatta hafif bi şekilde yaşadım. bir seferlik ıhlamur içtim ama arkadaşlarım beni korkuttukları için bi daha ıhlamurda içemedim. sonrasında kendiğinden geçti. bende çok hapşuruyordum.
geçmiş olsun cnm, ayaklarını sıcak tutmaya çalış. aklıma bişey gelmiyor çok tecrübesizim bu konuda.
yaaa sonuç ne zamandı sizinGercektenmi. Meram arastirmadaki. Nil hanim
10 nissanda mıydıGercektenmi. Meram arastirmadaki. Nil hanim
psikolojik cnm merak etmeyin bu aralar kendimizi fazla dinliyoruz ondan
benim 25 martta yumurta toplandı 30 martta transfrr oldum belki karsılaşmışızdır seninle kaç yumurta toplandı kalitesi nasıldıGercektenmi. Meram arastirmadaki. Nil hanim
Evet canim 10 nisanda insallah.seninnkide o gun sanirim.10 nissanda mıydı
Selam hanımlarrrr :)) ben de yeni katıldım aranıza. 35 yaşındayım ve 28 martta çift emriyo transferim yapıldı çok şükür. 9 nisan perşembe test günüm.....an;ın bile geçmediği zamanlardayım; merak,endişe,korku,sıkıntı..ömrümden ömür gitti bu bir aydır :) hepimiz istediğimiz sonucu alırız inşallah
sizin teedavi ne aşamada suandoğru diyosun valla canm ya çok pipirikleniyoruz ya aman şöyle yapalım aman böyle diye
Ozellikle adacayi icmeyin. Maydanoz yemeyin diyorlar canim. Bnlarin sokturucu ozelligi varmis cunku.ama ben transferden bu yana hicbi vitki cayi icmedim. Hatta annem gaza geldi marul bile yedirmiyor
sizin teedavi ne aşamada suan
Muhakkak karsilasmisizdir.canim . Cunku ilk tup bebekcileei aliyorlardi muaynede. Ayni gunler gitmissek hele icerde karsilasmisizdir 26sinda toplandi pazar gunude transfer edildi benimde. . 14yum toplandi ama 8i dollendi.hepsi ilerleyemedi ama. 3ū nu koydular.ikisinide dondurduk. kalitelerinede iyi cok begendim dedi o embriloyog bayan.Senin yumurtalarin naaildibenim 25 martta yumurta toplandı 30 martta transfrr oldum belki karsılaşmışızdır seninle kaç yumurta toplandı kalitesi nasıldı
evet cnm bnm 5. gün embriyosu 10 nisanda olacak sonuçEvet canim 10 nisanda insallah.seninnkide o gun sanirim.
Ama o gun transfer okan yalnizca ben vardim. Senin 5.gun embriyosumu acaba
hadi bakalım inş29 martta transfer yapıldı canım 13 nisanda sonucu öğrencez hayırlısıyla kısmetse inşallah
çok teşekkür ederim bende bilmediğim için bi şey içemiyorum inşallah geçer
hadi bakalım inş
amin,sizin de hayurlı olsun. umarım peş peşe güzel haberleri alırız :)hayırlısı olsun inşallah canm ya benimde 29 martta transfer yapıldı 13 nisan dediler kontrol kısmet her şey
Ay o zaman isyan ederdim canim uamaydonozu bende duydum cnm ve ağzıma bile sürmüyorum.. bitki çaylarını kestim artık. bir süre içmesemde olur sanırım.
ah anneler sanırım hepsi aynı. onlarda bizim çektiklerimizi görüp bizlerden daha çok üzülüyorlar. benim ki ilk denemede 12 gün boyunca banyo yapmama izin vermemişti