2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

transferden sonra bende grip olacak gibiydim hatta hafif bi şekilde yaşadım. bir seferlik ıhlamur içtim ama arkadaşlarım beni korkuttukları için bi daha ıhlamurda içemedim. sonrasında kendiğinden geçti. bende çok hapşuruyordum.
geçmiş olsun cnm, ayaklarını sıcak tutmaya çalış. aklıma bişey gelmiyor çok tecrübesizim bu konuda.

çok teşekkür ederim bende bilmediğim için bi şey içemiyorum inşallah geçer

Selam hanımlarrrr :)) ben de yeni katıldım aranıza. 35 yaşındayım ve 28 martta çift emriyo transferim yapıldı çok şükür. 9 nisan perşembe test günüm.....an;ın bile geçmediği zamanlardayım; merak,endişe,korku,sıkıntı..ömrümden ömür gitti bu bir aydır :) hepimiz istediğimiz sonucu alırız inşallah

Selam hanımlarrrr :)) ben de yeni katıldım aranıza. 35 yaşındayım ve 28 martta çift emriyo transferim yapıldı çok şükür. 9 nisan perşembe test günüm.....an;ın bile geçmediği zamanlardayım; merak,endişe,korku,sıkıntı..ömrümden ömür gitti bu bir aydır :) hepimiz istediğimiz sonucu alırız inşallah

hayırlısı olsun inşallah canm ya benimde 29 martta transfer yapıldı 13 nisan dediler kontrol kısmet her şey

Ozellikle adacayi icmeyin. Maydanoz yemeyin diyorlar canim. Bnlarin sokturucu ozelligi varmis cunku.ama ben transferden bu yana hicbi vitki cayi icmedim. Hatta annem gaza geldi marul bile yedirmiyor:-)

maydonozu bende duydum cnm ve ağzıma bile sürmüyorum.. bitki çaylarını kestim artık. bir süre içmesemde olur sanırım.
ah anneler sanırım hepsi aynı. onlarda bizim çektiklerimizi görüp bizlerden daha çok üzülüyorlar. benim ki ilk denemede 12 gün boyunca banyo yapmama izin vermemişti :-)

benim 25 martta yumurta toplandı 30 martta transfrr oldum belki karsılaşmışızdır seninle :-) kaç yumurta toplandı kalitesi nasıldı
Muhakkak karsilasmisizdir.canim . Cunku ilk tup bebekcileei aliyorlardi muaynede. Ayni gunler gitmissek hele icerde karsilasmisizdir :-)26sinda toplandi pazar gunude transfer edildi benimde. . 14yum toplandi ama 8i dollendi.hepsi ilerleyemedi ama. 3ū nu koydular.ikisinide dondurduk. kalitelerinede iyi cok begendim dedi o embriloyog bayan.Senin yumurtalarin naaildi

maydonozu bende duydum cnm ve ağzıma bile sürmüyorum.. bitki çaylarını kestim artık. bir süre içmesemde olur sanırım.
ah anneler sanırım hepsi aynı. onlarda bizim çektiklerimizi görüp bizlerden daha çok üzülüyorlar. benim ki ilk denemede 12 gün boyunca banyo yapmama izin vermemişti :-)
Ay o zaman isyan ederdim canim ua :-)
Bende daha erken yapcaktim banyomu ama annem sayesinde.uzatmalarla gec yapmis oldum :-)

X