2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

ben yatmıyorum..yanı gabıkı dınllenıyorum yormuyorum ama sureklı yatmadım.....ev işi yemek falan yavas yavs yapıyorum..dısarıda cıkıyorum...ne bıleyım devamlı yatmak konusunda emın degılım...*ılk ıkı gun yattım..sadece 2.gun aksamı dısarı cıktık arabayla 1 saat falan...hayırlısı sen pekı?????
bende iki gün dikkat ettim sadece şimdi yarı ayaktayım evde geziyorum oturuyorum ama iş yapmıyorumm öyle

Gunaydin kizlar bugun benim hic halim yok karnim agriyor basim agriyor midem bulaniyor ne yapacam bilmiyom dua edin bu mubarek gunde
hayırlı cumalar canım geçmiş olsun stres vücut dîrencimizi düşürdü sanırım bende çok keyifsizim. Bıl bol dinlen şurda 3-5 günün kaldı hayırlı habere inşallah

hayırlı cumalar canım. Ben henüz transfer aşamasına gelemedim artık doktor ne derse onu yaparım benim işimde masa başı hayırlısı olsun ne diyelim. O kadar iğneye rağmen 4 tane yumurta toplayacağız gibi görünüyor dedi bugün doktor herşey yolunda dedi ama ben çok üzüldüm niyeyse modum düştü birden
bende iki gün dikkat ettim sadece şimdi yarı ayaktayım evde geziyorum oturuyorum ama iş yapmıyorumm öyle
ilk deneme benım...senın ılkmı cnm..35 yasındayım allahım dualarımızı kabul etsın..

benharbiden benharbiden Ben gaz sancısından çok çektim opu işleminden sonra. Eşim yatarken sırtımı sıvazlıyordu bebek gibi, nerdeyse hiç geçmedi. Sonra bi doktor ile görüştüm demir hapını bırak kabız olma dedi. Progestan zaten barsak hareketlerini yavaşlatır o nedenle gaz çok olur dedi. Gece yatmadan portakal suyu, süt içerdim, onları da gündüz içiyorum artık. Epey rahatladım.

kızlar yardım edin grip olcam sanırım boğazlarım ağrımaya başladı hapşuruyorum yanaklarım yanıo ilaçta kullanamam nasıl atlatabilirm bi an önce bitki çaylarının falan bi zararı olur mu

kızlar yardım edin grip olcam sanırım boğazlarım ağrımaya başladı hapşuruyorum yanaklarım yanıo ilaçta kullanamam nasıl atlatabilirm bi an önce bitki çaylarının falan bi zararı olur mu
dikkat et güzelimm bolll kivi ye c vitamini deposu 3 portakala eş degermiş bide tutmasınada yardımcı oluyo ayaklarının altına sıcak su torbası koy

benharbiden benharbiden Ben gaz sancısından çok çektim opu işleminden sonra. Eşim yatarken sırtımı sıvazlıyordu bebek gibi, nerdeyse hiç geçmedi. Sonra bi doktor ile görüştüm demir hapını bırak kabız olma dedi. Progestan zaten barsak hareketlerini yavaşlatır o nedenle gaz çok olur dedi. Gece yatmadan portakal suyu, süt içerdim, onları da gündüz içiyorum artık. Epey rahatladım.
dikktte ediyorum ama sağol cnmm sizin bebek var mı sonuç mu bekliyorsunuz

kızlar...ben bıraz evde hareket edıyorum hemen yoruldugumu hıssedıyorum...kasıklarımda karnımda agrı gıbı bişey halsızlık...nıyekı acaba???

Slm cnm nasilsin ayni gundeyiz bugun 8.gunum bnm o adet agrilari varya bni mahvetti psikolojimde bozuldu adet oldum mu olcam mi derkn dun cok sancilarimin vardi bu sabah daha iyiyim ama karnim sis ve sert Allah yardimcimiz olsun isallh sali test gunum senin nezamn
Merhaba. Off sorma, aynen ben de regl olacağım diye bir ayağım lavaboda. Bir şey hissetsem de hissetmesem de koşuyorum. :confused: Dün akşamdan sonra sabah yine çok az ve rengi daha açık bir akıntım daha oldu. Regl ağrılarım hafif hafif devam ediyor, ama şişkinlik yok. Aslında ben regl olunca ağrıdan kıvranırım. Bu ağrılar onun yanında epey hafif kalıyor, ancak süreleri daha uzun. Doktorum böyle şeyler olabileceğini söylemişti. Normal demişti, olumlu düşünmeye çalışıyorum ama korkuyorum işte. Benim test günüm Cuma. Bana 15 gün sonra yaptır dedi doktorum. Bazı doktorlar 12 gün diyor. Tedaviden çok bu bekleme süresi yıpratıyor insanı vallahi. Umarım Salı günü güzel haberi alırsın da seninle birlikte biz de sevinir, en azından ben şu üzerime çökmüş gel-gitli havadan biraz kurtulurum. :KK51:

hayırlı cumalar canım. Ben henüz transfer aşamasına gelemedim artık doktor ne derse onu yaparım benim işimde masa başı hayırlısı olsun ne diyelim. O kadar iğneye rağmen 4 tane yumurta toplayacağız gibi görünüyor dedi bugün doktor herşey yolunda dedi ama ben çok üzüldüm niyeyse modum düştü birden

hiç moralini bozma cnm. benim iki tüp bebek tedavimde de 5 tane yumurta toplandı. bende cok üzülüyordum neden bu kadar az gelişiyor diye ama doktorum acıklama yaptı. onemli olan kalitesi dedi. hayırlısıyla bi toplansın önce. tek bi tane yumurta toplayıp onunla bebeğine kavuşan anneler var. moralini bozma boşunada kendini yıpratma cnm. Allah nasip ettikten sonra hayırlısıyla olur inşallah

benim de hic gecmedi karin agrim ya kabiz degilim ama karnim cok agriyor neden acaba

transferden sonra bende grip olacak gibiydim hatta hafif bi şekilde yaşadım. bir seferlik ıhlamur içtim ama arkadaşlarım beni korkuttukları için bi daha ıhlamurda içemedim. sonrasında kendiğinden geçti. bende çok hapşuruyordum.
geçmiş olsun cnm, ayaklarını sıcak tutmaya çalış. aklıma bişey gelmiyor çok tecrübesizim bu konuda.

ayyy evet sizdede gaz sıkışması gibi oluyomu karnınızda acaba ben mi üşüttüm
Evet canim gaz sancim oluyo cok sik. Ve transfer gnumden itibaren neredeyse her gece wc ye kalkiyorum. Onceden geceleri kalkmazdimm .sivi tuketimimi artirdim. Muhtemelen indan kaynaklaniyor bu durumda
Yanlis gormediysem sende konyadasin sanirimm kimin hastasisin acaba

Evet canim gaz sancim oluyo cok sik. Ve transfer gnumden itibaren neredeyse her gece wc ye kalkiyorum. Onceden geceleri kalkmazdimm .sivi tuketimimi artirdim. Muhtemelen indan kaynaklaniyor bu durumda
Yanlis gormediysem sende konyadasin sanirimm kimin hastasisin acaba
evet kkonyadayım nil hanımın hastasıyım siz

transferden sonra bende grip olacak gibiydim hatta hafif bi şekilde yaşadım. bir seferlik ıhlamur içtim ama arkadaşlarım beni korkuttukları için bi daha ıhlamurda içemedim. sonrasında kendiğinden geçti. bende çok hapşuruyordum.
geçmiş olsun cnm, ayaklarını sıcak tutmaya çalış. aklıma bişey gelmiyor çok tecrübesizim bu konuda.
Ozellikle adacayi icmeyin. Maydanoz yemeyin diyorlar canim. Bnlarin sokturucu ozelligi varmis cunku.ama ben transferden bu yana hicbi vitki cayi icmedim. Hatta annem gaza geldi marul bile yedirmiyor:-)

Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,
selam hanımlar,ben de yeni katıldım aranıza. 35 yaşındayım ve 28 martta çift emriyo transferim yapıldı. an;ın bile geçmediği zamanlardayım; merak,endişe,korku,sıkıntı.. :) hepimiz istediğimiz sonucu alırız inşallah

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................:KK51:

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................:KK51:

arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................:KK51:
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu):KK51:

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............:KK51:

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

asyalacali..............................?...............?.....................?.........................................................?....................:KK51:
aayla1835..............................?................?....................?...................................................20 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:
elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm...............................................?....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

conqueror...........................28............4............bahçeci fulya...........................................20 mart.............:KK51:

prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart..................9 nisan

loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart..................10 nisan

abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ..................................?...........................tedavide

eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............................................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..................................................?....................tedavide

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international..........................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide

serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial..................................................?.................tedavide

fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?................tedavide

X