- 19 Temmuz 2011
- 615
- 48
- 32
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Kızlar merhaba, doktora gidip keseyi göreniniz var mı? Ben bu çarşamba gitcem kısmetse. Neler yapıyorsunuz?
Hadi ya Allah şifa versin. Ağrın sızın var mıydı?Ben bugun gittim cnim keseyigordugunu soyledi doktor fakat ümitli konusmadi icerde cok kanama var dusuk olabilir dedi birde disgebelik olma olasiligi vaf dikkat et 15gun sonra gel dedi
Hayırlı olsun iki gün sonra tekrar test yap doktoruna randevu alıp git :) bn de çarşsmba gitcem o kaygı nedşr çok iyi biliyorumKızlar selamlarr eylül anneleri ekim anneleri topiklerine girip insallah bende olurum diye takılıyodum bu ay kasım annesi topigine girmicem nede olsa olmuyo dedim veeeee bugun ögrendim hamile oldugumu çok kaygılıyım ama karnımda görene kadar devam etcek kaygım sanırım yarın adet günümdü bugun test yaptırdım 194.1 çıktı sizce nasıl
Bende gelicem birkaç güne lilacımKızlar selamlarr eylül anneleri ekim anneleri topiklerine girip insallah bende olurum diye takılıyodum bu ay kasım annesi topigine girmicem nede olsa olmuyo dedim veeeee bugun ögrendim hamile oldugumu çok kaygılıyım ama karnımda görene kadar devam etcek kaygım sanırım yarın adet günümdü bugun test yaptırdım 194.1 çıktı sizce nasıl
çok sevindim canım ya inşallah gebeliğini sorunsuz bi şekilde geçirirsinSonunda gördüm ikinci çizgiyi ben de artık aranızdayım kızlar
Teşekkürler cnm Amiinnçok sevindim canım ya inşallah gebeliğini sorunsuz bi şekilde geçirirsin
belirtilerin nelerdi:)Teşekkürler cnm Amiinn
Bunların dışında ayaklarım hiç ısınmadı bi de uyku isteği gerçi normalde de öyleyim onu belirtiden saymadımbelirtilerin nelerdi:)
Eee test yapmadın mıbenimde göğüste damarlar belirginleşti ve geçeli tam 5 gün oldu:)
yarın yapıcam iki gün geçtikten sonra yapmıştım negatifti