2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba kızlar
2013 Kasım annesiyim
Ve sanırım yine kasım annesi olacağım günüm gecti ama hala test yapmadım korkudan sanırım...ne diyelim hayırlısı...

Kızlar merhaba, doktora gidip keseyi göreniniz var mı? Ben bu çarşamba gitcem kısmetse. Neler yapıyorsunuz?

Ben bugun gittim cnim keseyigordugunu soyledi doktor fakat ümitli konusmadi icerde cok kanama var dusuk olabilir dedi birde disgebelik olma olasiligi vaf dikkat et 15gun sonra gel dedi

Kızlar selamlarr eylül anneleri ekim anneleri topiklerine girip insallah bende olurum diye takılıyodum bu ay kasım annesi topigine girmicem nede olaa olmuyo dedim veeeee bugun ögrendim hamile oldugumu çok kaygılıyım ama karnımda görene kadar devam etcek kaygım sanırım yarın adet günümdü bugun test yaptırdım 194.1 çıktı sizce nasıl

Kızlar selamlarr eylül anneleri ekim anneleri topiklerine girip insallah bende olurum diye takılıyodum bu ay kasım annesi topigine girmicem nede olsa olmuyo dedim veeeee bugun ögrendim hamile oldugumu çok kaygılıyım ama karnımda görene kadar devam etcek kaygım sanırım yarın adet günümdü bugun test yaptırdım 194.1 çıktı sizce nasıl

Hayırlı olsun iki gün sonra tekrar test yap doktoruna randevu alıp git :) bn de çarşsmba gitcem o kaygı nedşr çok iyi biliyorum

Bende gelicem birkaç güne lilacım

Kızlar merhaba bat 16 mart, 27 şubat yumurtlama günüm ovu. testiyle belirledim göğüslerim inanılmaz hassas ve belim çok ağrıyor,ani hareketlerde baş dönmesi yaşıyorum.
akıntım hiç olmadı. bu durum neyin nesi acaba yorumlarınızı bekliyorum.

Günüm geçene kadar hiçbirşey yoktu normalde adetten 2-3 gün önce sancı başlardı bu sefer birsey olmadı 1 gün geçtikten sonra test yaptım negatifti
Ara ara giren kramp gbi sancı vardı
Göğüs hassasiyeti aynı adet öncesi gibi oldu
Test yaptığımda göğüste belirgin damarlar gördüm o zmn hissetmiştim o kdr başka bi belirti yok hala aynı

benimde bi ara ayaklarım çok üşüyordu bi kaç gündür geceleri ateş basıyo bugünde baş ağrısı falan oldu ara sıra ağrılar giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…